Send a Message
to Mas Dino

Comments

2

Joined

Nov 18, 2011

Mas Dino Profile

Recent Posts

Suriname

kulonuwun..

ning suroboyo wis jam 11.26 wengi, yen ono papramaribo saiki jam piro yo? kok wis podo modar kaber  (Nov 18, 2011 | post #10)

Suriname

Forum Ngagem Boso Jawi

Sugeng pinanggih poro sederek, salam kenal kalian kulo Mas Dino, asal kuto Suroboyo ingkang misuwur kasebutan kuto Pahlawan. Mugi-mugi panjenengan sedoyo dipun paringi seger kuwarasan dening gusti kang moho Agung. Amin  (Nov 18, 2011 | post #70)