|
Dumb Kemal
Los Angeles, CA
|
Judged:
1
1
yasasin islam!
|
|
Queen Azhi
Los Angeles, CA
|
Orospucocuklari!
|
|
AnstaNd
Kesir, Turkey
|
ya ne beyin ozurlu seylersiniz aq dumun dolleri siktirin gidin arabistanda yasayın orospu cocukları.
|
|
Gabu Gabu
Los Angeles, CA
|
Arabi degil Atayi sikmek istiyorlar Socrewww the father of chickens yeyyyyy!
|
|
ADOLF
UK
|
sik sik bende seni sikerim oran burandan serefsiz sakin tatile turkiyeye gitme cunku o bastigin topraklar o senin sikdigim dedigin adam sayesinde var serevsiz o olmasaydi belki sen yunan armenia ve digerleri yuzunden olurdun anan babanin olmazdi nede sen dogardin serevsiz. ben ataturk hayrani degilim ama kotu sey de demiyorum. senin ananavradini sikiyim donek yunan
|
|
Kahan the Atheist
Ankara, Turkey
|
Dumb Kemal wrote: yasasin islam! imana mi geldin ermeni pici..
|
|
Kahan the Atheist
Ankara, Turkey
|
ADOLF wrote: serevsiz o olmasaydi belki sen yunan armenia ve digerleri yuzunden olurdun adam zaten ermeni amina koyim sen ne anlation
|
|
Samsa
Istanbul, Turkey
|
yav su basligi burda gormeye bile dayanamiyorum
bisey yazmayak da dussun asagı
siktigiminin salagi
amerikan oyunlarindan bahsederler, en fazla amerikan buyusu yemis kobekler bunlar
bite utanmadan islam adina konusuyor picin oglu
|
|
|
|
fairy flanagan
Los Angeles, CA
|
Kahan the Atheist wrote: <quoted text> imana mi geldin ermeni pici.. Kiskandinmi allahsiz kopek donme musevis pusdu!
|
|
Kahan
Ankara, Turkey
|
fairy flanagan wrote: <quoted text> Kiskandinmi allahsiz kopek donme musevis pusdu! soru eki olan "mi" ayri yazilir lan dag ermenisi... bak diyabakirlilara onlar senin hemserilerin iste onlar da senin kafadan.. ne kadar ovunsen azdir.. muahhah
|
|
SALAKLAR
UK
|
Kahan the Atheist wrote: <quoted text> adam zaten ermeni amina koyim sen ne anlation ben senin amina koyim orospu cocugu nereden biliyim lan serefsiz ne kufrediyon ben yeni keldim be site a serefsiz. bilmeden ne saliyon kufuru. adam ol adam senin gibi serefsiz'ler yuzunden boyle bicler basliyor mal mal yazi yazmaya isimine bak kahan the atheist. am cocugu atheist ne anlama geliyor biliyon allah'a inanmiyanlardir serefsiz allahsiz
|
|
ADOLF
UK
|
SALAk kahan the atheist
|
|
Gabu grubu
Los Angeles, CA
|
allahsiz kahan donme musevi pustudur !
|
|
Gabu grubu
Los Angeles, CA
|
SALAKLAR wrote: <quoted text> ben senin amina koyim orospu cocugu nereden biliyim lan serefsiz ne kufrediyon ben yeni keldim be site a serefsiz. bilmeden ne saliyon kufuru. adam ol adam senin gibi serefsiz'ler yuzunden boyle bicler basliyor mal mal yazi yazmaya isimine bak kahan the atheist. am cocugu atheist ne anlama geliyor biliyon allah'a inanmiyanlardir serefsiz allahsiz Allahsiz kahan zannediyor ki onun bunun amina koyabilir, halbuki turkiyede allahsizlik kalkarsa kendi amina konulacak bilmiyor enayi!
|
|
Kahan
Ankara, Turkey
|
Gabu grubu wrote: <quoted text> Allahsiz kahan zannediyor ki onun bunun amina koyabilir, halbuki turkiyede allahsizlik kalkarsa kendi amina konulacak bilmiyor enayi! dallama punctuation olarak kufurleri bilmiyon heral de... allahsizlarin bokunu yiyin siz isaydi musaydi diye birbirinizi kesersiniz siz...
|
|
Kahan
Ankara, Turkey
|
SALAKLAR wrote: <quoted text> ben senin amina koyim orospu cocugu nereden biliyim lan serefsiz ne kufrediyon ben yeni keldim be site a serefsiz. bilmeden ne saliyon kufuru. adam ol adam senin gibi serefsiz'ler yuzunden boyle bicler basliyor mal mal yazi yazmaya isimine bak kahan the atheist. am cocugu atheist ne anlama geliyor biliyon allah'a inanmiyanlardir serefsiz allahsiz sana demedim babacan yaww ole punctuation olarak kullandim...
|
|
Kach kulacda boguldun
Los Angeles, CA
|
Allahsiz kahan git anitkabir uzerine domelde iki tasla bir kus vurayim.
|
|
kahan
Antalya, Turkey
|
Kach kulacda boguldun wrote: Allahsiz kahan git anitkabir uzerine domelde iki tasla bir kus vurayim. domelmek nedir?
|
|
turkishgirl
Levittown, NY
|
atamin hakkinda konusmayin picler, begenmeyen gider arabistanda yasar
|
|
ADOLF
UK
|
why on earth u write turkishgirl for u thought someone will ask u out everyone knows u r a boy not just a boy ur 50 or something years old pervert. hahahahah
|