Comments (Page 2)
|
Uili kataki na'a mahae ha mahi hi fu'u tui.....
|
||||
Maa Lahi..ko Uili `oku kei feinga ki he fika koia hehe,loi pe ia kuo `osi pass ia ai |
||||
Lizzy koe me'a he kou sio kuo 'osi e 'u fika he'ena hiki fk-laka holo ai kae si'i tuenoa e fika monu'ia. |
||||
sai pe keu ki'i saiti ho mu'a ngutu ke ma'u 'eku oli. Koe fa'ahinga tuai ia koena Uili, teu lava to'o fitu au peau toe saiti tu'o valu ho mu'a ngutu kake sio pe. hehe tekolo'i ha potu saafa ha ha ha |
||||
Ma'u 'e koe e 40. |
||||
|
I agree with the people citing that the coaching was bad. All respect to Isitolo maka, but he has no experience in coaching. The coaching today have become more technical. Koe kau faiako he taimini, oku nau ako fekau'aki mo hono faiako'i e timi akapulu. Koe fo'i background pe a Isitolo Maka mei he'ene akapulu oku alu atu ke faiako aki. Lets look at all the great coaches now, graham henry, robbie deans..these guys went to school, they came back with more plays and experience to direct the players....Lets be serious Tonga, The world cup is in less than two years, were playing New Zealand All Blacks for the opening game of the world cup...Were going to be the laughing stock of the rugby world.
|
||||
|
The coaching team in the 2007 world cup was a great combination, with Kutusi Felea, Vaita ueleni, and many more.... i'm a member of that world cup team, and I know Vaita Ueleni has more to offer then Isitolo Maka...He set up the Plays in our team...Plus..he's an educated man in coaching.... much more accredited then Isi
|
||||
absolutely right |
||||
excellent |
||||
|
'e kei tonga pe 'A Tonga ..Ta'u hokohoko eni hono lali 'a jp 'a tonga he pacific nation ..Temou tukuaki'i ee faiako pe koe player??...
|
||||
|
Uili tuii au he ki kuma koena nane mau atu koe ke fai hoosi he lalo niu... ha ha mau koe tuii ho teliga ke tonu ho sio...
|
||||
|
Ko e koe kole tui e mei Siapani,tau 'ilo'i ai pe 'ae kau Siapani koe fefeti moe sumo honau ngaahi fu'u tungaiku.Tokanga Uili he ka hekeheka e tama Siapani 'ia koe kuke falati hange ha la'i keke vai e.
|
||||
koe ha e mea kuo hoko |
||||
|
koe ha e mea oku hoko
|
||||
|
he nae ha ae tau
|
||||
|
kau ae kau tm oku nau lea kihe 4iaki he kki l3 ero mooni alu o ala ho mtuc
|
||||
hau 'o taki ho faiako 'o ala homo usi , fu'u 'atamai 'elo 'aupito sai ange 'a Vaita Ueleni 'oku 'atamai lelei |
||||
|
Koe kau faiako koena 'oku mou tukuaki'i 'oku sai koena na'anau toki 'osi fklele 'Ae team he pacific nation??...koe ha me'A na'e hoko ai??...tuku noa'i ee faiako mo'ene team he ko nautolu pe 'oku 'ilo me'a ke fklelei'i ..Mou talanoa ha Poini kae 'oua 'e tau kapekape 'ikai ke pehe me'A....
|
||||
Suc! Ko e hoosi `eni te u fkheka `e Uili mo `enau kautama ke fkfolau atu ki hena,ko `ene me`a`ofa ki he timi `a e (kau pepe lol)`e sai ange ia ke `aonga..he ko honau manako*hardcore red meat shashimi*sai ange ia hano fkvalevale`i `e Uili e ki`i hoosi muii `o si`i mate maumau lol..pe a taha,mamafa hono totongi `i hena te nau kai pahia mo ta`e totongi haha...me`a pe `e kovi`aki lahi ange `enau kai mata`i e hoosi,to e fkilifia ange e iviivi e fanga ki`i pepe..hono lali `etau timi..mahalo sai ange to e tuku pe aa lol My point is:`oku ke hanga mai `o attack `a Uili (tokotaha)to e pe ke ke fkpoongi lol...kae ha leva e kakai tokolahi `i Tonga,pehe ki he kau Tonga `oku nofo muli ni `oku kau he fakaanga???`ikai ko ha me`a fo`ou e fkanga`i ki he faiako pehe ki he kau va`ingaa...mei he kakai na`e `akapulu,`ilo ki he `akapulu,kau sio `akapulu etc ta`u iiki ki he kau vaivai...`oku tau `ilo kotoa ko e sipoti `oku `iai e fo`i mo e malohi,muimui mai kiai ko e FAKAANGA ..kaekehe,`oku tau`ataina ho`o leaa ko ho`o `i hena..kou tui kapau na`a ke `i Tonga,he`ilo pe te ke lava `o lea pehe? Kou kole atu..`oua te ke `ita ko e talanoa lelei pe,`osi totonu ke ke anga`i Siapani koe..oops just kidding hehe! matakali `oku `ikai ke nau vave ki he `ita. Domo arigato gozaimasu oyasumi nasai! |
||||
Mahalo 'oku fuoloa e malu ia 'a Suc,pea kapau 'oku 'ikai 'oku fu'u iiki e kau Siapani ia ki ai sai'ia pe ia mo anga he fai hoosi eheeeee. |
||||
|
||||
Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.
| Topic | Updated | Last By | Comments |
|---|---|---|---|
| Is Tonga ready yet for the poltical change/reform? | 30 min | Tonga 4 Life | 7 |
| pastor tui and his wife scandelous!!! (Nov '08) | 2 hr | houmapolo | 9 |
| nukuleka fake | 2 hr | houmapolo | 3 |
| Christmas road death at Tatakamotonga | 4 hr | what the | 2 |
| Tonga's Nukuleka, the birth place of Polynesia (Jan '08) | 6 hr | what the | 1264 |
| NEW HERO - Dr Tonga Love | 9 hr | ipouono | 27 |
| ko Uili Falamoe ko e Hia | 12 hr | Tui Haapai | 57 |