Comments
|
“Historia magistra vitae est” Since: Feb 09
|
Okay, well lets see... if you take out the corruption, and ignorance..... poverty, and genocide, AIDS, and global warming, and terrorism... and the gun and religion morons,... this world might have a shot...
|
|||
|
“red apple” Since: Feb 09
Shqiperia Etnike ISP: Skopje, Macedonia |
bole bi bilo da ne su izmislili uopste Oruzjei Atom lol
|
|||
|
Man Utd uvjek pobjeduje looooooooooool
|
|||
|
“hahahhahah” Since: Aug 09
|
Ja sam glasala za- DA SE SAMO SMIJEMO. a to podrzaumeva da nema virusa (pa cak ni onih u komp-u) i da nema rata.
a Usimire avioni nam trebaju kako cemo leteti sa jednog kraja svjeta na drugi.........pa jadan ne bio nemamo krila??? Ili si ti covjek-ptica pa mislis da su svi takvi :))))))))) A more treba da postoji, da nema mora gdje bi se ti okupao??? Loool salim se ja malo usimire NE SE LJUTIS. pozz |
|||
|
ako more ne posoji ima vodu sa kupenje i pienje dobra ti je koment pozz |
|||
|
zaboravi sa da ostavim da ne postoje ili da nisu uopste izmislile oruzje,atom
|
|||
|
|
Bogami Usimire dobar je i tvoj koment......iako imas mnogo gramatickih gresaka. |
|||
|
|
A JA IMAM NAJBOLJI ODGOVOR OD SVIH VAS
:KAKAV TREBA DA BUDE OVAJ SVET" NAJEDNOSTAVNIJI I NAJBOLJI ODGOVOR -KAO JAAAAAAA. |
|||
|
“Sefe Xythi” Since: Jul 09
|
jes' bas ko ti golja u krevet. |
|||
|
MA NEMOJ LOOOOOOOOOOOOL |
|||
|
|
Posto vidim da se javljaju neki bolesni komentari odma da pojasnim ovo kao ja -najbolji -duhovit -da krasi dobrotom -iskrenoscu -lepotom -ma sve naj naj naj :)))))))) a naravno niko nije savrsen tako da i svet kao i ja ima svojih mana. |
|||
|
|
Ti naveo gore sve........osim onog najboljeg kao "PREDSJEDNICA CUPI"... Pogle ovog tvog brata Marsovca........Aljbanca.-gore .....pravi debil. |
|||
|
Since: Aug 09
|
to je najveca greska do sada! |
|||
|
ja stvarno mislim da bi bio super pozz |
|||
|
“Hello” Since: Jul 09
Belgrade ISP: Belgrade, Serbia |
E,imam ideju kako bi Svet trebao da izgleda:Da se svi medjusobno postuju,da nijedno dete ne placi,nijedan starac ne place,da nijedan covek na svetu ne brine za egzistenciju,da ljudi sa handikepom budu tretirani ravnopravno u drustvu,da sve nacije sveta saradjuju u korist svih ljudi...zene i devojke su uvek postovane i tretirane kao princeze...da nema bolesti...Toliko od mene,mislim da je to to.U svakom slucaju hiljadu puta bolji nego sto je sada!!
|
|||
|
|
E "Shomi" o takvom svetu svi sanjamo.........al' taj san nam se nikada nece ostvariti.....bar ja tako mislim.
|
|||
|
“^The Special One^ :)))” Since: Jan 09
Une jam ti, ti je une:)) ISP: Dushi, Serbia |
Democrazy :)
|
|||
|
i ja se slazem |
|||
|
auu shume me pelqejka fotografija jote une me kali looooooooooooool pershendetje |
|||
|
Since: Dec 08
|
Uvek!!!:D bravo za topic napokon neki topic gde nema mrznje... |
|||
|
||||
Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.
| Topic | Updated | Last By | Comments |
|---|---|---|---|
| Drug crisis after Serbia crackdown | 4 min | Lukashenko i... | 4 |
| Serbian Rapist arrested in suburban train | 5 min | Lukashenko i... | 7 |
| Serbian terrorists still living in gypsy tents ... | 7 min | dum servs r ... | 21 |
| Forum se raspada! | 8 min | LenaMar | 41 |
| Albania suspended by FIFA!!! | 10 min | Freedom Writ... | 15 |
| Black Serbian kid dancing music | 11 min | Freedom Writ... | 7 |
| Servs are turks - proof of turkish words in ser... | 21 min | Lukashenko i... | 9 |