Judged:
1
1
SERBIAN COWARDLINESS AND HOW THEY LEFT WOMAN AND CHILDREN WHILE SERBIAN MALES RUNAWAY LIKE SHEEP'S
http://www.youtube.com/watch...
Posted in the Serbia Forum
Comments
|
Judged: 1 1 SERBIAN COWARDLINESS AND HOW THEY LEFT WOMAN AND CHILDREN WHILE SERBIAN MALES RUNAWAY LIKE SHEEP'S http://www.youtube.com/watch... |
|
|
Perth, Australia |
Judged: 1 1 |
|
Croatia |
Judged: 1 ;) |
|
Precisely well said,its shown in that clip how all serbian males left their woman and children running for their life.Of course Croatian army did take care about those in extremely human way and allocated them in safe buildings with food,medicine and full protection as we arent animals like cetniks and we dont attack woman and children like serbian rapers.
|
|
|
Croatia |
No u aint, u just hide ur ass somewhere safe and brag bout the horors of war 20 years later;) Oh me oh my, u so out;) |
Serbians are traktor lovers.soon all of you will be in ciganland Every time i watch traktorijada i feel so happy and gloruoius haha Franjo Tudjman proslavlja odlazak srpskog smeca i kao sto rece ZAGREB je grad svih hrvata a ne srpkih kurvi u hrvatskoj http://www.youtube.com/watch... |
|
|
Croatia |
Zagreb bre je divan ujutru a znas zasto? Zato sto vise niko ne veruje vama azilantima, nabrijanim izdajicama;) Cuti ajde picketino |
Nema tu mjesta srpskim cetnicima ili srpskoj petoj koloni u hrvatskoj.Toga se treba rjesiti kao sto se rjesilo pitanje srba u Hrvatskoj Krajini.Mars nazad u ciganland |
|
|
Croatia |
Ma a gde to, tamo gde si ti svasta jos moze se proda, ovde toga vise nema_ Srbi nece nigde iz prelepog Zagreba, mosh ti kenjas sta osh ali ja sam ovde a ti tamo azilnte nadobudni |
Hoce hoce iz Hrvatskog Zagreba srbi su najpoznatiji po prodaji zena i djece,reci mi koliko zaradjujes za polusatni udar |
|
|
Croatia |
U Zagrebu bre nashem lepom niko ne trubi o tvojoj izdaji vise, nek te ne boli izdaja;) A ovo drugo, ja poznajem samo prave jebache, tako da ja to radim samo iz zadovoljstva- Probaj i ti nekad da tucash, mozda prodje bol koju osecas sto si pobegao iz kako ti kazes "oslobodjene Hrvatske" |
srpski "Junak"place ko picka haha jesmo vas pojebali majku vam vlasku kukavicku jebem http://www.youtube.com/watch... |
|
|
“Pristina,Srbija <3” Since: Dec 09
Location hidden |
A hrvatski junak..........tj.dronjak kao ti i tvoj otac bjeze prije rata pa se onda kurci po forumu... hahahahah jesi junak daleko od lijepe nase a maternji jezik ne znas.....TO JUNACINO......... |
|
Zagreb, Croatia |
Stipe ajde ga malo doodling celog do pola;) Ustani bre Bane |
|
Zagreb, Croatia |
Majstor masnih trganaca, lomi prste na netu;P |
|
“Pristina,Srbija <3” Since: Dec 09
Location hidden |
Jos malo pa ce i glavu polomiti :))) a jos kad cuje da pare trosimo u Srbiji.........ajmeeee Bas se brinem za njega :)) |
|
Since: May 08
Location hidden |
slobo told them leave or die! |
|
Croatia |
Cuj stara, lomi lomi sve polomi;) Prosao rat, bas odavno, nikako da ukapiraju sve to_ E to je nesto za brigu da, taj otrov prenose sa kolena na koleno a mi Srbi miroljubiv narod_ Josh nam toplo oko srca kad chujemo Hej Slaveni;) |
|
Since: Mar 08
Toronto, Canada |
Hmmm, gdje je ono Thompson odrzao koncert za Hrvatske branitelje? Ako se ne varam u Zagrebu...
Ja sam uvijek dobro dosla kod svoji u Zagreb.:0 |
|
Zagreb, Croatia |
Hmm, shto li nam je lep Zagreb, zbog Thompsona?;)
Dobro dosli vi koji dolazite s mirom a ostali doodling;) |
|
Tell me when this thread is updated: |
|
Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.
| Topic | Updated | Last By | Comments |
|---|---|---|---|
|
|
3 min | Serbonazis | 93 |
|
|
11 min | Serbonazis | 8 |
| Why do Alvanians look like Turks? | 11 min | RADOVAN KARADZIC | 2 |
|
|
17 min | Serbonazis | 4 |
|
|
19 min | RADOVAN KARADZIC | 164 |
| Catholic churches destroyed and burned by serbs... (Oct '10) | 20 min | Serbonazis | 172 |
|
|
24 min | RADOVAN KARADZIC | 6 |
|
|
26 min | RADOVAN KARADZIC | 51 |
|
|
3 hr | agron | 352 |