Since: Jul 10

Location hidden

#546 Aug 20, 2010
cara nak main dia dan guna kod macam nie contoh aku ambik result lepas ok. pada 01 hb ogos 2010 result magnum kuar 9600 result kuda kuar 1408 dan result toto kuar 8101. caranya...

Since: Jul 10

Location hidden

#547 Aug 20, 2010
smeloan2010 wrote:
7439
6328
5217
4106
3095
2984
1873
0762
9651
8540
7339
nie nombor kod rahsia 4d magnum kuda toto
korang cari nombor yang berkenaan seperti 01. 01 ialah haribulan yang nak main. dan kombinasi nombor 01 yang terdekat ialah 01 magnum kuar 9600 dan 01 toto kuar 8101 dan kuda plak 1408.

Since: Jul 10

Location hidden

#548 Aug 20, 2010
smeloan2010 wrote:
7439
6328
5217
4106
3095
2984
1873
0762
9651
8540
7339
nie nombor kod rahsia 4d magnum kuda toto
jangan salah faham ini nombor kod bukan 4d angka main mbox atau lurus. ini adalah kod kod yang magnum kuda toto punya.

Since: Jul 10

Location hidden

#549 Aug 20, 2010
ok nie contoh terakhir. 18 hb ogos 2010 result magnum kuar 6327 result kuda kuar 1776 dan result toto kuar 2281

Since: Jul 10

Location hidden

#550 Aug 20, 2010
korang cari lah nombor yang ada menunjukkan angka 18 yang mewakili 18 hb 0gos. tengok apa nombor yang keluar. untuk magnum kuda dan toto. korang renung renunglah. bagus korang ambik kod tue tulis dalam kertas kosong pastue korang tengok result lepas. mesti nombor masuk dalam kod tue. kalau tak podium pertama mesti sangkut kat kedua atau ketiga tak pon sangkut semua.
kadal

Malaysia

#551 Aug 20, 2010
nk tido dh lme sgt tggu nie, esk smbng.

Since: Jul 10

Location hidden

#552 Aug 20, 2010
untuk esok punya draw korang kena ambik nombor 21 pasal esok 21 hb ogos. kalau korang semua x faham korang boleh call aku. aku bagi kelas bimbingan percuma untuk korang nie. aku ajar dari a sampai z ok tapi syarat nya korang mesti salain kod tue dan juga salin result lepas magnum ker toto ker taua kuda ker atau semua sekali ker untuk rujukkan ajer.

Since: Jul 10

Santa Clara, CA

#553 Aug 20, 2010
kadal wrote:
mane semua.. Aqua8 ape lg yg t,baik untk aku cai.
pasal bro dh mntk kawe kena bagi
338=5/3
384=2/4
334=7/9
335=1/3
332=4/6
352=2/4
tgk smeloan pnya ada yg ngam tu. pntu mag6 box aje.

Since: Jul 10

Location hidden

#554 Aug 20, 2010
0104045152 tepon la aku kalau nak belajar. tak rugi punya.

Since: Jul 10

Location hidden

#555 Aug 20, 2010
kadal wrote:
nk tido dh lme sgt tggu nie, esk smbng.
ceh tidor awal konon. mesti ada pa pa nie... relex la bro malam masih muda.

Since: Jul 10

Santa Clara, CA

#556 Aug 20, 2010
smeloan2010 wrote:
7439
6328
5217
4106
3095
2984
1873
0762
9651
8540
7339
nie nombor kod rahsia 4d magnum kuda toto
8540 suka..

Since: Jul 10

Location hidden

#557 Aug 20, 2010
aqua8 wrote:
<quoted text> pasal bro dh mntk kawe kena bagi
338=5/3
384=2/4
334=7/9
335=1/3
332=4/6
352=2/4
tgk smeloan pnya ada yg ngam tu. pntu mag6 box aje.
tapi esok aku main no lurus ajer takder yang box.

Since: Jul 10

Location hidden

#558 Aug 20, 2010
wei aqua8 ko tengok aku punya kod. apa pendapat ko.? nie kod dari otai otai semalaya dari dulu sampai sekarang tak pernah berubah.

Since: Jul 10

Location hidden

#559 Aug 20, 2010
aqua8 wrote:
<quoted text> 8540 suka..
wei aqua8 ko jangan beli nombor tu ! tue nombor kod la bukan 4 angka 4d untuk beli kat magnum. jangan salah faham nanti rugi ko menyesal.

Since: Jul 10

Location hidden

#561 Aug 20, 2010
isk..isk susah la nak terang kat sini. apa apa hal korang tepon la aku senang citer.

Since: Jul 10

Santa Clara, CA

#562 Aug 20, 2010
smeloan2010 wrote:
korang try hit nombor nie ok.
0154
3178
3385
1025
1257
2588
4182
7257
1708
3565
lopak magnum ajer beli lurus aku jangka akan naik kat podium tapi try 3 hari berturut turut ala modal baru rm 30 ajer. berani beli small ajer. sabtu ahad dan rabu. kalau ader rezeki meletup. habuan duit raya. aku pun nak beli gak esok pasal aku tak posa. doktor suruh aku makan ubat 5 ari berturut turuk pasal bengkak tosil dalama akibat demam panas.
3385 blh test sama dgn dh tu.
zul

Kuala Lumpur, Malaysia

#563 Aug 20, 2010
kadal wrote:
nombor dri jackpot ialah 1806. 3260. 3993 sape pandai try. Pd aku 13x6. 3260 atau x263. 3x93 atau 3x69. Smeloan cpt la aku xsbr nk tggu nie aku nk cai lg nk comfr kan lg nob kite. Kongsi2 la blh jd kne.
aku cuba gak bljar cai n cuba2 bljar la kadal nob kat atas n jgn lupa dal klu ada nob blh tekan bsr sms la aku k
kadal

Malaysia

#564 Aug 20, 2010
mcm2 ade kn.. Hu.. Pening aku. 3385. 8540 mtr aku pun di cai gak. Aduh xblh main aku dh try x gam la.. Esk keje byk la. Sori jmpe mlm esk k kwn2. 5532 aku dh ambk blh try.

Since: Jul 10

Santa Clara, CA

#565 Aug 20, 2010
cukup la rasanya dh lebih 23 nos. kalo sumer 23 tmpt kena bangkrap plak tokey magnum. selebih nya sifu atika plak. kpala air dh pnh. pening sgt2.. out.

Since: Jul 10

Santa Clara, CA

#566 Aug 20, 2010
smeloan2010 wrote:
<quoted text> wei aqua8 ko jangan beli nombor tu ! tue nombor kod la bukan 4 angka 4d untuk beli kat magnum. jangan salah faham nanti rugi ko menyesal.

k bro. aku tgh pntng x bley beli.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
Makan TAHI BERLENDIR..wow..Sedap nyer (Mar '09) 4 min DoraYamon 6,157
Hoooi...Melayu Anjing, Gw HINA lagu 'Negaraku!!! (Feb '10) 9 min si tommy 563
JAKARTA VS KUALA LUMPUR , Menurut agan Gimana ? (Jul '12) 12 min mh17 sial 546
AKU GAY mau isap KONTOL/KOTE (Mar '10) 14 min Firman 9,492
What song are you listening to right now? (Feb '11) 17 min si tommy 10,321
bini nak rasa batang orang lain (Sep '07) 22 min si tommy 1,441
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 23 min anak kecil 78,422
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 3 hr Indra 27,556
++ info abg bispak bisyar bekasi ++ (Jan '11) 8 hr dody bekasi 1,189

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE