Comments
521 - 540 of 1,380 Comments Last updated Tuesday Jul 22

Since: Jul 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#546
Aug 20, 2010
 
cara nak main dia dan guna kod macam nie contoh aku ambik result lepas ok. pada 01 hb ogos 2010 result magnum kuar 9600 result kuda kuar 1408 dan result toto kuar 8101. caranya...

Since: Jul 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#547
Aug 20, 2010
 
smeloan2010 wrote:
7439
6328
5217
4106
3095
2984
1873
0762
9651
8540
7339
nie nombor kod rahsia 4d magnum kuda toto
korang cari nombor yang berkenaan seperti 01. 01 ialah haribulan yang nak main. dan kombinasi nombor 01 yang terdekat ialah 01 magnum kuar 9600 dan 01 toto kuar 8101 dan kuda plak 1408.

Since: Jul 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#548
Aug 20, 2010
 
smeloan2010 wrote:
7439
6328
5217
4106
3095
2984
1873
0762
9651
8540
7339
nie nombor kod rahsia 4d magnum kuda toto
jangan salah faham ini nombor kod bukan 4d angka main mbox atau lurus. ini adalah kod kod yang magnum kuda toto punya.

Since: Jul 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#549
Aug 20, 2010
 
ok nie contoh terakhir. 18 hb ogos 2010 result magnum kuar 6327 result kuda kuar 1776 dan result toto kuar 2281

Since: Jul 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#550
Aug 20, 2010
 
korang cari lah nombor yang ada menunjukkan angka 18 yang mewakili 18 hb 0gos. tengok apa nombor yang keluar. untuk magnum kuda dan toto. korang renung renunglah. bagus korang ambik kod tue tulis dalam kertas kosong pastue korang tengok result lepas. mesti nombor masuk dalam kod tue. kalau tak podium pertama mesti sangkut kat kedua atau ketiga tak pon sangkut semua.
kadal

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#551
Aug 20, 2010
 
nk tido dh lme sgt tggu nie, esk smbng.

Since: Jul 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#552
Aug 20, 2010
 
untuk esok punya draw korang kena ambik nombor 21 pasal esok 21 hb ogos. kalau korang semua x faham korang boleh call aku. aku bagi kelas bimbingan percuma untuk korang nie. aku ajar dari a sampai z ok tapi syarat nya korang mesti salain kod tue dan juga salin result lepas magnum ker toto ker taua kuda ker atau semua sekali ker untuk rujukkan ajer.

Since: Jul 10

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#553
Aug 20, 2010
 
kadal wrote:
mane semua.. Aqua8 ape lg yg t,baik untk aku cai.
pasal bro dh mntk kawe kena bagi
338=5/3
384=2/4
334=7/9
335=1/3
332=4/6
352=2/4
tgk smeloan pnya ada yg ngam tu. pntu mag6 box aje.

Since: Jul 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#554
Aug 20, 2010
 
0104045152 tepon la aku kalau nak belajar. tak rugi punya.

Since: Jul 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#555
Aug 20, 2010
 
kadal wrote:
nk tido dh lme sgt tggu nie, esk smbng.
ceh tidor awal konon. mesti ada pa pa nie... relex la bro malam masih muda.

Since: Jul 10

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#556
Aug 20, 2010
 
smeloan2010 wrote:
7439
6328
5217
4106
3095
2984
1873
0762
9651
8540
7339
nie nombor kod rahsia 4d magnum kuda toto
8540 suka..

Since: Jul 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#557
Aug 20, 2010
 
aqua8 wrote:
<quoted text> pasal bro dh mntk kawe kena bagi
338=5/3
384=2/4
334=7/9
335=1/3
332=4/6
352=2/4
tgk smeloan pnya ada yg ngam tu. pntu mag6 box aje.
tapi esok aku main no lurus ajer takder yang box.

Since: Jul 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#558
Aug 20, 2010
 
wei aqua8 ko tengok aku punya kod. apa pendapat ko.? nie kod dari otai otai semalaya dari dulu sampai sekarang tak pernah berubah.

Since: Jul 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#559
Aug 20, 2010
 
aqua8 wrote:
<quoted text> 8540 suka..
wei aqua8 ko jangan beli nombor tu ! tue nombor kod la bukan 4 angka 4d untuk beli kat magnum. jangan salah faham nanti rugi ko menyesal.

Since: Jul 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#561
Aug 20, 2010
 
isk..isk susah la nak terang kat sini. apa apa hal korang tepon la aku senang citer.

Since: Jul 10

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#562
Aug 20, 2010
 
smeloan2010 wrote:
korang try hit nombor nie ok.
0154
3178
3385
1025
1257
2588
4182
7257
1708
3565
lopak magnum ajer beli lurus aku jangka akan naik kat podium tapi try 3 hari berturut turut ala modal baru rm 30 ajer. berani beli small ajer. sabtu ahad dan rabu. kalau ader rezeki meletup. habuan duit raya. aku pun nak beli gak esok pasal aku tak posa. doktor suruh aku makan ubat 5 ari berturut turuk pasal bengkak tosil dalama akibat demam panas.
3385 blh test sama dgn dh tu.
zul

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#563
Aug 20, 2010
 
kadal wrote:
nombor dri jackpot ialah 1806. 3260. 3993 sape pandai try. Pd aku 13x6. 3260 atau x263. 3x93 atau 3x69. Smeloan cpt la aku xsbr nk tggu nie aku nk cai lg nk comfr kan lg nob kite. Kongsi2 la blh jd kne.
aku cuba gak bljar cai n cuba2 bljar la kadal nob kat atas n jgn lupa dal klu ada nob blh tekan bsr sms la aku k
kadal

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#564
Aug 20, 2010
 
mcm2 ade kn.. Hu.. Pening aku. 3385. 8540 mtr aku pun di cai gak. Aduh xblh main aku dh try x gam la.. Esk keje byk la. Sori jmpe mlm esk k kwn2. 5532 aku dh ambk blh try.

Since: Jul 10

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#565
Aug 20, 2010
 
cukup la rasanya dh lebih 23 nos. kalo sumer 23 tmpt kena bangkrap plak tokey magnum. selebih nya sifu atika plak. kpala air dh pnh. pening sgt2.. out.

Since: Jul 10

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#566
Aug 20, 2010
 
smeloan2010 wrote:
<quoted text> wei aqua8 ko jangan beli nombor tu ! tue nombor kod la bukan 4 angka 4d untuk beli kat magnum. jangan salah faham nanti rugi ko menyesal.

k bro. aku tgh pntng x bley beli.

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

420 Users are viewing the Malaysia Forum right now

Search the Malaysia Forum:
Title Updated Last By Comments
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 5 min Urang Minang Murtad 67,966
AL QURAN PENUH KEBOHONGAN SUDAH SAATNYA DiMUSNA... (May '12) 27 min ilham 345
Indon Negara Pengangguran,kihkihkih.. 31 min Rudyard Kipling 3
petronas wakil migas asia tengara diperingkat d... 31 min sahabat 54
Kenapa AKU nak tiru FILM PORNO ? ! 34 min Psikiater 5
Memek Cina Paling Enak (Jan '10) 43 min Gurion 313
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 46 min Han-Han 27,159
raya dah lalu malontez masih sembunyi jer 59 min mg tak log in 279
Bagaimana Cara Ngocok Kontol Yg Nikmat ? (Dec '11) 4 hr leonard 3,467
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 4 hr Lep 3,327
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 5 hr Mas 12,867
•••
•••