Forum KASKUS sedang di Sorot oleh Pemerintah Malaysia

Posted in the Malaysia Forum

First Prev
of 90
Next Last
Reformasi_Malays ia

Indonesia

#1 Sep 9, 2010
Hati hati pak cik jika kalian akan membaca kaskus pasti di deteksi

hahahahahah parah deh tuh sistem kerajaan.
anti MALing gAY bohSIA

Santa Clara, CA

#2 Sep 9, 2010
Kita nyante aja ya gan !! Hehehe..

“MULUT KAMU BAU NERAKA”

Since: Sep 10

SYAITAN DAN BABI ITU INDON

#3 Sep 9, 2010
mencari perhatian ya syaitan2 indon...thread tak bermutu saja yg kamu hasilkan setiap hari...bosan betul dgn perangai syaitan2 peranakan babi ni...cakap besar terus...hahaahahahahaha...

jgn marah....

Judged:

60

29

18

Reply »
Report Abuse Judge it!
mazahm

Puchong, Malaysia

#4 Sep 9, 2010
indon cm tu ler...da ler miskin harta,budi bahasa lg ler miskin....
uncle jey

Ipoh, Malaysia

#5 Sep 9, 2010
mazahm wrote:
indon cm tu ler...da ler miskin harta,budi bahasa lg ler miskin....
ya lah bro indon ni teri ma islam awal dari m'sia tapi banyak indon2 yang gua jumpa kat m'sia n brunei tak tau apa mazhab sal dia solat ikut waktu indon qiblat ikut hala kat rumah dia di indon bukan ikut qiblat diaorang datang sini bukan pandai hormat orang kita tengok lah mana2 dia pergi dia bawak dia pula loghat tapi kami kei ndon kami cuba bawa loghat indon you know what nak ambil hati indon2 la bro

“MULUT KAMU BAU NERAKA”

Since: Sep 10

SYAITAN DAN BABI ITU INDON

#6 Sep 9, 2010
eh dia kan bangsa mulia mana mau ikut orang...orang mesti ikut dia...perangai syaitan2 mesti sentiasa megah diri...baru di pandang tinggi oleh dunia....kekekekekek tp bukan semua ya...teringat jiran indon ku kerja di putrajaya sungguh sopan santun...indah pekertinya...tapi yg dlm thread ni kebanyakannya asli syaitan2 peranakan babi kekekekekekekekekeke
jgn marah....
PM HOMO

Banda Aceh, Indonesia

#7 Sep 9, 2010
uncle jey wrote:
<quoted text>
ya lah bro indon ni teri ma islam awal dari m'sia tapi banyak indon2 yang gua jumpa kat m'sia n brunei tak tau apa mazhab sal dia solat ikut waktu indon qiblat ikut hala kat rumah dia di indon bukan ikut qiblat diaorang datang sini bukan pandai hormat orang kita tengok lah mana2 dia pergi dia bawak dia pula loghat tapi kami kei ndon kami cuba bawa loghat indon you know what nak ambil hati indon2 la bro
gak usah bwa2 agama klo cm mw menyampah!!! setahu saya islam masuk bumi nusantara lewat aceh,.. krena ditemukan nisan dari arab langsung yang paling tua di asia tenggara,... dan pada waktu itupun aceh menjadi pusat kerajaan islam terbesar se Asia,.. ramai2 orang belajar agama ke aceh, buka mata n baca sejarah! jangan sejarah sampah kau baca bodoh!!1

Judged:

22

11

9

Reply »
Report Abuse Judge it!

“MULUT KAMU BAU NERAKA”

Since: Sep 10

SYAITAN DAN BABI ITU INDON

#8 Sep 9, 2010
sabar bro jangan terbawa emosi..jadinya sakit hati..nanti bisa2 kena serangan jantung...heheheeheh

jgn marah....
Bayang Maut

Malaysia

#9 Sep 9, 2010
Sudah tentu mana mana Forumer Indonesia yang di anggap sebagai provokator yang boleh mengancam keselamatan Malaysia maka tindakan yang tidak dapat di kesan sudah tentu di ambil oleh Mata mata (spy) Malaysia di Indonesia.
ganyang malaysia

Mount Morris, MI

#10 Sep 9, 2010
YA BGITAH PEMERINTAHAN KAFIR MALINGSIA YG TAK MAHU DIKRITIK SIAPAPUN JUA. 1 DUNIA PUN TAHU RODA PEMERINTAHAN YG DIJALANKAN KAUM KAFIR MALINGSIA ITU "GAGAL"
Apayah

Santa Clara, CA

#11 Sep 9, 2010
Emang malingsia suka main dikakus, mainin taik kale hahahahaa
I LOVE INDONESIA

Mount Morris, MI

#12 Sep 10, 2010
kaskus mantap gan, ga kayak forumer...payaaahhh
Anonymous

Mount Morris, MI

#13 Sep 10, 2010
Indon_Syaitan_Babi wrote:
sabar bro jangan terbawa emosi..jadinya sakit hati..nanti bisa2 kena serangan jantung...heheheeheh
jgn marah....
plis deh malon, kita di sini nyante2 aja lagi, lo aja yg stress ketahuan tololnya
Indon

Malaysia

#14 Sep 10, 2010
yang aku paling gelihati & paling lucu bila kaskusSAMPAH INDON semua jadi gila akibat pidato pengecut sby minggu lepas...

99.99% kaskusSAMPAH forumer INDON hampir gila... kerana harapan agar inDoN berperang dengan malaysia tidak jadi kenyataan...

emotional mengatasi rational...

XD
indon cibai

Kuala Lumpur, Malaysia

#15 Sep 10, 2010
Indon wrote:
yang aku paling gelihati & paling lucu bila kaskusSAMPAH INDON semua jadi gila akibat pidato pengecut sby minggu lepas...
99.99% kaskusSAMPAH forumer INDON hampir gila... kerana harapan agar inDoN berperang dengan malaysia tidak jadi kenyataan...
emotional mengatasi rational...
XD
indonesial memang gila...

indon binatang yang sangat aneh!
maling

Denpasar, Indonesia

#16 Sep 10, 2010
ah biasa lah mangkok bodoh malaysia ni bicara tanpa otak....tipikal malaysia kan emang macam begini hahahahahahaha
Malon Pukimak

Santa Clara, CA

#17 Sep 10, 2010
Bayang Maut wrote:
Sudah tentu mana mana Forumer Indonesia yang di anggap sebagai provokator yang boleh mengancam keselamatan Malaysia maka tindakan yang tidak dapat di kesan sudah tentu di ambil oleh Mata mata (spy) Malaysia di Indonesia.
Ha ha ha makin ketahuan tololnya ...
malonbodoh

Bekasi, Indonesia

#19 Sep 13, 2010
udah lah gan ! malon itu bodoh, bego n stres lg..! jd gak usah di ladenin, mentalnya si malon uda pada terganggu tu! lol
malon is loser !
MALAY ALAY

Yogyakarta, Indonesia

#20 Nov 14, 2010
MALAYSIA goblok.. PANTEK MANDEANG MALAYSIA
PELCUR_MALON

Kudus, Indonesia

#22 Nov 14, 2010
ngeladenin malon ga usah pake pikiran gan,,pake tai ajj kasih tuh malon2 jg dah pd girang bukaannn maaeennn.....

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 90
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
GAY JAKARTA, ayo berhimpun disini (Oct '11) 4 min EMILIO DANUTIRTA EXC 2,519
Batang lancau cina pendek,amoi cina tak minat (Nov '08) 5 min kaki hinjut 329
join the great illuminati in PORT to be rich&fa... 14 min MR PETER 1
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 42 min Zack 3,818
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 1 hr PRADITA 83,702
Lebih terkenal indonesia atau malaysia di mata ... (Dec '13) 2 hr malon dirogol bri... 69
Diajak Ngomong English, HANZIP_RONDA (malon nya... 2 hr HANZ IP--Europe 8
AKU GAY mau isap KONTOL/KOTE (Mar '10) 3 hr yandi 9,569
ALUTSISTA RAHASIA buatan INDONESIA (Aug '12) 7 hr Sulaiman 62,869
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 8 hr aldi 13,201

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE