Forum KASKUS sedang di Sorot oleh Pemerintah Malaysia

Posted in the Malaysia Forum

Comments
1 - 20 of 1,782 Comments Last updated Jan 16, 2012
First Prev
of 90
Next Last
Reformasi_Malays ia

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Sep 9, 2010
 

Judged:

6

6

4

Hati hati pak cik jika kalian akan membaca kaskus pasti di deteksi

hahahahahah parah deh tuh sistem kerajaan.
anti MALing gAY bohSIA

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Sep 9, 2010
 

Judged:

6

5

4

Kita nyante aja ya gan !! Hehehe..

“MULUT KAMU BAU NERAKA”

Since: Sep 10

SYAITAN DAN BABI ITU INDON

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Sep 9, 2010
 

Judged:

60

29

18

mencari perhatian ya syaitan2 indon...thread tak bermutu saja yg kamu hasilkan setiap hari...bosan betul dgn perangai syaitan2 peranakan babi ni...cakap besar terus...hahaahahahahaha...

jgn marah....
mazahm

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Sep 9, 2010
 

Judged:

15

7

6

indon cm tu ler...da ler miskin harta,budi bahasa lg ler miskin....
uncle jey

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Sep 9, 2010
 

Judged:

5

5

4

mazahm wrote:
indon cm tu ler...da ler miskin harta,budi bahasa lg ler miskin....
ya lah bro indon ni teri ma islam awal dari m'sia tapi banyak indon2 yang gua jumpa kat m'sia n brunei tak tau apa mazhab sal dia solat ikut waktu indon qiblat ikut hala kat rumah dia di indon bukan ikut qiblat diaorang datang sini bukan pandai hormat orang kita tengok lah mana2 dia pergi dia bawak dia pula loghat tapi kami kei ndon kami cuba bawa loghat indon you know what nak ambil hati indon2 la bro

“MULUT KAMU BAU NERAKA”

Since: Sep 10

SYAITAN DAN BABI ITU INDON

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Sep 9, 2010
 

Judged:

10

8

3

eh dia kan bangsa mulia mana mau ikut orang...orang mesti ikut dia...perangai syaitan2 mesti sentiasa megah diri...baru di pandang tinggi oleh dunia....kekekekekek tp bukan semua ya...teringat jiran indon ku kerja di putrajaya sungguh sopan santun...indah pekertinya...tapi yg dlm thread ni kebanyakannya asli syaitan2 peranakan babi kekekekekekekekekeke
jgn marah....
PM HOMO

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Sep 9, 2010
 

Judged:

22

11

9

uncle jey wrote:
<quoted text>
ya lah bro indon ni teri ma islam awal dari m'sia tapi banyak indon2 yang gua jumpa kat m'sia n brunei tak tau apa mazhab sal dia solat ikut waktu indon qiblat ikut hala kat rumah dia di indon bukan ikut qiblat diaorang datang sini bukan pandai hormat orang kita tengok lah mana2 dia pergi dia bawak dia pula loghat tapi kami kei ndon kami cuba bawa loghat indon you know what nak ambil hati indon2 la bro
gak usah bwa2 agama klo cm mw menyampah!!! setahu saya islam masuk bumi nusantara lewat aceh,.. krena ditemukan nisan dari arab langsung yang paling tua di asia tenggara,... dan pada waktu itupun aceh menjadi pusat kerajaan islam terbesar se Asia,.. ramai2 orang belajar agama ke aceh, buka mata n baca sejarah! jangan sejarah sampah kau baca bodoh!!1

“MULUT KAMU BAU NERAKA”

Since: Sep 10

SYAITAN DAN BABI ITU INDON

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Sep 9, 2010
 

Judged:

11

4

2

sabar bro jangan terbawa emosi..jadinya sakit hati..nanti bisa2 kena serangan jantung...heheheeheh

jgn marah....
Bayang Maut

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Sep 9, 2010
 

Judged:

7

4

3

Sudah tentu mana mana Forumer Indonesia yang di anggap sebagai provokator yang boleh mengancam keselamatan Malaysia maka tindakan yang tidak dapat di kesan sudah tentu di ambil oleh Mata mata (spy) Malaysia di Indonesia.
ganyang malaysia

Mount Morris, MI

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Sep 9, 2010
 

Judged:

6

6

1

YA BGITAH PEMERINTAHAN KAFIR MALINGSIA YG TAK MAHU DIKRITIK SIAPAPUN JUA. 1 DUNIA PUN TAHU RODA PEMERINTAHAN YG DIJALANKAN KAUM KAFIR MALINGSIA ITU "GAGAL"
Apayah

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Sep 9, 2010
 

Judged:

2

1

1

Emang malingsia suka main dikakus, mainin taik kale hahahahaa
I LOVE INDONESIA

Mount Morris, MI

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Sep 10, 2010
 

Judged:

8

3

1

kaskus mantap gan, ga kayak forumer...payaaahhh
Anonymous

Mount Morris, MI

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Sep 10, 2010
 

Judged:

2

2

2

Indon_Syaitan_Babi wrote:
sabar bro jangan terbawa emosi..jadinya sakit hati..nanti bisa2 kena serangan jantung...heheheeheh
jgn marah....
plis deh malon, kita di sini nyante2 aja lagi, lo aja yg stress ketahuan tololnya
Indon

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Sep 10, 2010
 

Judged:

9

7

5

yang aku paling gelihati & paling lucu bila kaskusSAMPAH INDON semua jadi gila akibat pidato pengecut sby minggu lepas...

99.99% kaskusSAMPAH forumer INDON hampir gila... kerana harapan agar inDoN berperang dengan malaysia tidak jadi kenyataan...

emotional mengatasi rational...

XD
indon cibai

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Sep 10, 2010
 

Judged:

6

5

5

Indon wrote:
yang aku paling gelihati & paling lucu bila kaskusSAMPAH INDON semua jadi gila akibat pidato pengecut sby minggu lepas...
99.99% kaskusSAMPAH forumer INDON hampir gila... kerana harapan agar inDoN berperang dengan malaysia tidak jadi kenyataan...
emotional mengatasi rational...
XD
indonesial memang gila...

indon binatang yang sangat aneh!
maling

Gianyar, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Sep 10, 2010
 

Judged:

2

1

1

ah biasa lah mangkok bodoh malaysia ni bicara tanpa otak....tipikal malaysia kan emang macam begini hahahahahahaha
Malon Pukimak

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Sep 10, 2010
 

Judged:

3

1

1

Bayang Maut wrote:
Sudah tentu mana mana Forumer Indonesia yang di anggap sebagai provokator yang boleh mengancam keselamatan Malaysia maka tindakan yang tidak dapat di kesan sudah tentu di ambil oleh Mata mata (spy) Malaysia di Indonesia.
Ha ha ha makin ketahuan tololnya ...
malonbodoh

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Sep 13, 2010
 

Judged:

2

1

1

udah lah gan ! malon itu bodoh, bego n stres lg..! jd gak usah di ladenin, mentalnya si malon uda pada terganggu tu! lol
malon is loser !
MALAY ALAY

Yogyakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Nov 14, 2010
 

Judged:

5

3

1

MALAYSIA goblok.. PANTEK MANDEANG MALAYSIA
PELCUR_MALON

Yogyakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#22
Nov 14, 2010
 

Judged:

6

3

2

ngeladenin malon ga usah pake pikiran gan,,pake tai ajj kasih tuh malon2 jg dah pd girang bukaannn maaeennn.....

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 90
Next Last
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

436 Users are viewing the Malaysia Forum right now

Search the Malaysia Forum:
Title Updated Last By Comments
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 3 min Frans 12,819
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 4 min Jibril 67,012
MALAYSIA-INDONESIA BERSATU LAWAN CiNA ANJING!!! (Jun '10) 7 min Indonesia 125
AKU GAY mau isap KONTOL/KOTE (Mar '10) 36 min Suka hisap kontol 9,141
JANGAN BANTAH !!! INI ALASAN KENaPA PRABOWO HA... 36 min komeng 1,759
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 37 min aaa 3,261
Malaysian Airlines plane shot down over Ukraine... 42 min Jibril 360
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 2 hr andika 27,094
•••
•••