Since: Mar 12

United States

#42 Mar 12, 2012
Mat wrote:
Noor +60173247440 (Shah Alam).. Real sex only
mat ko biar btl,aku tgk kat semua pos ada guna nickname mat dan noor
Seira

Los Angeles, CA

#43 Mar 24, 2012
Yg berani fonsex je seira layan.Ni number seira 0177855139 0127147007
batang mamak

Mantin, Malaysia

#44 Mar 30, 2012
korg xde no bhsia r jnda area srmbn ke..

Since: Mar 12

United States

#45 Mar 30, 2012
batang mamak wrote:
korg xde no bhsia r jnda area srmbn ke..
lu xada cia ke bro,hulur la,dah lame bebenor teman m'cri ni
BERAHI BURIT

Kuala Lumpur, Malaysia

#48 Apr 12, 2012
NI NO SYG...
0193928085 - ANNA KL
LIKE SEX GANAS2..

Since: Apr 12

Location hidden

#49 Apr 18, 2012
bro kote besar..kasi no area kuantan 1...inbox la..hehhehehe

Since: Mar 12

United States

#50 Apr 18, 2012
mat_chot wrote:
bro kote besar..kasi no area kuantan 1...inbox la..hehhehehe
xada laaa
Farah natasya

Malaysia

#51 Apr 22, 2012
ni no i...FARAH NATASYA...
SUKA FON SEX,DENGAN SYARAT BAGI KREDIT KAT I...
0138471739

Since: Mar 12

United States

#52 Apr 22, 2012
Farah natasya wrote:
ni no i...FARAH NATASYA...
SUKA FON SEX,DENGAN SYARAT BAGI KREDIT KAT I...
0138471739
sapa la yg kena dajal ni

“PSG.com”

Since: Aug 09

Kuala Lumpur

#53 Apr 22, 2012
Kote besar wrote:
<quoted text>sapa la yg kena dajal ni
no ni aku dah msg... xder lak dia mintak topup.. aku just mintak nak knalan.. dia cuma tnya mn dapat no dia... bila aku xnak gtau sapa member yg bg no tu dia xnak jwb da msg aku... cara dia jwb msg tu aku rasa mmg ppn... tapi yg aku pasti bukan tuan punya diri yg letak no dia kat cni... tapi sapa nak cuba x salah...

“PSG.com”

Since: Aug 09

Kuala Lumpur

#54 Apr 22, 2012
bro2 sekalian.. sapa ad no yg blh pakai trus punya area KL bg la.. inbox... dah lama x mendapat ni... ssh tul skrg ni nak dpt... stok lama pun xder ni...
Crack

United States

#55 Apr 22, 2012
Ada x janda,awek2 gersang kt kelantan?kalu kol i k 0139965677
zam

Kuala Lumpur, Malaysia

#56 Apr 22, 2012
aweks yg nk berkenalan dgn sy boleh kol nmbor ni. 019-5152165.. kalau nk nmbor maxis saya pun boleh tp sms kat nmbor ni dulu k,, tq..
jantan power

Malaysia

#58 Jun 25, 2012
BERAHI BURIT wrote:
NI NO SYG...
0193928085 - ANNA KL
LIKE SEX GANAS2..
Betol ker nie
XXX

Kota Bharu, Malaysia

#59 Jul 2, 2012
awek kemamang takdop ker?
Lim

Batu Caves, Malaysia

#60 Jul 7, 2012
Kote besar wrote:
<quoted text>mat ko biar btl,aku tgk kat semua pos ada guna nickname mat dan noor
Hey GUYS, aku dengar dah 3 orang kena cekup soal siasat dengan polis tentang sexual harrasment. Jangan kacau la Noor ni, nanti kau orang pulak kena. Aku ingatkan sahaja
Lim

Batu Caves, Malaysia

#61 Jul 9, 2012
Mat wrote:
Noor +60173247440 (Shah Alam).. Real sex only
This no is fake, no. phone lelaki. Kena dajal. Dah few people caught by police. Be aware. Polis tgh cari siapa punca. My friend dh kena tangkap
Anonymous

United States

#63 Sep 30, 2012
Ad awex x wat sex 0108205657
miey

Asia/Pacific Region

#66 Nov 6, 2012
Kol I girl 0145250690

Since: Nov 12

Petaling Jaya, Malaysia

#68 Nov 7, 2012
Asri wrote:
Student nurse Yana 0174317430 belanja makan,topup
dia duk mana?

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
Formalaysia sudah INTERNATIONALIZED , hari ini? (May '14) 5 min HANZIP_RONDA 167
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 5 min Muslim klepek kle... 86,239
KOUMIENAN : Prabowo Subianto or Joko Widodo 6 min KOUMIENAN 99
HanZ nopix dari HKIA 12 min newbie 11
Diajak Ngomong English, HANZIP_RONDA (malon nya... 16 min newbie 27
Makan TAHI BERLENDIR..wow..Sedap nyer (Mar '09) 27 min doraYamon 6,212
INDO termakmur di SEA setelah S'pore (Apr '13) 34 min HANZIP_RONDA 76
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 3 hr adamahamd 3,910
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 10 hr rheno 27,719
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 16 hr 081346646389 cari... 13,242

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE