no telefon Bohsia 0145029578

Posted in the Malaysia Forum

Comments (Page 3)

Showing posts 41 - 60 of133
|
Go to last page| Jump to page:

Since: Mar 12

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#42
Mar 12, 2012
 
Mat wrote:
Noor +60173247440 (Shah Alam).. Real sex only
mat ko biar btl,aku tgk kat semua pos ada guna nickname mat dan noor
Seira

Los Angeles, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#43
Mar 24, 2012
 
Yg berani fonsex je seira layan.Ni number seira 0177855139 0127147007
batang mamak

Mantin, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#44
Mar 30, 2012
 
korg xde no bhsia r jnda area srmbn ke..

Since: Mar 12

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#45
Mar 30, 2012
 
batang mamak wrote:
korg xde no bhsia r jnda area srmbn ke..
lu xada cia ke bro,hulur la,dah lame bebenor teman m'cri ni
BERAHI BURIT

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#48
Apr 12, 2012
 
NI NO SYG...
0193928085 - ANNA KL
LIKE SEX GANAS2..

Since: Apr 12

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#49
Apr 18, 2012
 
bro kote besar..kasi no area kuantan 1...inbox la..hehhehehe

Since: Mar 12

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#50
Apr 18, 2012
 
mat_chot wrote:
bro kote besar..kasi no area kuantan 1...inbox la..hehhehehe
xada laaa
Farah natasya

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#51
Apr 22, 2012
 
ni no i...FARAH NATASYA...
SUKA FON SEX,DENGAN SYARAT BAGI KREDIT KAT I...
0138471739

Since: Mar 12

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#52
Apr 22, 2012
 
Farah natasya wrote:
ni no i...FARAH NATASYA...
SUKA FON SEX,DENGAN SYARAT BAGI KREDIT KAT I...
0138471739
sapa la yg kena dajal ni

“PSG.com”

Since: Aug 09

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#53
Apr 22, 2012
 
Kote besar wrote:
<quoted text>sapa la yg kena dajal ni
no ni aku dah msg... xder lak dia mintak topup.. aku just mintak nak knalan.. dia cuma tnya mn dapat no dia... bila aku xnak gtau sapa member yg bg no tu dia xnak jwb da msg aku... cara dia jwb msg tu aku rasa mmg ppn... tapi yg aku pasti bukan tuan punya diri yg letak no dia kat cni... tapi sapa nak cuba x salah...

“PSG.com”

Since: Aug 09

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#54
Apr 22, 2012
 
bro2 sekalian.. sapa ad no yg blh pakai trus punya area KL bg la.. inbox... dah lama x mendapat ni... ssh tul skrg ni nak dpt... stok lama pun xder ni...
Crack

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#55
Apr 22, 2012
 
Ada x janda,awek2 gersang kt kelantan?kalu kol i k 0139965677
zam

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#56
Apr 22, 2012
 
aweks yg nk berkenalan dgn sy boleh kol nmbor ni. 019-5152165.. kalau nk nmbor maxis saya pun boleh tp sms kat nmbor ni dulu k,, tq..
jantan power

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#58
Jun 25, 2012
 
BERAHI BURIT wrote:
NI NO SYG...
0193928085 - ANNA KL
LIKE SEX GANAS2..
Betol ker nie
XXX

Kota Bharu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#59
Jul 2, 2012
 
awek kemamang takdop ker?
Lim

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#60
Jul 7, 2012
 
Kote besar wrote:
<quoted text>mat ko biar btl,aku tgk kat semua pos ada guna nickname mat dan noor
Hey GUYS, aku dengar dah 3 orang kena cekup soal siasat dengan polis tentang sexual harrasment. Jangan kacau la Noor ni, nanti kau orang pulak kena. Aku ingatkan sahaja
Lim

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#61
Jul 9, 2012
 
Mat wrote:
Noor +60173247440 (Shah Alam).. Real sex only
This no is fake, no. phone lelaki. Kena dajal. Dah few people caught by police. Be aware. Polis tgh cari siapa punca. My friend dh kena tangkap
Anonymous

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#63
Sep 30, 2012
 
Ad awex x wat sex 0108205657
miey

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#66
Nov 6, 2012
 
Kol I girl 0145250690

Since: Nov 12

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#68
Nov 7, 2012
 
Asri wrote:
Student nurse Yana 0174317430 belanja makan,topup
dia duk mana?

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 41 - 60 of133
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

•••
•••
•••
•••