david backham masuk islam

Posted in the Malaysia Forum

First Prev
of 10
Next Last
SUSAN CABOT

Pontianak, Indonesia

#1 May 24, 2009
david backham bersedia masuk islam kalau raja Arab Saudi mahu jilati penisnya. kalau syarat itu tidak dipenuhi raja Arab Saudi, david backham tidak mahu masuk islam..sebab islam adalah agama orang-orang bodoh.
SUSAN CABOT

Pontianak, Indonesia

#2 May 24, 2009
hanya orang bodoh dan bangsa bodoh di dunia ini yang percaya islam...kalau mike tyson sipetinju bodoh masuk islam hanya mask..untuk making love dengan perempuan muslim yang bodoh dan tak terpelajar
SUSAN CABOT

Pontianak, Indonesia

#3 May 24, 2009
negara2 islam sejak dahulu termasyur bodoh seperti arab, libya, egypt,yaman,iran,irak,indonesi a,brunai,malaysia
SUSAN CABOT

Pontianak, Indonesia

#5 May 24, 2009
nabi muhammad adalah nabi palsu yang suka anal sex dengan anak kecil
Iqra haijra

Santa Clara, CA

#6 May 26, 2009
Astagfirullah..Semoga allah swt..Mengampuni dosa-mu...,apa yang kaumku perbuat terhadapmu..Sehingga kau mengucapkan kata sekeji itu?!?,,,naudzubillah...
Saiful Apek

Penang, Malaysia

#7 May 26, 2009
SUSAN CABOT wrote:
david backham bersedia masuk islam kalau raja Arab Saudi mahu jilati penisnya. kalau syarat itu tidak dipenuhi raja Arab Saudi, david backham tidak mahu masuk islam..sebab islam adalah agama orang-orang bodoh.
Betulkah cerita tu? tak pernah dengar pun?
kalau tu hanya khabar angin, lebih baik berhenti bilang lagi karena ada kemungkinan cerita tu tidak benar.
Rifal Hidayat

Indonesia

#8 May 27, 2009
Hai Susan Cabot, engkau sombong dan pemfitnah. Mari aku ajarkan logika akal yang sederhana. Siapakah yang membuat kertas? jawabanmu pasti manusia, bukan kambing :)

Nah,siapakah yang menciptakan manusia? Jawabannya Dialah Allah, Tiada tuhan selain Allah. Tuhan semesta Alam. Tuhannya langit dan bumi. Jadi lebih baik lah kamu tobat, dan mencari tujuan apa guna hidupmu didunia ini. Sebelum api neraka menyentuhmu. Wallahu Alam.
Wassalam
:)
THF

Bayan Lepas, Malaysia

#9 May 29, 2009
SUSAN CABOT wrote:
david backham bersedia masuk islam kalau raja Arab Saudi mahu jilati penisnya. kalau syarat itu tidak dipenuhi raja Arab Saudi, david backham tidak mahu masuk islam..sebab islam adalah agama orang-orang bodoh.
ko tunggu la setan dalam neraka jahanam jilat penis ko nnti!
Cozy

Jakarta, Indonesia

#10 May 29, 2009
Susan anjinG babi lahir d tong sampah ~
ANJING BHABBI NGEHE BACOT REAL ~
ANTISLAM

Medan, Indonesia

#11 May 30, 2009
MUSLIM PANDAI MENGARANG2 CERITA..
DAVID BECHKAM MASUK ISLAM...?
HAHAHAHAHAHA.....
CACING KU KETAWA...
HAHAHHA..
DIA MUNGKIN MAU MASUK ISLAM ASALKAN NABI KLEN
MASUK SORGA DULU DAN BERHENTI DI DOAIN,,
HAHAHAHAHHAHAHA...!!!
haha

Jakarta, Indonesia

#12 May 30, 2009
lakum dinukum walyadin
meshong

Jakarta, Indonesia

#13 May 30, 2009
hey susan cabot .. sadarkah kau dengan perkataan hina itu .. ALLAH akan melagnat orang yang memfitnah agama islam ..
diki

Indonesia

#14 May 30, 2009
SUSAN CABOT wrote:
hanya orang bodoh dan bangsa bodoh di dunia ini yang percaya islam...kalau mike tyson sipetinju bodoh masuk islam hanya mask..untuk making love dengan perempuan muslim yang bodoh dan tak terpelajar
susan cabot ga terpelajar...mainnya d goa bareng monyet makanya lupa sama agama,tatakrama...ngomong asal keluar...harusnya mulutnya d lengkapi dgn filter kawasaki nanja 150rr
diki

Indonesia

#15 May 30, 2009
susan cabot???nama saja tak jls ?kelaminnya pun kayanya tak jls..
Hisoka

Santa Clara, CA

#16 May 30, 2009
David beckham=orang inggris
david backham mah orang india
kepada muslim malaysia or indonesia harap abaikan saja thread menghina ini
Muhammad

Yogyakarta, Indonesia

#17 May 30, 2009
Agama itu masalah kepercayaan dan keyakinan, apapun agamanya itu masalah pilihan hati bukan karena asal usul agam tersebut
SUKE PANGGIL INDON

Kuala Lumpur, Malaysia

#18 May 30, 2009
SUSAN CABOT wrote:
david backham bersedia masuk islam kalau raja Arab Saudi mahu jilati penisnya. kalau syarat itu tidak dipenuhi raja Arab Saudi, david backham tidak mahu masuk islam..sebab islam adalah agama orang-orang bodoh.
WOI SUSAN CABOT AKU CABOT KOTE KAU KANG BARU TAHU DASAR KRISTEN BABI!
when2

Sukabumi, Indonesia

#19 May 30, 2009
Hanya orang bodoh yang percaya AGAMA

“Aku Revolusionis”

Since: Mar 09

In Your Heart

#20 May 30, 2009
kalau David Beckham masuk Islam dia takkan ngentot orang lain selain isterinya.emangnya kristen suka incest ya?
ahmad pendy

Tangerang, Indonesia

#21 May 30, 2009
NEIL ARMSTRONG = ISLAM
FRANCK RIBERY = iSLAM
NICHOLAS ANELKA = ISLAM
BAPAKNYA OBAMA = ISLAM

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 10
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 8 min allah swt Jongos ... 78,561
bini nak rasa batang orang lain (Sep '07) 56 min hubby 1,442
SUKU INDONESIA YANG Paling DIHORMATI DI MALAYSIA (Jan '13) 58 min Nusantara 364
NKRI KETIPU, Dl JERMAN LEOPARD ADALAH RONGSOKAN 1 hr Nusantara 70
Solusi Polemik Pilkada Tak Langsung 2 hr rakyat 7
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 2 hr rezman 3,668
kopassus vs brimob mana ya yang menang (Dec '12) 2 hr Newbie 684
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 3 hr arthur 13,132
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 6 hr jas 27,558
Makan TAHI BERLENDIR..wow..Sedap nyer (Mar '09) 8 hr doraYamon 6,159

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE