btgXL

Kuala Lumpur, Malaysia

#345 Dec 15, 2009
Achikah_ipohkl wrote:
0125970370
sms je no ni..pasti layan...
Name?area ne?
wan kuching

Kuala Lumpur, Malaysia

#346 Dec 18, 2009
saya minat tolong hubungi sy di 0178086215
sy tunggu pggln dr awk
biri2

Malaysia

#347 Dec 18, 2009
xde awek dok area nilai ke???klu de bg la kt aku
khai

Klang, Malaysia

#349 Dec 20, 2009
ni smua karut je
awi

Kuala Lumpur, Malaysia

#351 Dec 21, 2009
korang semua, main betina dapat menghalang rezeki.Nabi yang cakap ini.
main pantat memang best, tapi dosa besar dan korang confirm bungkus lepas ni. Rezeki confirm kena tarik.
peringatan
Kiamat

Seri Kembangan, Malaysia

#352 Dec 24, 2009
Sedarlah bawawasanya dunia kian menuju kehancuran. Insaflah selagi ada wak2

“LAYANZZ!!”

Since: Oct 08

Shah Alam, Malaysia

#353 Dec 24, 2009
dah xde ke janda n bohsia....hehe
razlan

Masai, Malaysia

#354 Dec 24, 2009
nk wat bis perfume? baru di pasaran..bermula di jb
modal min rm60 potensi income sehari rm250..
leader2 awal di seluruh m`sia dia alu2kan
call 0197976832
mail

Shah Alam, Malaysia

#356 Dec 25, 2009
sms aku 0125744216

“PSG.com”

Since: Aug 09

Kuala Lumpur

#357 Dec 25, 2009
Achikah_ipohkl wrote:
0125970370
sms je no ni..pasti layan...
nak sms pun nak kena tau nama apa? xkan main tekan sembrono mcm tu jer...
norman

Johor Bahru, Malaysia

#358 Dec 27, 2009
crime wrote:
i nak nombor handphone prempuan bohsia di johor...cpat
apa nombor dia
syam

Ipoh, Malaysia

#359 Dec 28, 2009
jom maen
Boy86

Kuala Lumpur, Malaysia

#360 Dec 28, 2009
Aku cari bohsia kuantan nie...xde ke yg sudi nk kua ngn aku...duit byk pn xgne jgk...klu korg de no awek ke bohsia ke kt area kuantan yg leh men bg r kt aku...klu dh de awk @ bohsia nk kntek sndri amek no nie 017-9880442...
isap butu

Penang, Malaysia

#361 Dec 28, 2009
kalu nak no cewek d cni sabah bulibah....tpi bau mcm ikan masin....hahahahahahaaaaaaaaaa aaaa
Sugur

Ipoh, Malaysia

#362 Dec 31, 2009
hai sayang ok ke, bila-bila masa I ok ````
tel : 0123919542
Jebat Derhaka 0172644268

Denmark

#364 Jan 1, 2010
ni baru betul no janda

0125815818 Taiping

0129335010 Janda Muda x mengaku dah janda

0176272991 Melaka

0177447212 Far Bangi/ Nilai Janda Top

Dan anak dara
CUN
BOHSIA kL aLLY 0179366707

SIAPA NAK CALL AKU AKU X AKAN ANGKAT SELAGI X TOPUP.

bisnes adalah bisnes, aku berniaga bohsia,no ni x register nama aku ,jadi x payahla korang nak wat report polis,
khairul

Malaysia

#365 Jan 1, 2010
nak pantat sedap
khairul

Malaysia

#366 Jan 1, 2010
nak pantat yang sedap coll me kalau ada 0129268411

“jgn permainkan perasaanku”

Since: Oct 09

keliru

#367 Jan 1, 2010
alexi-laiho wrote:
hahaha...ade sesiape yang nak sedekah no telefon janda or bohsia??hehehe...
ade2...999 = bohsia kL....994 = bohsia melaka.....991 = bohsia hok pakai pakaian putih seme......huhuhu
khairul

Malaysia

#368 Jan 1, 2010
main ngan aku dapat 1000 .nak coll a.z pompuan sahaje 0129268411

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
German hostage says being held in hole by Filip... 5 min I_am_Belisarius 9
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 5 min awe 3,791
JANGAN BANTAH !!! INI ALASAN KENaPA PRABOWO HA... (Apr '14) 6 min somplak 1,846
Satu-satunya presiden cacingan di dunia 7 min wiro 1
Kenapa Indon Berkelakuan Aneh Di Forum? 10 min Mencari jawapan 66
oktober 11 min inah 1
Kenapa orang indon suka sekali menghina AGAMA? (Mar '12) 12 min Mencari jawapan 160
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 13 min Muslim 83,036
AKU GAY mau isap KONTOL/KOTE (Mar '10) 49 min mario 9,562
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 2 hr Ardhi 27,638
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 4 hr galam 13,196

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE