list fon no cikaro bohsia jande 2011

Posted in the Malaysia Forum

Comments

Showing posts 1 - 20 of289
< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
man telor

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Jan 26, 2011
 

Judged:

2

2

1

ida jande 36tahun dok kepong 0126214742..body mantap sial.call mule2 ckp je nak kwn..lame2 leh layan fon sex..mulot dia mmg cam sial ckit..taan je..bese ar org melaka..tp ble main die punye doggy x hengat! aku pancut dalam2 beb..dah 6 x aku tale die..dpn blakang pun leh..aku nak try gang bang lak
Mr F

Europe

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Jan 26, 2011
 

Judged:

2

2

1

hehehe..cerita lu berdentum dentam..kalah guruh dilangit..
Suke pepek

Houston, TX

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Jan 27, 2011
 
Jb ny xda ke?aku ngh gersang giler ni...
abangstylo

Kajang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Jan 27, 2011
 
aaah macam ni la bagus ! hahahaha
flod

UK

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Jan 27, 2011
 
org bt phat x d ke:. ni no aku 0127504697
wan

Seri Kembangan, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Jan 27, 2011
 
aloo smuaa...
paku

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Jan 27, 2011
 
man telor wrote:
ida jande 36tahun dok kepong 0126214742..body mantap sial.call mule2 ckp je nak kwn..lame2 leh layan fon sex..mulot dia mmg cam sial ckit..taan je..bese ar org melaka..tp ble main die punye doggy x hengat! aku pancut dalam2 beb..dah 6 x aku tale die..dpn blakang pun leh..aku nak try gang bang lak
hallo man telo, ni mesti janda duk kt jinjang, area flat tu kan. kalau yg tu memang mulut mcm sial, dgn kau nma ida, dgn aku nama ina. dia ni main mmg best, leh pancut dalam dia no hal punya. kna pandai ayat la, kdg2 dia mintak duit sikit.
abangstylo

Kajang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Jan 27, 2011
 
paku wrote:
<quoted text>
hallo man telo, ni mesti janda duk kt jinjang, area flat tu kan. kalau yg tu memang mulut mcm sial, dgn kau nma ida, dgn aku nama ina. dia ni main mmg best, leh pancut dalam dia no hal punya. kna pandai ayat la, kdg2 dia mintak duit sikit.
bro aku tgh try ayat ni hahaha kerek gila baai. kau camne dpt ? kau ckp pe je? lama tk kau ngorat baru dpt ?
man telor

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Jan 27, 2011
 
paku wrote:
<quoted text>
hallo man telo, ni mesti janda duk kt jinjang, area flat tu kan. kalau yg tu memang mulut mcm sial, dgn kau nma ida, dgn aku nama ina. dia ni main mmg best, leh pancut dalam dia no hal punya. kna pandai ayat la, kdg2 dia mintak duit sikit.
ko dah bpe kali henjut die? aku lum lg try ..aku dok klang..sok aku nak kurung die 2 ari kat uma..kasi tale sampai lunyai pepek die..hahaha..
man telor

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Jan 27, 2011
 
abangstylo wrote:
<quoted text>
bro aku tgh try ayat ni hahaha kerek gila baai. kau camne dpt ? kau ckp pe je? lama tk kau ngorat baru dpt ?
ko ckp je nak mintak nasihat pasal pempuan...pastu die ceramah 8 jam dgn mulot cibai die..ko jgn call lame2..ko call slalu je..die byk jantan tu..penipu la kalu die dah lame x main..ko ajak je g minum..t angkut trus..ko kasi die minum mani ko..ade sorang mamat nie bg aku no die.jande nie suke telan mani..
man telor

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Jan 27, 2011
 
aku nye batang 8 inci senak perut die..tecungap2 mulot jande nie kolom btg aku..korang maila share bgan aku amoi ke binie orang ke jande ke ..yg penting cine..blm pnh rase ag..

“oh ,0173314679. .iloveyou. .”

Since: Jan 11

seremban lha , AWAK ?

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Jan 27, 2011
 
wow !!! GILEEEEEEE !
man telor

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Jan 27, 2011
 
geng! aku ade stok br ..indian girl..die nak hisap batang dlm kete je..priya - 0126623120
man telor

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Jan 27, 2011
 
aku ade stok Negro..tetek beso kawah beb! kalau konek korang 8inci leh la try ..aku dah try..kebas konek aku die buat Khenda - 0163455138..die student
man telor

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Jan 27, 2011
 
erynaCUUN wrote:
wow !!! GILEEEEEEE !
pe yang gle tu
man telor

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Jan 27, 2011
 

Judged:

1

aku ade stok byk babe! nie bini orang! laki die kat oversea..die dok gombak..Lina - 0176750397..

“oh ,0173314679. .iloveyou. .”

Since: Jan 11

seremban lha , AWAK ?

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Jan 27, 2011
 
man telor wrote:
<quoted text>pe yang gle tu
ko lha gile ,,! ish,.tu un ta tao ae ?!
Ingat dosa

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#21
Jan 27, 2011
 
man telor wrote:
geng! aku ade stok br ..indian girl..die nak hisap batang dlm kete je..priya - 0126623120
Bro, Allah pun ada stok untuk kau. Dalam kubur dah ready ular tuh nak menikmati kau. Terima sajalah. Layanannya sangat dasyat. Hihihihie! Apa kau nak? Gigit? Jilat? Ular tuh akan puaskan kau. Takkan lepaskan kau. Gerenti puas giler, beb. Itulah balasan kau akan dapat nanti. Bukan kau layan ular tapi ular layan kau. Gua cakap lu...;')

“oh ,0173314679. .iloveyou. .”

Since: Jan 11

seremban lha , AWAK ?

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#22
Jan 27, 2011
 
ta bek wat popuan cm uh , satu ari nt..ank korang yg akan jadi cm uh..korang nk ke ank korang jd g.r.o ? karo ? bohsia..tamo lha wat2 cmni g..ta dapat ape un . dose adelah..nt , allah akan balas pe yg kowunx buat .
Tok Dalang

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#24
Jan 27, 2011
 
erynaCUUN wrote:
<quoted text> ko lha gile ,,! ish,.tu un ta tao ae ?!
nk no fon u leh?

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 1 - 20 of289
< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

505 Users are viewing the Malaysia Forum right now

Search the Malaysia Forum:
Topic Updated Last By Comments
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 8 min tuhan yesus miskin 49,811
RAHASIA Ketololan Malaysia Kes MH370 9 min Malaysia Sangat Ketakutan 681
Timnas malaysia U19 pulang KAMPUNG , malon pura... (Sep '13) 18 min Eric dwi prasetyo 2,542
malaysia siap menginvasi indonesia,jika RI NGOT... (Aug '12) 24 min malon moron sangat 5,012
Konsumen Indon Malu Tak Punya Mobil? 26 min sam dol 23
Benarkah peradaban Malaysia tertua di Asia Teng... (Jul '10) 27 min pandu aji 2,709
Connect to rich white men in Malaysia contact+2... 39 min ikiEdgarEdan 3
ALUTSISTA RAHASIA buatan INDONESIA (Aug '12) 44 min punkdefence2 62,087
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 45 min urang bgr 12,266
apa yg kau tanam hari ini...kau jua yg menuainy... 3 hr jayadi 107
•••
•••
•••
•••