list fon no cikaro bohsia jande 2011

Posted in the Malaysia Forum

First Prev
of 17
Next Last
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

#2 Jan 26, 2011
ida jande 36tahun dok kepong 0126214742..body mantap sial.call mule2 ckp je nak kwn..lame2 leh layan fon sex..mulot dia mmg cam sial ckit..taan je..bese ar org melaka..tp ble main die punye doggy x hengat! aku pancut dalam2 beb..dah 6 x aku tale die..dpn blakang pun leh..aku nak try gang bang lak
Mr F

Europe

#3 Jan 26, 2011
hehehe..cerita lu berdentum dentam..kalah guruh dilangit..
Suke pepek

Houston, TX

#5 Jan 27, 2011
Jb ny xda ke?aku ngh gersang giler ni...
abangstylo

Kajang, Malaysia

#6 Jan 27, 2011
aaah macam ni la bagus ! hahahaha
flod

Europe

#7 Jan 27, 2011
org bt phat x d ke:. ni no aku 0127504697
wan

Kuala Lumpur, Malaysia

#8 Jan 27, 2011
aloo smuaa...
paku

Ipoh, Malaysia

#9 Jan 27, 2011
man telor wrote:
ida jande 36tahun dok kepong 0126214742..body mantap sial.call mule2 ckp je nak kwn..lame2 leh layan fon sex..mulot dia mmg cam sial ckit..taan je..bese ar org melaka..tp ble main die punye doggy x hengat! aku pancut dalam2 beb..dah 6 x aku tale die..dpn blakang pun leh..aku nak try gang bang lak
hallo man telo, ni mesti janda duk kt jinjang, area flat tu kan. kalau yg tu memang mulut mcm sial, dgn kau nma ida, dgn aku nama ina. dia ni main mmg best, leh pancut dalam dia no hal punya. kna pandai ayat la, kdg2 dia mintak duit sikit.
abangstylo

Kajang, Malaysia

#10 Jan 27, 2011
paku wrote:
<quoted text>
hallo man telo, ni mesti janda duk kt jinjang, area flat tu kan. kalau yg tu memang mulut mcm sial, dgn kau nma ida, dgn aku nama ina. dia ni main mmg best, leh pancut dalam dia no hal punya. kna pandai ayat la, kdg2 dia mintak duit sikit.
bro aku tgh try ayat ni hahaha kerek gila baai. kau camne dpt ? kau ckp pe je? lama tk kau ngorat baru dpt ?
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

#11 Jan 27, 2011
paku wrote:
<quoted text>
hallo man telo, ni mesti janda duk kt jinjang, area flat tu kan. kalau yg tu memang mulut mcm sial, dgn kau nma ida, dgn aku nama ina. dia ni main mmg best, leh pancut dalam dia no hal punya. kna pandai ayat la, kdg2 dia mintak duit sikit.
ko dah bpe kali henjut die? aku lum lg try ..aku dok klang..sok aku nak kurung die 2 ari kat uma..kasi tale sampai lunyai pepek die..hahaha..
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

#12 Jan 27, 2011
abangstylo wrote:
<quoted text>
bro aku tgh try ayat ni hahaha kerek gila baai. kau camne dpt ? kau ckp pe je? lama tk kau ngorat baru dpt ?
ko ckp je nak mintak nasihat pasal pempuan...pastu die ceramah 8 jam dgn mulot cibai die..ko jgn call lame2..ko call slalu je..die byk jantan tu..penipu la kalu die dah lame x main..ko ajak je g minum..t angkut trus..ko kasi die minum mani ko..ade sorang mamat nie bg aku no die.jande nie suke telan mani..
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

#13 Jan 27, 2011
aku nye batang 8 inci senak perut die..tecungap2 mulot jande nie kolom btg aku..korang maila share bgan aku amoi ke binie orang ke jande ke ..yg penting cine..blm pnh rase ag..

“oh ,0173314679. .iloveyou. .”

Since: Jan 11

seremban lha , AWAK ?

#14 Jan 27, 2011
wow !!! GILEEEEEEE !
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

#15 Jan 27, 2011
geng! aku ade stok br ..indian girl..die nak hisap batang dlm kete je..priya - 0126623120
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

#16 Jan 27, 2011
aku ade stok Negro..tetek beso kawah beb! kalau konek korang 8inci leh la try ..aku dah try..kebas konek aku die buat Khenda - 0163455138..die student
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

#17 Jan 27, 2011
erynaCUUN wrote:
wow !!! GILEEEEEEE !
pe yang gle tu
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

#19 Jan 27, 2011
aku ade stok byk babe! nie bini orang! laki die kat oversea..die dok gombak..Lina - 0176750397..

“oh ,0173314679. .iloveyou. .”

Since: Jan 11

seremban lha , AWAK ?

#20 Jan 27, 2011
man telor wrote:
<quoted text>pe yang gle tu
ko lha gile ,,! ish,.tu un ta tao ae ?!
Ingat dosa

Malaysia

#21 Jan 27, 2011
man telor wrote:
geng! aku ade stok br ..indian girl..die nak hisap batang dlm kete je..priya - 0126623120
Bro, Allah pun ada stok untuk kau. Dalam kubur dah ready ular tuh nak menikmati kau. Terima sajalah. Layanannya sangat dasyat. Hihihihie! Apa kau nak? Gigit? Jilat? Ular tuh akan puaskan kau. Takkan lepaskan kau. Gerenti puas giler, beb. Itulah balasan kau akan dapat nanti. Bukan kau layan ular tapi ular layan kau. Gua cakap lu...;')

“oh ,0173314679. .iloveyou. .”

Since: Jan 11

seremban lha , AWAK ?

#22 Jan 27, 2011
ta bek wat popuan cm uh , satu ari nt..ank korang yg akan jadi cm uh..korang nk ke ank korang jd g.r.o ? karo ? bohsia..tamo lha wat2 cmni g..ta dapat ape un . dose adelah..nt , allah akan balas pe yg kowunx buat .
Tok Dalang

Petaling Jaya, Malaysia

#24 Jan 27, 2011
erynaCUUN wrote:
<quoted text> ko lha gile ,,! ish,.tu un ta tao ae ?!
nk no fon u leh?

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 17
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
HOT.... Mengapa Malaysia Membenci Indonesia , I... (May '13) 8 min Henrie 16
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 11 min allah swt Jongos ... 101,287
malon ditampar media india 14 min _malon_goblok 6
PESAWAT AIRASIA hilang hubungan di surabaya.. 17 min makdatok 88
No telefon gay 0175322044 (Nov '10) 45 min Fetish_guy 4,540
Maskapai Malaysia Murah Tapi Sangat Berbahaya 54 min YDA Datok Seri Fa... 3
Sriwijaya sudah terbukti berpusat dan bermula d... 55 min Huwahahaha 1,880
pesawat malon jatuh lagi dan lagi 3 hr elang jawa 56
Ngaku-Ngaku Airasia Milik Indon - TAK TAHU MALU ! (Oct '09) 4 hr Indonesia Cinta D... 43
More from around the web