list fon no cikaro bohsia jande 2011

Posted in the Malaysia Forum

Comments
1 - 20 of 312 Comments Last updated Saturday Aug 23
First Prev
of 16
Next Last
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Jan 26, 2011
 

Judged:

2

2

1

ida jande 36tahun dok kepong 0126214742..body mantap sial.call mule2 ckp je nak kwn..lame2 leh layan fon sex..mulot dia mmg cam sial ckit..taan je..bese ar org melaka..tp ble main die punye doggy x hengat! aku pancut dalam2 beb..dah 6 x aku tale die..dpn blakang pun leh..aku nak try gang bang lak
Mr F

Europe

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Jan 26, 2011
 

Judged:

2

2

1

hehehe..cerita lu berdentum dentam..kalah guruh dilangit..
Suke pepek

Houston, TX

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Jan 27, 2011
 
Jb ny xda ke?aku ngh gersang giler ni...
abangstylo

Kajang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Jan 27, 2011
 
aaah macam ni la bagus ! hahahaha
flod

Europe

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Jan 27, 2011
 
org bt phat x d ke:. ni no aku 0127504697
wan

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Jan 27, 2011
 
aloo smuaa...
paku

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Jan 27, 2011
 
man telor wrote:
ida jande 36tahun dok kepong 0126214742..body mantap sial.call mule2 ckp je nak kwn..lame2 leh layan fon sex..mulot dia mmg cam sial ckit..taan je..bese ar org melaka..tp ble main die punye doggy x hengat! aku pancut dalam2 beb..dah 6 x aku tale die..dpn blakang pun leh..aku nak try gang bang lak
hallo man telo, ni mesti janda duk kt jinjang, area flat tu kan. kalau yg tu memang mulut mcm sial, dgn kau nma ida, dgn aku nama ina. dia ni main mmg best, leh pancut dalam dia no hal punya. kna pandai ayat la, kdg2 dia mintak duit sikit.
abangstylo

Kajang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Jan 27, 2011
 
paku wrote:
<quoted text>
hallo man telo, ni mesti janda duk kt jinjang, area flat tu kan. kalau yg tu memang mulut mcm sial, dgn kau nma ida, dgn aku nama ina. dia ni main mmg best, leh pancut dalam dia no hal punya. kna pandai ayat la, kdg2 dia mintak duit sikit.
bro aku tgh try ayat ni hahaha kerek gila baai. kau camne dpt ? kau ckp pe je? lama tk kau ngorat baru dpt ?
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Jan 27, 2011
 
paku wrote:
<quoted text>
hallo man telo, ni mesti janda duk kt jinjang, area flat tu kan. kalau yg tu memang mulut mcm sial, dgn kau nma ida, dgn aku nama ina. dia ni main mmg best, leh pancut dalam dia no hal punya. kna pandai ayat la, kdg2 dia mintak duit sikit.
ko dah bpe kali henjut die? aku lum lg try ..aku dok klang..sok aku nak kurung die 2 ari kat uma..kasi tale sampai lunyai pepek die..hahaha..
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Jan 27, 2011
 
abangstylo wrote:
<quoted text>
bro aku tgh try ayat ni hahaha kerek gila baai. kau camne dpt ? kau ckp pe je? lama tk kau ngorat baru dpt ?
ko ckp je nak mintak nasihat pasal pempuan...pastu die ceramah 8 jam dgn mulot cibai die..ko jgn call lame2..ko call slalu je..die byk jantan tu..penipu la kalu die dah lame x main..ko ajak je g minum..t angkut trus..ko kasi die minum mani ko..ade sorang mamat nie bg aku no die.jande nie suke telan mani..
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Jan 27, 2011
 
aku nye batang 8 inci senak perut die..tecungap2 mulot jande nie kolom btg aku..korang maila share bgan aku amoi ke binie orang ke jande ke ..yg penting cine..blm pnh rase ag..

“oh ,0173314679. .iloveyou. .”

Since: Jan 11

seremban lha , AWAK ?

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Jan 27, 2011
 
wow !!! GILEEEEEEE !
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Jan 27, 2011
 
geng! aku ade stok br ..indian girl..die nak hisap batang dlm kete je..priya - 0126623120
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Jan 27, 2011
 
aku ade stok Negro..tetek beso kawah beb! kalau konek korang 8inci leh la try ..aku dah try..kebas konek aku die buat Khenda - 0163455138..die student
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Jan 27, 2011
 
erynaCUUN wrote:
wow !!! GILEEEEEEE !
pe yang gle tu
man telor

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Jan 27, 2011
 

Judged:

1

aku ade stok byk babe! nie bini orang! laki die kat oversea..die dok gombak..Lina - 0176750397..

“oh ,0173314679. .iloveyou. .”

Since: Jan 11

seremban lha , AWAK ?

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Jan 27, 2011
 
man telor wrote:
<quoted text>pe yang gle tu
ko lha gile ,,! ish,.tu un ta tao ae ?!
Ingat dosa

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#21
Jan 27, 2011
 
man telor wrote:
geng! aku ade stok br ..indian girl..die nak hisap batang dlm kete je..priya - 0126623120
Bro, Allah pun ada stok untuk kau. Dalam kubur dah ready ular tuh nak menikmati kau. Terima sajalah. Layanannya sangat dasyat. Hihihihie! Apa kau nak? Gigit? Jilat? Ular tuh akan puaskan kau. Takkan lepaskan kau. Gerenti puas giler, beb. Itulah balasan kau akan dapat nanti. Bukan kau layan ular tapi ular layan kau. Gua cakap lu...;')

“oh ,0173314679. .iloveyou. .”

Since: Jan 11

seremban lha , AWAK ?

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#22
Jan 27, 2011
 
ta bek wat popuan cm uh , satu ari nt..ank korang yg akan jadi cm uh..korang nk ke ank korang jd g.r.o ? karo ? bohsia..tamo lha wat2 cmni g..ta dapat ape un . dose adelah..nt , allah akan balas pe yg kowunx buat .
Tok Dalang

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#24
Jan 27, 2011
 
erynaCUUN wrote:
<quoted text> ko lha gile ,,! ish,.tu un ta tao ae ?!
nk no fon u leh?

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 16
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
ISLAM ANJING, MUHAMMAD BABI, AULLOH SWT MoNYET (Apr '13) 6 min dhuway1ndonesia 37
MALAYSlA = NOBEL PRIZE, INDONESlA = POWER RANGER 7 min omar habeeb 202
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 9 min Noname 71,920
SANTET akan Tetap Ada dan HARUS tetap ada (Apr '13) 14 min Islam makan taik 228
SUDAH WAKTUNYA UNTUK CINA pulang ke CHINA DARAT... 15 min fankui cibai 194
Lamborghini Huracan LP 610-4 launched in Malays... 15 min mg tak log in 303
Dipukul2 di topix, nasionalis indon nangis 17 min mg tak log in 61
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 28 min Ade Anie 12,988
(HOAX) Malaysian penerima NOBEL PRIZE?? impossi... 40 min Kesian Leopard 33
•••
Enter and win $5000
•••

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••