keluang menn

Kuala Lumpur, Malaysia

#188 Sep 19, 2010
insaffler..taubat lerr..
kawin lagi sedap..cari yg halal..
buangkan yang haram..
insyallah..sesungguhnyer Allah itu Maha Pengampun, Pemurah lagi Maha Pengasihani setiap makhluk2 nya..
Gersang

Santa Clara, CA

#189 Sep 19, 2010
Cr janda gersang @ awek gersang area KL....Kol sy 0174068960-cib
Sy duk ampng....
boring man

Malaysia

#190 Sep 20, 2010
sape pn xjwp sms aku.0175878356.
Cai

Santa Clara, CA

#192 Sep 21, 2010
Cam kimak je.
Beraiq

Mount Morris, MI

#193 Sep 21, 2010
boring man wrote:
sape pn xjwp sms aku.0175878356.

J0m lyn
Wanie Gebu

Klang, Malaysia

#194 Sep 21, 2010
ader laki2 yg btg pnjang x? yg boleh puas kn i?.
suami i tak pndai lyn,trus na cuk2 je.. die bkn reti na warmup2 dulu..da la gelojoh cpt tewas..frust! i,
ader cpew2 laki2 yg hndal x? call me plz.. 0176644923
Jantan Gebu

Malaysia

#195 Sep 21, 2010
Wanie Gebu wrote:
ader laki2 yg btg pnjang x? yg boleh puas kn i?.
suami i tak pndai lyn,trus na cuk2 je.. die bkn reti na warmup2 dulu..da la gelojoh cpt tewas..frust! i,
ader cpew2 laki2 yg hndal x? call me plz.. 0176644923
Laki ke ppuan ni?
tupai

Malaysia

#196 Sep 22, 2010
mau janda mi
Kogie

Mount Morris, MI

#198 Sep 22, 2010
I nak knal dgn janda2
Mat Kilau

Mount Morris, MI

#199 Sep 22, 2010
Bego indon
Dragondz

Masai, Malaysia

#201 Sep 25, 2010
hai..gersang..nice2meet u..can't i know..who a u... 'woman or man'..
kenjimiyuka

Malaysia

#204 Sep 26, 2010
Karl Marx wrote:
<quoted text> mintak tolong hulur sni skit bro
anta kta no bro???0134469856,ni no kt,,,hrp tuah jantan bro ja nii...???
mat

Malaysia

#205 Sep 27, 2010
i sangap r..bosan r dk rmh mlm2...ade spe ley tlg x?
dara pingitan

Port Dickson, Malaysia

#206 Sep 27, 2010
kelisaria wrote:
marilah bersama-sama membantu lelaki yg tgh menghadapi masalah nafsu,jika ada sesiapa nk tglkan atau berkongsi no tel awek-awek bohsia ataupun janda,sila tinggalkan disini,kerjasama anda amat dihargai
hai ,i tgh gersang ni..cipap i lama oang x jilat..klu u nak leh mms btg u dulu k..nak tgk besau ker kecil..ni no i 0173536001/0137084551..
weheng wahi monggeng

Alor Star, Malaysia

#207 Oct 2, 2010
Wanie Gebu wrote:
ader laki2 yg btg pnjang x? yg boleh puas kn i?.
suami i tak pndai lyn,trus na cuk2 je.. die bkn reti na warmup2 dulu..da la gelojoh cpt tewas..frust! i,
ader cpew2 laki2 yg hndal x? call me plz.. 0176644923
ak ska punggung...klau nk bg ble r...kikiki
duda gersang

Malaysia

#210 Oct 6, 2010
nak cari isteri2 janda2 yg open minded call or sms sye 0167454511 atau 0127752124
tengku ayie

Mount Morris, MI

#211 Oct 7, 2010
sape nk knal cll k.0177465234
Doinks

Kuala Lumpur, Malaysia

#212 Oct 9, 2010
ape ke bangang ni ha?kalu korang nak main.ilek2 sudah.ni kongsi2 lak.neraka tol.ape da...
ni mesti kasi number org lain ni.takpun exgf korang yang dah lunyai..tak gentleman langsung cari kat dalam foroom camni.gelak je aku baca korang nye komen.konon besa.tolong la wei.bongok sial.
janda gersang

Ipoh, Malaysia

#213 Oct 9, 2010
kelisaria wrote:
marilah bersama-sama membantu lelaki yg tgh menghadapi masalah nafsu,jika ada sesiapa nk tglkan atau berkongsi no tel awek-awek bohsia ataupun janda,sila tinggalkan disini,kerjasama anda amat dihargai
hai..aku ni seorang janda yg sedang mncari2 teman yg mmpu mengisi masa lapangku..aku dah lama x dpt dakapan lelaki yg mampu memuaskan nafsu sex aku..call 0173536001/0137084551..
arjuna69

Santa Clara, CA

#214 Oct 10, 2010
janda gersang wrote:
<quoted text>hai..aku ni seorang janda yg sedang mncari2 teman yg mmpu mengisi masa lapangku..aku dah lama x dpt dakapan lelaki yg mampu memuaskan nafsu sex aku..call 0173536001/0137084551..
tggl kat area mn?

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
Sriwijaya sudah terbukti berpusat dan bermula d... 5 min malonte lonte 1,508
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 5 min No-tulen 100,119
[Revolusi DIRI 2014] ane (muslim) mau ucapkan s... 25 min makdatok 57
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 37 min man 27,979
LiMA PERTANYAAN ISLAM TIDAK BISA JAWAB (May '13) 52 min Jesus Marley 39
^^^ Zahid Hamidi : Mahasiswa M'sia di Jogja ada... (Nov '10) 59 min Bocah Malaysia 12
HOT !! Malon PINGSAN !!! Menhan AHMAD ZAHID HAM... (Mar '13) 1 hr Bocah Malaysia 174
Jokowi PIDATO , Dunia Berdecak KAGUM ada yang I... 9 hr HANZIP_RONDA 860
KESIAN, INDONESIA DIPIMPIN Oleh DEWA BADUT JOKOWI 17 hr FAKTA 4,288
More from around the web