hanafi shah alam

United States

#56 Mar 3, 2013
salam
saya ada sediakan khidmat urut.sakit2 urat.pning2 kepla
boleh insyallah
hubungi sya di no:
0199791163
0123547793
harianto

Melaka, Malaysia

#58 Apr 15, 2013
Lau yg urut batin ada x......
azizul

Petaling Jaya, Malaysia

#59 May 14, 2013
saya ada menyediakan perhidamatan mengurut tradisional seluruh badan dan batin sekali. untuk lelaki dan wanita. alamat rumah no 29c lorong syed putra kiri jalan syed putra belakang wisma belia. sebelah taman seputih dan sebelah brickfield. berdekatan dengan mid valley megamall. call atau sms saya 0132208651. saya asal kelantan.
khai

Kuala Lumpur, Malaysia

#61 Aug 23, 2013
wanita2 yg ingin massage full body boleh call/msg 0168470213 area kl/s'gor
maya

Petaling Jaya, Malaysia

#62 Aug 24, 2013
Salam siapa yang nak cari tukang urut disekitar taman perumahan dan apartment di langat utama sepang dan banting blh kol saya 0182935449.
Harga murah dan berpatutan insyaAllah sekadar membantu menyembuhkan
Amri

United States

#63 Sep 4, 2013
Utk wanita makcik atau nenek yg memerlukan urutan seluruh badan agar lebih segar dan bertenaga call 0167785668
spontan

Shah Alam, Malaysia

#64 Sep 6, 2013
Urut b2b ada x?
sham

Puchong, Malaysia

#65 Sep 11, 2013
ari ni aku jumpa tukang urut wanita melayu di puchong kinrara yang pandai cari urat dan hilangkan lenguh lenguh badanaku.memang best dan rasa ringan lepas urut dgn dia.
boleh la siapa yang memang nak urut betulbetul boleh cuba tapi kena col dulu sebab lina urut dr 12tengahari sampai 7ptg sahaja.dia buat d rumah.
no contact dia 0129948218
azman

Puchong, Malaysia

#66 Sep 11, 2013
kat taman kinrara seksyen 4,puchong.time mengurut pukul 1tengahari sampai 9malam.nama tukang urut siti.memang pandai mengurut utk lenguh2 dan sengal badan.sesuai pada yang kurang tido dan masuk angin.boleh contact siti 0132453455 jika berminat..paling teror urut perut...
din82

United States

#67 Sep 30, 2013
nk cri tukang urut y bleh urut bdan aku. nk perempuan la. hrga leh bincang. mne2 puan pndai urut bleh sms 0172960248.

Since: Jun 13

Location hidden

#69 Oct 22, 2013
call/msg I : 0143416932
wechat id : izwan_stim
Khas untuk Perempuan di area kl yg perlukan urutan..
sedap dapat.. Utk pompuan je ok.
massage_boy

Asia/Pacific Region

#71 Nov 26, 2013
Lelaki urut untuk lelaki hanya rm50 1jam. Area bndr baru sentul. 0173420769
memey

Macau, Macau

#72 Dec 2, 2013
zara wrote:
sesiapa nk minat kerja tukang urut(perempuan sahaja).
Saya minat

Since: Jun 13

Location hidden

#73 Dec 2, 2013
memey wrote:
<quoted text>
Saya minat
Wechat id izwan_stim.. Kita discuss
har

Petaling Jaya, Malaysia

#74 Dec 3, 2013
Ada sesiapa yang boleh mengurut badan..dah lama x kena urut rase lngoh2 da skrang ni..kalau dapat perempuan yang pandai urut sume lg baik..boleh la call saya 0189758152
achik

Petaling Jaya, Malaysia

#76 Jan 1, 2014
zara wrote:
sesiapa nk minat kerja tukang urut(perempuan sahaja).
saye nak carik tukang urut
rey ganu

Kuala Terengganu, Malaysia

#77 Jan 5, 2014
Sape lelaki yg nk massage bdn n batin sila hubungi sy di talian 0174146571 area ganu or mane2 aje,bayaran trpulang n brpatutan
ken

Shah Alam, Malaysia

#79 Jan 6, 2014
urutan untuk perempuan untuk lebih lanjut sila hubungi saya 0163199719
Mikemalay

Petaling Jaya, Malaysia

#80 Jan 10, 2014
Saya nak urut sekarang.
Mikemalay

Petaling Jaya, Malaysia

#81 Jan 10, 2014
Preferably tukang urut melayu.......mature

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
VlDEO YOUTUBE: JAWA AKRAB DENGAN YESUS 13 min EdgarAstro 104
Video SADIS! BETAWI BAKAR AMBON RAWA BAMBU (Mar '12) 20 min roy 88
Malaysian's Concept tentang MELAYU adalah SALAH 20 min mat musa 285
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 23 min leo ferando 27,513
Negara Terbaik Untuk Berbisnis: Malaysia Masuk ... (Oct '13) 24 min Kampong boy 2,111
Battle of surabaya.. satu propaganda pembohonga... (May '08) 30 min cak lontong 921
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 37 min shinta 13,092
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 1 hr Yesus jilat panta... 76,255
ALUTSISTA RAHASIA buatan INDONESIA (Aug '12) 3 hr Usah Nak diLaden 62,807
•••

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••