di tantang "PERANG" ASKAR SULU....ATM "KETAKUTAN"...!!!

Posted in the Malaysia Forum

Comments
1 - 20 of 41 Comments Last updated Mar 6, 2013
First Prev
of 3
Next Last
Jago Kluruk

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Feb 28, 2013
 
ASKAR SULU disuruh KELUAR dari SABAH...NGAK MAU...sama dengan ngajak PERANG....!!!!

ATM nya malah "KETAKUTAN"....kah kah kah kah....!!!
Jago Kluruk

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Feb 28, 2013
 
askar SULU maju selangkah......ATM mundur 1000 langkah......kah kah kah kah kah....!!!
atm chiken

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Feb 28, 2013
 
he he he atm lembik takde bulu kah kah kah.
Jago Kluruk

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Feb 28, 2013
 
ATM takde kote......"BUBAR" kan saja....kah kah kah kah....!!!
abu

Kladno, Czech Republic

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Feb 28, 2013
 
Kelihatan sekali Malaysia takut krn secara de jure masalah North Borneo belum tuntas sedang sekarang menjadi issue dalam international forums akan timbul masalah de facto kah kah kah
Malon Koclok

Tangerang, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Feb 28, 2013
 
militan sulu disogok umngok dengan kfc dan mcdonald bro... hehehe...sangking takutnya atm nyogok pake kfc & mcdonald....

memalukan kelakuan atm + umngok
Jago Kluruk

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Feb 28, 2013
 
ATM "PONDAN" tak bisa diharapkan....SERAHKAN saja "SABAH" pada kesultanan SULU....kah kah kah kah....!!!
Jago Kluruk

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Feb 28, 2013
 
terbukti...ATM "PONDAN"....kah kah kah kah...!!!
abu

Kladno, Czech Republic

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Feb 28, 2013
 
atm chiken wrote:
he he he atm lembik takde bulu kah kah kah.
Beda bansa Sulu dengan bansa Kadazandusun, apakah ATM bakal sama kah kah kah
Abu to lahad Datu

Kladno, Czech Republic

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Feb 28, 2013
 
Jago Kluruk wrote:
ATM "PONDAN" tak bisa diharapkan....SERAHKAN saja "SABAH" pada kesultanan SULU....kah kah kah kah....!!!
serahkan Sabah pada pembangkang ada perang dng MNLF dan Sulu kah kah kah
somebody

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Feb 28, 2013
 
comment-comment ini lah yang menunjukkan peribadi korang yang suka mengutuk mengeji.. mencaci.. cermin diri tu sendiri.. berani kah nak pergi perang...? grow up la guys... Astaghfirullah.... Sesama agama pun nak suruh perang... mana pergi hati kemanusiaan...
malon bodoh semakin tolol

Surabaya, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Feb 28, 2013
 
somebody wrote:
comment-comment ini lah yang menunjukkan peribadi korang yang suka mengutuk mengeji.. mencaci.. cermin diri tu sendiri.. berani kah nak pergi perang...? grow up la guys... Astaghfirullah.... Sesama agama pun nak suruh perang... mana pergi hati kemanusiaan...
terharu .... dengkul ane ! huakakakakak
PASKAL PASUKAN KALENG

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Feb 28, 2013
 
seneng kalau malanjing hancur....
kah...kah...kah...
seperti dulu malanjing sokong GAM?
negeri pencuri,pembual,plagiat,
sombong tapi apa yang perlu si sombongkan malanjing...
Negeri yang sering koar-koar katanya serumpun dengan indonesia..
Cuiiiiiiih indonesia sampai kapanpun gak sudi serumpun sama malanjing....!!!!!!
Abu

Kladno, Czech Republic

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Feb 28, 2013
 
bayang-bayang PRU 13 sudah dekat kah kah kah
bapak kau

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
Feb 28, 2013
 
x sedar diri..anak endon bangang..merempat di malaysia cari duit..dah tau miskin..duduk la kat negara bodoh tu diam2..
harimau selatan

Penang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Feb 28, 2013
 
org indon memang tak sedar di untung...
merempat di malaysia!!!!!!!!
pascal77

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Mar 1, 2013
 
Cakap pandaila lu..turun sini tengok,berani x berani..??
pascal77

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#21
Mar 1, 2013
 
InDOGnesial..
Lee Han

Kuningan, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#23
Mar 1, 2013
 
akhirnya malaysial ngalamin juga perang setelah dibujuk forindo, sekarang forindo tinggal liat apa yg bisa dilakukan malaysial dalam perang melawan muslim sulu....

Since: Aug 12

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#24
Mar 1, 2013
 
kapan perangnya lawan tentara sultan sulu lon, ini sudah hampir satu bilan tentara sultan sulu menginfansi malaysia. ATM bangang.. kah kah kah...

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 3
Next Last
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

288 Users are viewing the Malaysia Forum right now

Search the Malaysia Forum:
Title Updated Last By Comments
Malaysia itu MISKIN , ada bantah?? 5 min keparat-loe 42
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 7 min mahdi is dajjal 67,916
Club tante girang (Aug '10) 11 min arjuna 3,777
GAY JAKARTA, ayo berhimpun disini (Oct '11) 12 min anak jakarta 2,244
TOLAK HASIL PILPRES 2014 !i!!.... 15 min breeze 32
Malaysian opposition faces split over Anwar Ibr... 23 min _malon_goblok 1
raya dah lalu malontez masih sembunyi jer 25 min _malon_goblok 266
AKU GAY mau isap KONTOL/KOTE (Mar '10) 1 hr fendi 9,204
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 4 hr yugu male 27,155
Saya baby mila , cewek bispak (Apr '08) 10 hr aldians 12,869
•••
•••