di tantang "PERANG" ASKAR SULU....ATM "KETAKUTAN"...!!!

Posted in the Malaysia Forum

First Prev
of 3
Next Last
Jago Kluruk

Jakarta, Indonesia

#1 Feb 28, 2013
ASKAR SULU disuruh KELUAR dari SABAH...NGAK MAU...sama dengan ngajak PERANG....!!!!

ATM nya malah "KETAKUTAN"....kah kah kah kah....!!!
Jago Kluruk

Indonesia

#2 Feb 28, 2013
askar SULU maju selangkah......ATM mundur 1000 langkah......kah kah kah kah kah....!!!
atm chiken

Indonesia

#3 Feb 28, 2013
he he he atm lembik takde bulu kah kah kah.
Jago Kluruk

Indonesia

#4 Feb 28, 2013
ATM takde kote......"BUBAR" kan saja....kah kah kah kah....!!!
abu

Kladno, Czech Republic

#5 Feb 28, 2013
Kelihatan sekali Malaysia takut krn secara de jure masalah North Borneo belum tuntas sedang sekarang menjadi issue dalam international forums akan timbul masalah de facto kah kah kah
Malon Koclok

Tangerang, Indonesia

#7 Feb 28, 2013
militan sulu disogok umngok dengan kfc dan mcdonald bro... hehehe...sangking takutnya atm nyogok pake kfc & mcdonald....

memalukan kelakuan atm + umngok
Jago Kluruk

Indonesia

#8 Feb 28, 2013
ATM "PONDAN" tak bisa diharapkan....SERAHKAN saja "SABAH" pada kesultanan SULU....kah kah kah kah....!!!
Jago Kluruk

Indonesia

#9 Feb 28, 2013
terbukti...ATM "PONDAN"....kah kah kah kah...!!!
abu

Kladno, Czech Republic

#11 Feb 28, 2013
atm chiken wrote:
he he he atm lembik takde bulu kah kah kah.
Beda bansa Sulu dengan bansa Kadazandusun, apakah ATM bakal sama kah kah kah
Abu to lahad Datu

Kladno, Czech Republic

#12 Feb 28, 2013
Jago Kluruk wrote:
ATM "PONDAN" tak bisa diharapkan....SERAHKAN saja "SABAH" pada kesultanan SULU....kah kah kah kah....!!!
serahkan Sabah pada pembangkang ada perang dng MNLF dan Sulu kah kah kah
somebody

Kuala Lumpur, Malaysia

#13 Feb 28, 2013
comment-comment ini lah yang menunjukkan peribadi korang yang suka mengutuk mengeji.. mencaci.. cermin diri tu sendiri.. berani kah nak pergi perang...? grow up la guys... Astaghfirullah.... Sesama agama pun nak suruh perang... mana pergi hati kemanusiaan...
malon bodoh semakin tolol

Surabaya, Indonesia

#14 Feb 28, 2013
somebody wrote:
comment-comment ini lah yang menunjukkan peribadi korang yang suka mengutuk mengeji.. mencaci.. cermin diri tu sendiri.. berani kah nak pergi perang...? grow up la guys... Astaghfirullah.... Sesama agama pun nak suruh perang... mana pergi hati kemanusiaan...
terharu .... dengkul ane ! huakakakakak
PASKAL PASUKAN KALENG

United States

#15 Feb 28, 2013
seneng kalau malanjing hancur....
kah...kah...kah...
seperti dulu malanjing sokong GAM?
negeri pencuri,pembual,plagiat,
sombong tapi apa yang perlu si sombongkan malanjing...
Negeri yang sering koar-koar katanya serumpun dengan indonesia..
Cuiiiiiiih indonesia sampai kapanpun gak sudi serumpun sama malanjing....!!!!!!
Abu

Kladno, Czech Republic

#16 Feb 28, 2013
bayang-bayang PRU 13 sudah dekat kah kah kah
bapak kau

Kuala Lumpur, Malaysia

#18 Feb 28, 2013
x sedar diri..anak endon bangang..merempat di malaysia cari duit..dah tau miskin..duduk la kat negara bodoh tu diam2..
harimau selatan

Lunas, Malaysia

#19 Feb 28, 2013
org indon memang tak sedar di untung...
merempat di malaysia!!!!!!!!
pascal77

Asia/Pacific Region

#20 Mar 1, 2013
Cakap pandaila lu..turun sini tengok,berani x berani..??
pascal77

Asia/Pacific Region

#21 Mar 1, 2013
InDOGnesial..
Lee Han

Bandung, Indonesia

#23 Mar 1, 2013
akhirnya malaysial ngalamin juga perang setelah dibujuk forindo, sekarang forindo tinggal liat apa yg bisa dilakukan malaysial dalam perang melawan muslim sulu....

Since: Aug 12

Tangerang, Indonesia

#24 Mar 1, 2013
kapan perangnya lawan tentara sultan sulu lon, ini sudah hampir satu bilan tentara sultan sulu menginfansi malaysia. ATM bangang.. kah kah kah...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 3
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
khusus buat germo,bispak,gigolo,tante yg ada di... (Jul '10) 19 min bayu emilsyah 1,595
JAKARTA VS KUALA LUMPUR , Menurut agan Gimana ? (Jul '12) 21 min Rudyard Kipling 328
SU-37 Terminator bakal ganti MiG-29 ---TNI-AU P... (Nov '09) 50 min doraYamon 1,445
GAY JAKARTA, ayo berhimpun disini (Oct '11) 51 min anak jakarta 2,393
FORUM LONTE/GIGOLO (Silakan Isi) (Jul '09) 54 min tri 27,499
nak gadis yang suka chat seks (May '09) 1 hr mari saya jilat 1,311
Batak adalah dalang setiap permusuhan (May '09) 1 hr anak indonesia 187
DEBAT ISLAM VS KRISTEN. Fakta: ISLAM GAK AKAN M... (Jun '13) 1 hr Wong Lie Eur 75,922
AKU GAY mau isap KONTOL/KOTE (Mar '10) 2 hr Gay bottom 9,420
Negara Terbaik Untuk Berbisnis: Malaysia Masuk ... (Oct '13) 5 hr malonjing 1,857
ALUTSISTA RAHASIA buatan INDONESIA (Aug '12) 7 hr malon 62,801
•••

Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••