|
haloooooo
Lesotho
|
Banna le ipolaeloa ke ho ba bolila bo bileng bo leng lekoeba. le tlohela manyeloi a satane a bitsang batho litopo ba ntse ba phela bo bro stebo avis fusi tlokotsi, bo bro jomo mdouva joalo joalo ,le nyela phakoe e tona e sa le senyetse letho. le linyoana tse ileng khoeling. tlohelng mfana eno a je nyoko ha a sebelisa nqondo bafwetu. mesima likatse
|
|
Stjoetla
Mzuzu, Malawi
|
haloooooo wrote: Banna le ipolaeloa ke ho ba bolila bo bileng bo leng lekoeba. le tlohela manyeloi a satane a bitsang batho litopo ba ntse ba phela bo bro stebo avis fusi tlokotsi, bo bro jomo mdouva joalo joalo ,le nyela phakoe e tona e sa le senyetse letho. le linyoana tse ileng khoeling. tlohelng mfana eno a je nyoko ha a sebelisa nqondo bafwetu. mesima likatse A je nyogo on whose expense morena? Ea bana ba Basotho ba likolong? Tlohella ho ts'ireletsa ntho e mpe leha u e bona.
|
|
Duduzela
Maseru, Lesotho
|
ntate wrote: Duduzolisa u mang?U lemo li kae?U na le eng bophelong?Kea belaela u sekatana se hlotsoeng ke bophelo.Bothata ke ntatao.Mo hlomphe u mo kope likeletso.Tlohela mona. Ho joang kajeno uena u ipitsang ntate, u reng joale mokhotsi eo oa hao, u ne a u sherela bokae? ARABA HEE NTate. what about legal actins that are going to be taken againist him, kapa u re tsoelletse ka verbal agreement. haha ha! ha!
|
|
Sepantu
Bloemfontein, South Africa
|
Nqobolo wrote: <quoted text> bono sa 'Mao se nkhang nnyoana ea mmao e rothang mali
|
|
sweet
Lesotho
|
yu guys leave the inocent men alonone, he rocks you knw, 2 me hes my role model cheers!!!
|
|
peretle
Satellite Provider
|
ah guyz stp being so jeoulus shit
|
|
little gal
Maseru, Lesotho
|
ke kopa hale sa tsebe ho sebetsa ka matsoho a lona le thole, bothata iz mi boss