|
Crna Legija
Sydney, Australia
|
Judged:
1
Pozor Pozor!!!, ajmo da se rjesimo ovi govana koji dolaze ovdje i koriste nasa imena. To je ona iz Chullora i njezine budale, ja priporucujem svima da pisemo Hrvatski, zato ova govna nisu Hrvati niti znaju pisati Hrvatski. Ja nepisem najbolje ali opet se moze razumit, tako kada ona kucka i njezini pederi koriste nasa imena, vidicese da to nismo mi Hrvati nego oni udbasi koji neznaju pisat Hrvatski.
|
|
Crna Legija
Sydney, Australia
|
Judged:
1
1
Crna Legija wrote: Pozor Pozor!!!, ajmo da se rjesimo ovi govana koji dolaze ovdje i koriste nasa imena. To je ona iz Chullora i njezine budale, ja priporucujem svima da pisemo Hrvatski, zato ova govna nisu Hrvati niti znaju pisati Hrvatski. Ja nepisem najbolje ali opet se moze razumit, tako kada ona kucka i njezini pederi koriste nasa imena, vidicese da to nismo mi Hrvati nego oni udbasi koji neznaju pisat Hrvatski. Evo ja sam ovo napiso a ona kucka je odma kopirala mene.
|
|
Pusi svoj kurac
Sydney, Australia
|
Judged:
1
1
Crna Legija wrote: <quoted text>Evo ja sam ovo napiso a ona kucka je odma kopirala mene. Well Good Evening to you too Crna Picka. Don't make me hit you over the head with a lonac.
|
|
Crna Legija
Sydney, Australia
|
Judged:
1
1
Pusi svoj kurac wrote: <quoted text> Well Good Evening to you too Crna Picka. Don't make me hit you over the head with a lonac. A nisi mogla nac pasce da te izjebe veceras pa si dosla kuci mene zajebavt. Imasli neku batinu da si nabies u guzicu.
|
|
Margaret Thatcher
Sydney, Australia
|
Judged:
1
1
Crna Legija wrote: <quoted text>A nisi mogla nac pasce da te izjebe veceras pa si dosla kuci mene zajebavt. Imasli neku batinu da si nabies u guzicu. No, I got drunk last night, tonite I need to rest. You started it with me, you end it. Don't flatter yourself, I'm doing other things besides fucking with your head. I offered you a truce, but you get off on getting angry with me too much. I wont deprive you on getting off....Whatever gets you thru the night. If your nice to me, I'll behave. Continue the filth and you'll get it.
|
|
ratko
Maple Ridge, Canada
|
Judged:
1
Crna Legija wrote: Pozor Pozor!!!, ajmo da se rjesimo ovi govana koji dolaze ovdje i koriste nasa imena. To je ona iz Chullora i njezine budale, ja priporucujem svima da pisemo Hrvatski, zato ova govna nisu Hrvati niti znaju pisati Hrvatski. Ja nepisem najbolje ali opet se moze razumit, tako kada ona kucka i njezini pederi koriste nasa imena, vidicese da to nismo mi Hrvati nego oni udbasi koji neznaju pisat Hrvatski. sto si tolko ljut jebo te pas mater ? ti si ludak znas ? djubre!
|
|
Crna Legija
Sydney, Australia
|
Judged:
1
1
ratko wrote: <quoted text>sto si tolko ljut jebo te pas mater ? ti si ludak znas ? djubre! Ti i ona kucka ste najgora gamad na ovome forumu, majke vam svinja jebala. Vi ste djubre smrdljivo, majku vam cigansku sada bi vas oba dvoje zaklo kada bi vas naso. Djubre na vrbe.
|
|
Margaret Thatcher
Sydney, Australia
|
Judged:
1
1
Crna Legija wrote: <quoted text>Ti i ona kucka ste najgora gamad na ovome forumu, majke vam svinja jebala. Vi ste djubre smrdljivo, majku vam cigansku sada bi vas oba dvoje zaklo kada bi vas naso. Djubre na vrbe. ahahha you wish! he's seen me!........ LMAO..........And I am positive I've got your profile right:- Bald Midget a short fat kurac you drive a clapped out ute your wife hates you your kids tell everyone your their Grandfather you have a pension health card for your lithium you buy your clothes at target you lay bricks and nothing else...... bwhahahhaa
|
|
|
|
ratko
Maple Ridge, Canada
|
Judged:
1
1
Crna Legija wrote: <quoted text>ste najgora gamad na ovome forumu, majke vam svinja jebala. Vi ste djubre smrdljivo, majku vam cigansku sada bi vas oba dvoje zaklo kada bi vas naso. Djubre na vrbe. Ti i ona kucka ahhh belgrade boys ? sta seres ti, jebem le ti debeo Kucka majka .ejjj bro kako bilo prison ?? na engleskom ( did u drop tha soap ) ahaha mamu ti jebem bre !!
|
|
xena ustasa
Split, Croatia
|
Crna Legija wrote: Pozor Pozor!!!, ajmo da se rjesimo ovi govana koji dolaze ovdje i koriste nasa imena. To je ona iz Chullora i njezine budale, ja priporucujem svima da pisemo Hrvatski, zato ova govna nisu Hrvati niti znaju pisati Hrvatski. Ja nepisem najbolje ali opet se moze razumit, tako kada ona kucka i njezini pederi koriste nasa imena, vidicese da to nismo mi Hrvati nego oni udbasi koji neznaju pisat Hrvatski. nema problema bro svi znamo di kod pise cullora australia to je onaj peder agent kopile nece ga niko priznat pa krade nasa imena
|
|
xena ustasa
Split, Croatia
|
Judged:
1
Crna Legija wrote: <quoted text>Evo ja sam ovo napiso a ona kucka je odma kopirala mene. odjebi agent znamo da si to ti
|
|
xena ustasa
Split, Croatia
|
ratko wrote: <quoted text>sto si tolko ljut jebo te pas mater ? ti si ludak znas ? djubre! to si ti pederu
|
|
The usual suspect
Hamilton, Canada
|
Judged:
1
Crna Legija wrote: Pozor Pozor!!!, ajmo da se rjesimo ovi govana koji dolaze ovdje i koriste nasa imena. To je ona iz Chullora i njezine budale, ja priporucujem svima da pisemo Hrvatski, zato ova govna nisu Hrvati niti znaju pisati Hrvatski. Ja nepisem najbolje ali opet se moze razumit, tako kada ona kucka i njezini pederi koriste nasa imena, vidicese da to nismo mi Hrvati nego oni udbasi koji neznaju pisat Hrvatski. They can copy your names,but we ain't stupid,we always know that,at least I do!
|
|
ratko
Maple Ridge, Canada
|
Judged:
1
xena ustasa wrote: <quoted text>to si ti pederu Yoj ZOHAR , ti si grandmas zauvijek ! starinaaa. Pusi kitom C.C.C.C serbian vojska ...
|
|
Jebi se
Sydney, Australia
|
Judged:
1
The usual suspect wrote: <quoted text>They can copy your names,but we ain't stupid,we always know that,at least I do! Please take instruction from my name. Thank you LMAO
|
|
The usual suspect
Hamilton, Canada
|
Jebi se wrote: <quoted text> Please take instruction from my name. Thank you LMAO At least you said please,hahaha!
|
|
xena ustasa
Split, Croatia
|
ratko wrote: <quoted text>Yoj ZOHAR , ti si grandmas zauvijek ! starinaaa. Pusi kitom C.C.C.C serbian vojska ... imaju ustase bolji ma trebas doc probat sta je ustaski a ne ti vasi cevapi
|
|
Crna Legija
Sydney, Australia
|
The usual suspect wrote: <quoted text>They can copy your names,but we ain't stupid,we always know that,at least I do! It's nice to know there are some intelligent people here. Those low life cockroaches, ratko and his slut from Chullora are poor excuses for human beings. They're very sick individuals who are spoiling this forum, it was good before they came along. They don't have a life outside of cyberspace, they are definite candidates for suicide.
|
|
Suicide Bomber
Melbourne, Australia
|
Crna Legija wrote: <quoted text>It's nice to know there are some intelligent people here. Those low life cockroaches, ratko and his slut from Chullora are poor excuses for human beings. They're very sick individuals who are spoiling this forum, it was good before they came along. They don't have a life outside of cyberspace, they are definite candidates for suicide. LMAO.
|
|
Albaniansrgay
Maple Ridge, Canada
|
Crna Legija wrote: <quoted text>It's nice to know there are some intelligent people here. Those low life cockroaches, ratko and his slut from Chullora are poor excuses for human beings. They're very sick individuals who are spoiling this forum, it was good before they came along. They don't have a life outside of cyberspace, they are definite candidates for suicide. yo go buy some soap on a rope so when you go back to prison ur guzica wont get hurt !!! Fing LUDAK ! i bet baba sits on ur face u dimento!~
|
|
|