Comments
781 - 800 of 1,277 Comments Last updated Friday Aug 29
Muhammad Taufik

Johor Bahru, Malaysia

#957 Jul 21, 2010
sy xde gerentor...mcmmne ye?xyah gerentor blh tak?sy byr bulan2..blh tak mcm tu?
Muhammad Taufik

Johor Bahru, Malaysia

#958 Jul 21, 2010
Sy tak de geretor..sy byr bulan2..xkesh..blh tak? urgent sgt ni....
Adi

Bandar, Malaysia

#961 Jul 25, 2010
Loan payah nak lepasla kenapa..blaclist tiada lak
ema

Kuching, Malaysia

#962 Jul 25, 2010
nak tanye..saya ade kawan yg nak bg saya kereta untuk sambung bayar. masalahnye skarang. dia akan bg kalau saya dpt buat pertukaran name. tp name saya dah blacklist. buleh ke kalau syarikat u ambil alih kereta dan saya sambung byr melalui kamu.
anna adnan

Kuching, Malaysia

#963 Jul 25, 2010
saya nak pakai kereta myvi.tapi nama blacklist.
boleh tolong saya tak macam mana?
saya nak kereta myvi bulanan rm380 kebawah.ada tak?
sms saya d 017-4271864
man cun

Kuala Lumpur, Malaysia

#964 Jul 26, 2010
kaki bank ada tak agen RHB yg boleh buat loan kete dan bank , klu ada
infom saya...urgent .TQ
TBW

Alor Setar, Malaysia

#966 Jul 29, 2010
Saya nak beli kereta tapi blacklisted. Siapa boleh tolong saya?????????? Tel: 0124764706
test

Malaysia

#967 Jul 29, 2010
test
wan

Malaysia

#968 Aug 1, 2010
saya baru nak mulakan perniagaan. nak cari kereta tp nama black list. P/slip boleh buat oleh company sendiri tp xde EPF. Cdg juga nk pinjam payslip member tp kata bank x settle dgn EON bank. Ada cara ke
azman

Asia/Pacific Region

#970 Aug 1, 2010
MUNIR wrote:
sapa2 yg blacklist n nak apply loan kete, meh sini saya uruskan...
yg penting nama kat maybank ok..govt n swasta blh apply
munir 0126095986

Kepada siapa yang dapat menolong,
sy juga ingin membeli kereta tapi blacklist.
0174929717
Blade

Kuching, Malaysia

#971 Aug 2, 2010
Beruslee wrote:
Sapa2 yg pernah call saya tuk loan kete.sila call balik yer..ke 0129269038
Kalo ada yg berminat nak wat loan kete pun bleh....jika anda mempunyai masalah masa wat loan kat bank..saya cuba bantu anda..
Bro, Kalau saya ada blacklist dengan bank, tapi but bukan maybank, boleh lagi dapat loan beli kereta keh? kereta baru atau used car saja?? TQ
nko

Malaysia

#973 Aug 7, 2010
sy nk beli kereta baru tp tk da slip gaji camna bleh tolong tak
iera

Melaka, Malaysia

#975 Aug 7, 2010
NouraMG wrote:
Salam Cik Iera.,
Ni auntie Noura.....ingat tak??? auntie nk tanya.... klu nak tukar kereta yg auntie amek aritu (Iswara Aeroback) ke Kembara boleh tak??? tlg check berapa kena top up.... tksh.....(0163269526)
salam aunty noura...kalau aunty nak tukar ke kembara boleh. rasanya kena tambah sebab dp tuk kembara dalam 5k. kalau boleh aunty contact iera ye.. 0176791401
ajax

Seri Kembangan, Malaysia

#976 Aug 8, 2010
nak loan keta tapi blacklist...tolonggggg
Apis

Santa Clara, CA

#977 Aug 10, 2010
Nk tny sket.name blacklist.sy nk beli kete wira 1.5 keatas.x kisah auto ke manual.sedan or aerobac.dp 2k ke bwh.leh bantu sy.
ConfirmLULUS

Kuala Lumpur, Malaysia

#978 Aug 10, 2010
sape2 yg nk ambil kereta baru,PROTON atau PERODUA... xkeje,xde doc pun boleh JANJI jangan BLACKLIST mane2 bank...boleh SMS/CALL sy segera...UPFRONT RM2000 sahaja..confirm LULUS...JANJI jangan tipu anda ada blacklist OK! kalau blacklist,cari org yg x blacklist...wife ke...adik ke...janji x blacklist la...

sat 0136320999 SUBANG
tlaga

Malaysia

#979 Aug 10, 2010
saya nak beli kereta pesona yg baru tapi nama blacklist. siapa buleh tlg? cll 016-2471747.urgent
ajax

Batu Caves, Malaysia

#980 Aug 10, 2010
ada sesapa leh tolng...blacklist ccris..nak loan keta ni..adooiii

Since: Jan 10

Location hidden

#981 Aug 10, 2010
ajax wrote:
ada sesapa leh tolng...blacklist ccris..nak loan keta ni..adooiii
cari no ira..buat loan dengan kedai kete...tak yah payslip..diaorg nak ic ngan lesen kete photostit je...
ajai

Malaysia

#982 Aug 10, 2010
asmawi wrote:
<quoted text>mcmmana nak call ajai,nama saya blacklist je bolehke ni number call saya 0163468872
Takpe lah, ko belanja aku kopi-O kat kedai mamak, nanti aku tolong kau,Tak payah bayar apa apa,syaratnya belanja kopi-O ,jadilah

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
khas untuk isteri , janda dan anak dara gersang (Feb '11) 3 hr cain 121
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 3 hr cain 743
don't pray for mh370 9 hr rudi 245
indonesia babi (Dec '09) Sun begitu begini 27
Brunei larang bukan Islam tutur 19 perkataan Sun Halim Asnawi 3
Salam Perkenalan dgn Janda (Aug '09) Sun Janda Ipoh 170
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) Sun Tan Sri Long Kang 128,015
•••
Enter and win $5000
•••

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••