loan kereta lulus walau blacklist

Posted in the Brunei Forum

Comments (Page 40)

Showing posts 781 - 800 of1,271
|
Go to last page| Jump to page:
Muhammad Taufik

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#957
Jul 21, 2010
 
sy xde gerentor...mcmmne ye?xyah gerentor blh tak?sy byr bulan2..blh tak mcm tu?
Muhammad Taufik

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#958
Jul 21, 2010
 
Sy tak de geretor..sy byr bulan2..xkesh..blh tak? urgent sgt ni....
Adi

Bandar, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#961
Jul 25, 2010
 
Loan payah nak lepasla kenapa..blaclist tiada lak
ema

Kuching, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#962
Jul 25, 2010
 
nak tanye..saya ade kawan yg nak bg saya kereta untuk sambung bayar. masalahnye skarang. dia akan bg kalau saya dpt buat pertukaran name. tp name saya dah blacklist. buleh ke kalau syarikat u ambil alih kereta dan saya sambung byr melalui kamu.
anna adnan

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#963
Jul 25, 2010
 
saya nak pakai kereta myvi.tapi nama blacklist.
boleh tolong saya tak macam mana?
saya nak kereta myvi bulanan rm380 kebawah.ada tak?
sms saya d 017-4271864
man cun

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#964
Jul 26, 2010
 
kaki bank ada tak agen RHB yg boleh buat loan kete dan bank , klu ada
infom saya...urgent .TQ
TBW

Kulim, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#966
Jul 29, 2010
 
Saya nak beli kereta tapi blacklisted. Siapa boleh tolong saya?????????? Tel: 0124764706
test

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#967
Jul 29, 2010
 
test
wan

Simpang Ampat, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#968
Aug 1, 2010
 
saya baru nak mulakan perniagaan. nak cari kereta tp nama black list. P/slip boleh buat oleh company sendiri tp xde EPF. Cdg juga nk pinjam payslip member tp kata bank x settle dgn EON bank. Ada cara ke
azman

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#970
Aug 1, 2010
 
MUNIR wrote:
sapa2 yg blacklist n nak apply loan kete, meh sini saya uruskan...
yg penting nama kat maybank ok..govt n swasta blh apply
munir 0126095986

Kepada siapa yang dapat menolong,
sy juga ingin membeli kereta tapi blacklist.
0174929717
Blade

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#971
Aug 2, 2010
 
Beruslee wrote:
Sapa2 yg pernah call saya tuk loan kete.sila call balik yer..ke 0129269038
Kalo ada yg berminat nak wat loan kete pun bleh....jika anda mempunyai masalah masa wat loan kat bank..saya cuba bantu anda..
Bro, Kalau saya ada blacklist dengan bank, tapi but bukan maybank, boleh lagi dapat loan beli kereta keh? kereta baru atau used car saja?? TQ
nko

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#973
Aug 7, 2010
 
sy nk beli kereta baru tp tk da slip gaji camna bleh tolong tak
iera

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#975
Aug 7, 2010
 
NouraMG wrote:
Salam Cik Iera.,
Ni auntie Noura.....ingat tak??? auntie nk tanya.... klu nak tukar kereta yg auntie amek aritu (Iswara Aeroback) ke Kembara boleh tak??? tlg check berapa kena top up.... tksh.....(0163269526)
salam aunty noura...kalau aunty nak tukar ke kembara boleh. rasanya kena tambah sebab dp tuk kembara dalam 5k. kalau boleh aunty contact iera ye.. 0176791401
ajax

Seri Kembangan, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#976
Aug 8, 2010
 
nak loan keta tapi blacklist...tolonggggg
Apis

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#977
Aug 10, 2010
 
Nk tny sket.name blacklist.sy nk beli kete wira 1.5 keatas.x kisah auto ke manual.sedan or aerobac.dp 2k ke bwh.leh bantu sy.
ConfirmLULUS

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#978
Aug 10, 2010
 
sape2 yg nk ambil kereta baru,PROTON atau PERODUA... xkeje,xde doc pun boleh JANJI jangan BLACKLIST mane2 bank...boleh SMS/CALL sy segera...UPFRONT RM2000 sahaja..confirm LULUS...JANJI jangan tipu anda ada blacklist OK! kalau blacklist,cari org yg x blacklist...wife ke...adik ke...janji x blacklist la...

sat 0136320999 SUBANG
tlaga

Sungai Buloh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#979
Aug 10, 2010
 
saya nak beli kereta pesona yg baru tapi nama blacklist. siapa buleh tlg? cll 016-2471747.urgent
ajax

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#980
Aug 10, 2010
 
ada sesapa leh tolng...blacklist ccris..nak loan keta ni..adooiii

Since: Jan 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#981
Aug 10, 2010
 
ajax wrote:
ada sesapa leh tolng...blacklist ccris..nak loan keta ni..adooiii
cari no ira..buat loan dengan kedai kete...tak yah payslip..diaorg nak ic ngan lesen kete photostit je...
ajai

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#982
Aug 10, 2010
 
asmawi wrote:
<quoted text>mcmmana nak call ajai,nama saya blacklist je bolehke ni number call saya 0163468872
Takpe lah, ko belanja aku kopi-O kat kedai mamak, nanti aku tolong kau,Tak payah bayar apa apa,syaratnya belanja kopi-O ,jadilah

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 781 - 800 of1,271
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

27 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 1 hr peliaqtikal 76,316
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 1 hr aku_kaya 127,733
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) 3 hr org PERLIS 3,673
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 4 hr ejio 529
KARIM MENANG LOTTERY buka investment untuk basu... (Dec '11) 9 hr Home Team Academy 26,441
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 16 hr Arvinboy 18,947
UN criticises Brunei over tough new... 21 hr KOJAK3 MARAH Banar2 4
•••
•••
•••
•••