Tempat makan paling sedap???Jom kongsi citarasa.......

Posted in the Brunei Forum

Comments (Page 2)

Showing posts 21 - 40 of42
|
Go to last page| Jump to page:
Abcdef fs

Klang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#23
Aug 5, 2010
 
sapa tahu lepas makan apa yang paling sedap ?

Since: Aug 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#24
Aug 5, 2010
 
Abcdef fs wrote:
sapa tahu lepas makan apa yang paling sedap ?
a) sendawa
b) tido...
huhu..
hetty-sayang

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#25
Aug 17, 2010
 
semua x sdap.......yg sdap yer kt tawau lah,
hazriz_73

Rawang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#26
Sep 23, 2010
 
Teringin nak mkn dodol yang baru siap masak tu.. makan atas daun pisang.. panas2 lg.. kat mana agaknya leh dpt?
hana

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#27
Sep 24, 2010
 
hazriz_73 wrote:
Teringin nak mkn dodol yang baru siap masak tu.. makan atas daun pisang.. panas2 lg.. kat mana agaknya leh dpt?
Banyak masa menjelang raya kat kampung.... ramai org kampung kacau dodol...aha...ko pi ngendeng kat situ.,hana pun suka.,sedap .,.lembik2 jek. Hehehe.,
hana

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#28
Sep 24, 2010
 
hello.,kat mana boleh dapat sate paling best.,selain drp sate kajang.,faberet tol...
mrs salam

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#29
Sep 24, 2010
 
nak makan sedap, suruh aje mak masak sure best takde tandingnye.

betul tak hana?
chef pencen

Batu Caves, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#30
Sep 24, 2010
 
kalau kau tengok kat warung2 yang tukang masak dia pakai selekeh dan berpeluh-peluh dan ada tuala busuk gantung kat bahu atau leher...gerenti inilah tempat masakan yang paling sedap(7kali ganda sedap)..ini kerana terdapat perisa tambahan semulajadi dari air peluh badan dan tangan selain itu aroma tuala dan bau baju dia meresap masuk kedalam masakan menjadi perisa rahsia...
hana

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#32
Sep 24, 2010
 
mrs salam wrote:
nak makan sedap, suruh aje mak masak sure best takde tandingnye.
betul tak hana?
Eaa akak...dah pg pasar..,mak masak mmg sedap..,tapi x leh ajak boiprent datang makan plk....mak hana inteview smpai hilang selera...kawan tu...hehehe..tngh survey...akak ngan family slalu gi makan kat mana..
amoy88

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#33
Oct 9, 2010
 
Jai wrote:
Lontong klang tu tempat aku sarapan hari2..
hehehe...
lontong ter best di malaysia.....
i like
zagagzaza

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#34
Nov 19, 2010
 
restoran PUNCAK MUTIARA CAFE, kat area permatang pauh, pulau pinang. beriani kambing sedap tak terkira cicah air asam power. tapi tokei dia perempuan ni attitude sikit, tak peramah.
rafa

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#35
Nov 25, 2010
 
hana wrote:
hello.,kat mana boleh dapat sate paling best.,selain drp sate kajang.,faberet tol...
try sate WILLY kat sungai ramal, takyah kuah pun sodap.
nasi ayam pak mal seksyen 11 shah alam terbaik... brani dtg la tghari...
ikan bakar kat warung dusun ngan sup gear box kat bangi,
prawn mee kat little penang mid valley pekena ngan sambal mee kari
babyboy

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#36
Nov 25, 2010
 

Judged:

1

lepas makan, pegi memantat dgn janda or bini org, confirm makanan yg x sedap jadi sedap. paling sedap kalau dpt jilat or gigit biji kelentit. dpt la hisap tetek minum susu, confirm kenyang.. cubalah kwn2
ann

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#37
Nov 26, 2010
 
kt sabah boleh dikatakan x ada tmpat mkn yg best.
kbykan peniaga x paham konsep bisnes makanan.. terutama org tmpatan. jgn marah org Sabah, sy pun urang Sabah jg.
klu lapar, g jak Nasi Ayam Antarabangsa, Rafflesia Chicken Rice, Nasi Ayam Juara, Restoran Kak Nong.. alaa mknan biasa2 jak ndada spesel.
maw mkn roti nan, g Terminal bas Inanam. ada Restoran Taliban. Restoran Salim, Lintas cukup popular di klgan org KK, x tau napa sbb mknannya biasa2 jak pun.mgkin pasal buka 24hr.
Apa2 pun,klu nak bniaga mkanan.. BELAJAR MASAK dulu. ni x, buat teh tarik yg sedap pun x tau.. mcm dia jak ada restoran d Sabah. tu la pasal x lama pastu gulung tikar!
ann

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#38
Nov 26, 2010
 
buduh!
fid

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#39
Jan 13, 2011
 
tlg gtau tempat sarapan pagi yg best????area kl
cikma

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#40
Jan 29, 2011
 
best satay kat kampung pandang kl, Satay station. ada cawangan di mont kiara, bandar tasik permaisuri. memang sedap. kuar peti sejuk pun buleh makan gitu je. tak panaskan pun tak liat mcm yang lain. dah try 4 x.
cikma

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#41
Jan 29, 2011
 
fid wrote:
tlg gtau tempat sarapan pagi yg best????area kl
ampang paling best restoran bismillah dan , tmn kosas dan kompleks muhibbah kg pandan. sebut je nak makan apa semua ada di situ.
Ingin tahu

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#42
Feb 9, 2011
 
kat mane temapat apling best nk makan NASI GORENG IKAN MASIN..?? Help me ya~!!=p
cycro

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#43
Feb 24, 2011
 
hana wrote:
hello.,kat mana boleh dapat sate paling best.,selain drp sate kajang.,faberet tol...
ada satu tempat dekat dengan menara celcom jln semarak.. sate itu selalu cepat habis.. tapi nama restoren sate tue tak tau la palk.. huhu.. tapi mmg superb la setanding sate kajang..

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 21 - 40 of42
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

13 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
Video Nurse RIPAS d hamba abdikan olih sebuah k... 4 min KOJAK3 13
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 1 hr ultrakiad 127,749
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 19 hr macha al perumal 76,326
UN criticises Brunei over tough new... 21 hr Lancau 6
nak cari mak datin gersang (Sep '10) Fri khai 533
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) Fri gijon 3,681
KOJAK3 aDaLaH FoRuMeR PeMBeRaNi (Feb '12) Fri Kojak3 asli 489
•••
•••
•••
•••