Abcdef fs

Klang, Malaysia

#23 Aug 5, 2010
sapa tahu lepas makan apa yang paling sedap ?

Since: Aug 10

Location hidden

#24 Aug 5, 2010
Abcdef fs wrote:
sapa tahu lepas makan apa yang paling sedap ?
a) sendawa
b) tido...
huhu..
hetty-sayang

Shah Alam, Malaysia

#25 Aug 17, 2010
semua x sdap.......yg sdap yer kt tawau lah,
hazriz_73

Kota Kinabalu, Malaysia

#26 Sep 23, 2010
Teringin nak mkn dodol yang baru siap masak tu.. makan atas daun pisang.. panas2 lg.. kat mana agaknya leh dpt?
hana

Kuala Lumpur, Malaysia

#27 Sep 24, 2010
hazriz_73 wrote:
Teringin nak mkn dodol yang baru siap masak tu.. makan atas daun pisang.. panas2 lg.. kat mana agaknya leh dpt?
Banyak masa menjelang raya kat kampung.... ramai org kampung kacau dodol...aha...ko pi ngendeng kat situ.,hana pun suka.,sedap .,.lembik2 jek. Hehehe.,
hana

Kuala Lumpur, Malaysia

#28 Sep 24, 2010
hello.,kat mana boleh dapat sate paling best.,selain drp sate kajang.,faberet tol...
mrs salam

Kluang, Malaysia

#29 Sep 24, 2010
nak makan sedap, suruh aje mak masak sure best takde tandingnye.

betul tak hana?
chef pencen

Malaysia

#30 Sep 24, 2010
kalau kau tengok kat warung2 yang tukang masak dia pakai selekeh dan berpeluh-peluh dan ada tuala busuk gantung kat bahu atau leher...gerenti inilah tempat masakan yang paling sedap(7kali ganda sedap)..ini kerana terdapat perisa tambahan semulajadi dari air peluh badan dan tangan selain itu aroma tuala dan bau baju dia meresap masuk kedalam masakan menjadi perisa rahsia...
hana

Kuala Lumpur, Malaysia

#32 Sep 24, 2010
mrs salam wrote:
nak makan sedap, suruh aje mak masak sure best takde tandingnye.
betul tak hana?
Eaa akak...dah pg pasar..,mak masak mmg sedap..,tapi x leh ajak boiprent datang makan plk....mak hana inteview smpai hilang selera...kawan tu...hehehe..tngh survey...akak ngan family slalu gi makan kat mana..
amoy88

Kuala Lumpur, Malaysia

#33 Oct 9, 2010
Jai wrote:
Lontong klang tu tempat aku sarapan hari2..
hehehe...
lontong ter best di malaysia.....
i like
zagagzaza

Kuala Lumpur, Malaysia

#34 Nov 19, 2010
restoran PUNCAK MUTIARA CAFE, kat area permatang pauh, pulau pinang. beriani kambing sedap tak terkira cicah air asam power. tapi tokei dia perempuan ni attitude sikit, tak peramah.
rafa

Malaysia

#35 Nov 25, 2010
hana wrote:
hello.,kat mana boleh dapat sate paling best.,selain drp sate kajang.,faberet tol...
try sate WILLY kat sungai ramal, takyah kuah pun sodap.
nasi ayam pak mal seksyen 11 shah alam terbaik... brani dtg la tghari...
ikan bakar kat warung dusun ngan sup gear box kat bangi,
prawn mee kat little penang mid valley pekena ngan sambal mee kari
babyboy

Kuala Lumpur, Malaysia

#36 Nov 25, 2010
lepas makan, pegi memantat dgn janda or bini org, confirm makanan yg x sedap jadi sedap. paling sedap kalau dpt jilat or gigit biji kelentit. dpt la hisap tetek minum susu, confirm kenyang.. cubalah kwn2
ann

Johor Bahru, Malaysia

#37 Nov 26, 2010
kt sabah boleh dikatakan x ada tmpat mkn yg best.
kbykan peniaga x paham konsep bisnes makanan.. terutama org tmpatan. jgn marah org Sabah, sy pun urang Sabah jg.
klu lapar, g jak Nasi Ayam Antarabangsa, Rafflesia Chicken Rice, Nasi Ayam Juara, Restoran Kak Nong.. alaa mknan biasa2 jak ndada spesel.
maw mkn roti nan, g Terminal bas Inanam. ada Restoran Taliban. Restoran Salim, Lintas cukup popular di klgan org KK, x tau napa sbb mknannya biasa2 jak pun.mgkin pasal buka 24hr.
Apa2 pun,klu nak bniaga mkanan.. BELAJAR MASAK dulu. ni x, buat teh tarik yg sedap pun x tau.. mcm dia jak ada restoran d Sabah. tu la pasal x lama pastu gulung tikar!
ann

Johor Bahru, Malaysia

#38 Nov 26, 2010
buduh!
fid

Kuala Lumpur, Malaysia

#39 Jan 13, 2011
tlg gtau tempat sarapan pagi yg best????area kl
cikma

Malaysia

#40 Jan 29, 2011
best satay kat kampung pandang kl, Satay station. ada cawangan di mont kiara, bandar tasik permaisuri. memang sedap. kuar peti sejuk pun buleh makan gitu je. tak panaskan pun tak liat mcm yang lain. dah try 4 x.
cikma

Malaysia

#41 Jan 29, 2011
fid wrote:
tlg gtau tempat sarapan pagi yg best????area kl
ampang paling best restoran bismillah dan , tmn kosas dan kompleks muhibbah kg pandan. sebut je nak makan apa semua ada di situ.
Ingin tahu

Mentakab, Malaysia

#42 Feb 9, 2011
kat mane temapat apling best nk makan NASI GORENG IKAN MASIN..?? Help me ya~!!=p
cycro

Kuala Lumpur, Malaysia

#43 Feb 24, 2011
hana wrote:
hello.,kat mana boleh dapat sate paling best.,selain drp sate kajang.,faberet tol...
ada satu tempat dekat dengan menara celcom jln semarak.. sate itu selalu cepat habis.. tapi nama restoren sate tue tak tau la palk.. huhu.. tapi mmg superb la setanding sate kajang..

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) 4 hr Biru Muda 758
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 7 hr macha al perumal 76,438
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) 8 hr cium bra 3,791
League of legends (Apr '13) 11 hr OrangIndaKurangAjar 11
nak cari mak datin gersang (Sep '10) Sun know2 821
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) Sat Spy Bond 2010 128,108
Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya (Nov '07) Sat peminat bio aura 31,302
More from around the web