created by: KULIndoG | Jan 30, 2012

Brunei

10 votes

KENAPA RAMAI WANITA indog MEGANDUNG ANAK HARAM CINA/INDIA DI MALAYSIA...

Click on an option to vote

  • WANG
  • PAKSAAN KELUANRGA DEMI WANG
  • KESENANGAN
  • NAK TARAF WARGANEGARA
  • KEPUASAN SEX
  • APA2 JE LAAAA

Comments

Showing posts 1 - 20 of22
< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
KULIndoG

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Jan 30, 2012
 
MESTI indog MARAH PASAL TOPIX NI....TP NI KENYATAAN SKG....

Since: Jun 11

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Jan 31, 2012
 
Saya tak marah.
KULIndoG

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Jan 31, 2012
 
Zaki Zehdan wrote:
Saya tak marah.
MESTI LA KAU X MARAH SBB KAU ORG BERPIKIRAN....BKN MCM indog....X ADA OTAK

Since: Jun 11

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Jan 31, 2012
 
KULIndoG wrote:
<quoted text>
MESTI LA KAU X MARAH SBB KAU ORG BERPIKIRAN....BKN MCM indog....X ADA OTAK
sy ong melayu tp lahir diindog cemana nih?
KULIndoG

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Feb 1, 2012
 
Zaki Zehdan wrote:
<quoted text>sy ong melayu tp lahir diindog cemana nih?
KLU KAU MELAYU TP LAHIR KT INDONESIA....MAKNANYA KAU ORG INDONESIA LA....BKN indog....indog NI 1SPESIS KT INDONESIA YG X SEDAR DIRI...MAKANYA JD indog....
KULIndoG

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Feb 7, 2012
 
INI BKN TIPU...KT TMPT AKU BERSEPAH PEREMPUAN indog MGANDUNG ANAK HARAM CINA/INDIA.....
KULIndoG

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Feb 13, 2012
 
MANA indog2 NI SEMUA......X MAU PERTAHANKN MARUAH KAAA......
KULIndoG

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Feb 14, 2012
 
KULIndoG wrote:
MANA indog2 NI SEMUA......X MAU PERTAHANKN MARUAH KAAA......
MANA indog2 NI SEMUA......X MAU PERTAHANKN MARUAH KAAA......[/
zack tanduk

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Aug 6, 2012
 
maner brit indon tak der offer kah
zack tanduk

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Aug 6, 2012
 
bila cewek indon nak offer pepek murah aku nak main nie
zack tanduk

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Aug 6, 2012
 
lokasi cewek indon mengandung kat maner
Dirajakarta

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Sep 10, 2012
 
zack tanduk wrote:
lokasi cewek indon mengandung kat maner
Tolol punya minda , macam budak ngentot dalam tadika wkkw
zack tanduk

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Sep 10, 2012
 
bila cewek indon mau buat jualan murah pepek
zack tanduk

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Sep 10, 2012
 
burit indon best ooo kemut power tau bila nak dapat cewek indon yang boleh main
Kojak3

Brunei Darussalam

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Sep 10, 2012
 
Perempuan Indon lebih best dari Malaysia. Umur baru 18 tahun tapi pandai jilat seluruh badan, lepas main bila nak klimaks, dia hisap sampai pancut dalam mulut lepas tu dia telan semua. Boleh sondol mulut, pussy dan jubur. Boleh main 3 lubang. Best wooo..

Awek Malaysia pun pandai hisap tapi dapat pancut luar mulut je. Boring. Umur dia 25 tahun pun masih tak tahu cara hisap yg paling best. Baru nak sondol jubur dah terjerit-jerit cakap sakit. Tapi susu dia besar. Itu saja yang best pasal dia.
Dirajakarta

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Sep 10, 2012
 
Awek malaysia cuma padai jilat kote najib konon biar dpt subsidi ngentot tepi Hgland
chi

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Sep 12, 2012
 
betul ka ???
IndoG

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
Sep 12, 2012
 
zack tanduk wrote:
lokasi cewek indon mengandung kat maner
bersepah kt Malaysia....Terbanyak kt PJ area kilang WESTERN
IndoG

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Sep 12, 2012
 
Kojak3 wrote:
Perempuan Indon lebih best dari Malaysia. Umur baru 18 tahun tapi pandai jilat seluruh badan, lepas main bila nak klimaks, dia hisap sampai pancut dalam mulut lepas tu dia telan semua. Boleh sondol mulut, pussy dan jubur. Boleh main 3 lubang. Best wooo..
Awek Malaysia pun pandai hisap tapi dapat pancut luar mulut je. Boring. Umur dia 25 tahun pun masih tak tahu cara hisap yg paling best. Baru nak sondol jubur dah terjerit-jerit cakap sakit. Tapi susu dia besar. Itu saja yang best pasal dia.
kau cerita pasal mak kau ker ni.....
chi

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Sep 13, 2012
 
eeeeii teruk nya!!

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 1 - 20 of22
< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

18 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 4 hr tok ayah 76,327
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 8 hr fendi 18,950
Video Nurse RIPAS d hamba abdikan olih sebuah k... 8 hr KOJAK3 13
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 9 hr ultrakiad 127,749
UN criticises Brunei over tough new... Fri Lancau 6
nak cari mak datin gersang (Sep '10) Fri khai 533
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) Fri gijon 3,681
•••
•••
•••
•••