created by: KULIndoG | Jan 30, 2012

Brunei

10 votes

KENAPA RAMAI WANITA indog MEGANDUNG ANAK HARAM CINA/INDIA DI MALAYSIA...

Click on an option to vote

  • WANG
  • PAKSAAN KELUANRGA DEMI WANG
  • KESENANGAN
  • NAK TARAF WARGANEGARA
  • KEPUASAN SEX
  • APA2 JE LAAAA
First Prev
of 2
Next Last
KULIndoG

Batu Caves, Malaysia

#1 Jan 30, 2012
MESTI indog MARAH PASAL TOPIX NI....TP NI KENYATAAN SKG....

Since: Jun 11

Location hidden

#2 Jan 31, 2012
Saya tak marah.
KULIndoG

Johor Bahru, Malaysia

#3 Jan 31, 2012
Zaki Zehdan wrote:
Saya tak marah.
MESTI LA KAU X MARAH SBB KAU ORG BERPIKIRAN....BKN MCM indog....X ADA OTAK

Since: Jun 11

Location hidden

#4 Jan 31, 2012
KULIndoG wrote:
<quoted text>
MESTI LA KAU X MARAH SBB KAU ORG BERPIKIRAN....BKN MCM indog....X ADA OTAK
sy ong melayu tp lahir diindog cemana nih?
KULIndoG

Puchong, Malaysia

#5 Feb 1, 2012
Zaki Zehdan wrote:
<quoted text>sy ong melayu tp lahir diindog cemana nih?
KLU KAU MELAYU TP LAHIR KT INDONESIA....MAKNANYA KAU ORG INDONESIA LA....BKN indog....indog NI 1SPESIS KT INDONESIA YG X SEDAR DIRI...MAKANYA JD indog....
KULIndoG

Johor Bahru, Malaysia

#6 Feb 7, 2012
INI BKN TIPU...KT TMPT AKU BERSEPAH PEREMPUAN indog MGANDUNG ANAK HARAM CINA/INDIA.....
KULIndoG

Shah Alam, Malaysia

#7 Feb 13, 2012
MANA indog2 NI SEMUA......X MAU PERTAHANKN MARUAH KAAA......
KULIndoG

Shah Alam, Malaysia

#8 Feb 14, 2012
KULIndoG wrote:
MANA indog2 NI SEMUA......X MAU PERTAHANKN MARUAH KAAA......
MANA indog2 NI SEMUA......X MAU PERTAHANKN MARUAH KAAA......[/
zack tanduk

Kuala Lumpur, Malaysia

#9 Aug 6, 2012
maner brit indon tak der offer kah
zack tanduk

Kuala Lumpur, Malaysia

#10 Aug 6, 2012
bila cewek indon nak offer pepek murah aku nak main nie
zack tanduk

Kuala Lumpur, Malaysia

#11 Aug 6, 2012
lokasi cewek indon mengandung kat maner
Dirajakarta

United States

#12 Sep 10, 2012
zack tanduk wrote:
lokasi cewek indon mengandung kat maner
Tolol punya minda , macam budak ngentot dalam tadika wkkw
zack tanduk

Kuala Lumpur, Malaysia

#13 Sep 10, 2012
bila cewek indon mau buat jualan murah pepek
zack tanduk

Kuala Lumpur, Malaysia

#14 Sep 10, 2012
burit indon best ooo kemut power tau bila nak dapat cewek indon yang boleh main
Kojak3

Brunei, Brunei Darussalam

#15 Sep 10, 2012
Perempuan Indon lebih best dari Malaysia. Umur baru 18 tahun tapi pandai jilat seluruh badan, lepas main bila nak klimaks, dia hisap sampai pancut dalam mulut lepas tu dia telan semua. Boleh sondol mulut, pussy dan jubur. Boleh main 3 lubang. Best wooo..

Awek Malaysia pun pandai hisap tapi dapat pancut luar mulut je. Boring. Umur dia 25 tahun pun masih tak tahu cara hisap yg paling best. Baru nak sondol jubur dah terjerit-jerit cakap sakit. Tapi susu dia besar. Itu saja yang best pasal dia.
Dirajakarta

United States

#16 Sep 10, 2012
Awek malaysia cuma padai jilat kote najib konon biar dpt subsidi ngentot tepi Hgland
chi

United States

#17 Sep 12, 2012
betul ka ???
IndoG

Kuala Lumpur, Malaysia

#18 Sep 12, 2012
zack tanduk wrote:
lokasi cewek indon mengandung kat maner
bersepah kt Malaysia....Terbanyak kt PJ area kilang WESTERN
IndoG

Kuala Lumpur, Malaysia

#19 Sep 12, 2012
Kojak3 wrote:
Perempuan Indon lebih best dari Malaysia. Umur baru 18 tahun tapi pandai jilat seluruh badan, lepas main bila nak klimaks, dia hisap sampai pancut dalam mulut lepas tu dia telan semua. Boleh sondol mulut, pussy dan jubur. Boleh main 3 lubang. Best wooo..
Awek Malaysia pun pandai hisap tapi dapat pancut luar mulut je. Boring. Umur dia 25 tahun pun masih tak tahu cara hisap yg paling best. Baru nak sondol jubur dah terjerit-jerit cakap sakit. Tapi susu dia besar. Itu saja yang best pasal dia.
kau cerita pasal mak kau ker ni.....
chi

United States

#20 Sep 13, 2012
eeeeii teruk nya!!

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 2
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 2 hr masih mengharap 128,045
Stars boycott hotels over Brunei Islamic law 3 hr Ingles Troll 273
73% gadis BRUNEI TIDAK LAGI DARA sebelum kahwin... (Feb '12) 3 hr Fikirlah 218
don't pray for mh370 (Mar '14) 4 hr pukimak 265
^^ SABAH & SARAWAK sah milik BRUNEI (Jul '12) 7 hr Ottoman 426
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 8 hr Butuh Berbulu Lebat 773
Filipino language course at the Philippine Embassy (Aug '12) Mon Bruce Lee Jr 286
•••
Enter and win $5000
•••

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••