Comments
17,881 - 17,900 of 20,435 Comments Last updated Apr 10, 2014
Najib Razak

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20121
Jun 25, 2011
 
jey76 wrote:
<quoted text>
rakyat iraq tukar ke note baru sbb mereka nak gunakan dlm urusniaga harian ....dah tk bley berurusniaga dgn note g lama....tp kita tukar terus ke rm ...wat pe susah2 nk pikir tukar ke iqd plak....
Boleh ke tukar iqd 25000..10000 ke rm..sbb CBI nak tarik balik IQD 25000,10000,5000,1000 sbb tu jg CBI adakan note kecil untuk rakyat iraq tukar...
alang

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20122
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

1

Najib Razak wrote:
<quoted text>
Boleh ke tukar iqd 25000..10000 ke rm..sbb CBI nak tarik balik IQD 25000,10000,5000,1000 sbb tu jg CBI adakan note kecil untuk rakyat iraq tukar...
bengap jugak pala sekor ni...tak paham2 lagi...banyakkan membaca dan mencari maklumat...tak lah rasa idup ni macam katak bawah tempurung aje...sori kalu terkasar bahasa ye yop!
x-rated

Lunas, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20123
Jun 25, 2011
 

Judged:

2

2

1

janganlah percaya kepada dinar ni yang memang disahkan scam ni. kalau tak percaya tanya wak dinar
atuk fasha

Penang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20124
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

1

1

BERITA TERKINI!
dinar iraq akan RV dgn nilai iqd1=usd$1.134...

lihat info di website ministry of planning iraq:
http://www.mop.gov.iq/mop/index.jsp...
kawan

Bogdanita, Romania

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20125
Jun 25, 2011
 
cepat jual
RAZAK BAGINDA

UK

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20127
Jun 25, 2011
 
bape lame tempoh yang di bagi untuk tukar note yang baru ha???.sape tau?
gigi

Klang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20128
Jun 25, 2011
 
Estimate the amended exchange rate of the Iraqi dinar to be used in technical and economical feasibility studies and for (1.134) dollar per dinar. This price should be approved for 3 years until re-appreciation by the competent authorities.

3 tahun kot
aman

Alor Setar, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20130
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

1

sekejap nak rv.dan sekejap nak tukar dnar baru, bagi yang was-was sila fikir dahulu jika nak beli dalam masa terdekat, semuanya kita tidak dapat menentukanya, berani tangung sendiri,
zdinar

Pasir Puteh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20131
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

RV semakin dekat dengan kita
mail

Netherlands

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20132
Jun 25, 2011
 
kena tipu lagi
padil hensom

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20133
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

haah..sampai tua la tunggu rv korang tu..
BERITA GEMPAK DAN TERKINI

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20134
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

1

1

28 JULY 2011.... GET READY....
29 JULY 2011.... GET SET......
30 JULY 2011.... GO RV GO.....
pokida

Alor Gajah, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20135
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

1

28 jun ready
29 jun get set
30 jun senyap
1 julai tarikh baru rv hahahahahha
6 julai tarikh baru rv lg pd 15 julai lak.
15 julai berita gempak.30 julai.
30 julai senyap gak.

sampai ar bebila mcm tuh huhuhu

da bleh agak da.
janji c penjual dinar huhu
sadam husin

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20136
Jun 25, 2011
 

Judged:

2

2

2

org yg mengatakan dinar ini scam atau tipu,sebenarnya mereka dah kecewa dan mcm merasa bersalah sbb selama ini mereka menghina dan mengatakan yg bukan2 pd pemegang2 dinar,akhirnya dinar akan rv dalam masa terdekat,bagi org yg memegang dinar telah merancangan kehidupan dimasa hadapan dgn rezeki yg allah bagi,tpi yg anti dinar mereka akan kecewa dan akan merasa sasuatu kekesalahan diatas sikap yg mereka lakukan.go rv go.
C-RV

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20137
Jun 25, 2011
 

Judged:

2

And The Dinar Guru Predicts...

6-25-2011 Guru Athena The CBI has been telling us what they are doing...

(1) The article says the notes will go to 25 dinars after 2 years, You will have 2 years to turn in your large note...most rv turn in periods last 2 years, nothing to worry about...

(2)best day for banking is a Tuesday the 28th maybe the 29th, but should be the 28...

(3)The rate will be right with Kuwait, now if they raise Kuwait we get a higher rate, right now Kuwait is at 3.61

( http://www.dinarguru.com/ )

...RV tetap RV ...
banyak hutang

Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20138
Jun 26, 2011
 

Judged:

2

1

moga aja dinar benar benar rv dalam waktu dekat ini . agar perseteruan di dalam forum ini segera berakhir.
aie angek

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20139
Jun 26, 2011
 
banyak hutang wrote:
moga aja dinar benar benar rv dalam waktu dekat ini . agar perseteruan di dalam forum ini segera berakhir.
assalam.bisala kita jumpa nanti di padang ya kalo udah rv.berapa juta simpan iqd banyak hutang
CBI

Jenjarom, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20140
Jun 26, 2011
 
Currency Auctions
Announcement No.(1926)
The latest daily currency auction was held in the Central Bank of Iraq on the 26-JUN-2011. The results were as follows:

Details Notes
Number of banks 16
Auction price selling dinar / US$ 1170
Auction price buying dinar / US$-----
Amount sold at auction price (US$) 141,190,000
Amount purchased at Auction price (US$)-----
Total offers for buying (US$) 141,190,000
Total offers for selling (US$)-----

CBI MASIH LELEONG DINAR.
LAMAN BARU CBI BARU PUN TAK MUNCUL LAGI.
ADAKAH INI PETANDA RV SEMAKIN DEKAT ATAU MASIH JAUH LAGI..........
hakikiki

UK

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20142
Jun 26, 2011
 

Judged:

1

1

1

slow je forum ni...dh yakin sangat ke 1july ni RV?mimpi la ko orang.
haha

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20143
Jun 26, 2011
 
hakikiki wrote:
slow je forum ni...dh yakin sangat ke 1july ni RV?mimpi la ko orang.
biarkan..biarkan..biarkan berlalu...hahaha

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

10 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Title Updated Last By Comments
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 2 hr kamal 671
pantun kasih sayang (Sep '10) 3 hr Biatch 21
kenapa MELAYU BRUNEI TIDAK SUKA ORANG IBAN ....... (Apr '13) 14 hr behia 1,655
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 14 hr Manusia Keparat 127,984
toto magnum 4d 5d 6d malaysia 17 hr muhamad nasir 1
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) Mon lisa 18,973
ingin menjual syiling lama (Dec '07) Mon stanly 2,394
•••
•••