dinar iraq - berita terkini...

Posted in the Brunei Forum

Comments (Page 895)

Showing posts 17,881 - 17,900 of20,440
|
Go to last page| Jump to page:
sabar

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20115
Jun 24, 2011
 

Judged:

1

saya ada baca berita :- adakah ianya benar bahawa 25,000k, 10,000k dn 5,000k akan jatuh ke 25, 10 dn 5 dollar. apa yang teruja sangat tentang RV. Rugi adalah....tolong terangkan apakah ianya benar...

Since: May 11

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20116
Jun 24, 2011
 
sabar wrote:
saya ada baca berita :- adakah ianya benar bahawa 25,000k, 10,000k dn 5,000k akan jatuh ke 25, 10 dn 5 dollar. apa yang teruja sangat tentang RV. Rugi adalah....tolong terangkan apakah ianya benar...
bukan 25000 jadi 25....dsb...tapi penghapusan note-note tersebut dgn cara RAKYAT IRAQ MENUKAR DAN MENDAPAT NILAI YG SAMA..cth 25000 = iqd100 x 250kpg...note baru iqd250, iqd100 & iqd10

Since: May 11

Sepang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20118
Jun 24, 2011
 

Judged:

1


Print Send to a friend Comment this article
Iraq News
Iraq’s Central Bank plans to delete zeroes of Iraqi currency.
Friday, June 24, 2011 11:23 GMT
Iraq’s Central Bank announced on Thursday that it is planning to delete the zeroes of the Iraqi currency.

This step is one of the bank’s strategic missions; the Central Bank said adding that the new currency will include the Kurdish language in addition to the Arabic language.

“The zeroes that were added to the Iraqi currency previously constituted a large money supply up to 28.500 trillion Iraqi Dinar and 5 trillion banknotes”, the advisor of Iraqi Central Bank governor Mothahhar Mohammed Saleh told Alsumarianews.

“The Central Bank has prepared all requirements needed to delete the zeroes of the Iraqi Currency”, Saleh said.

“This step is one of the Iraqi central bank’s strategic missions. The monetary policy of the bank aims to structure and reduce the currency in a country moving towards an economic phase”, he added.

“The project of deleting zeroes is complete. It will be submitted to the central bank’s administration in the next session. Then, it will be passed to the ministerial council before presenting it to the Parliament for vote. The mechanisms of changing the currency will be gradual. It will be preceded by awareness campaigns for citizens”, the adviser of Iraqi Central Bank governor said.

“The new currency will be printed after deleting the zeroes and will include the Kurdish language in addition to the Arabic language. It will bear as well photos of Iraq’s civilizations and patrimony in addition to symbols of Iraqi intellectuals and figures”, Saleh noted.

On June 19, Iraq’s Central Bank Governor Sanan Al Shebeibi affirmed during the meeting of independent commissions with Prime Minister Nuri Al Maliki that the bank is preparing all requirements needed to replace the Iraqi Currency.

Iraq’s Central Bank has four branches including Basra, Sulaimaniah, Arbil and Mosul. It was founded as an Iraqi independent bank by virtue of Iraq’s Central Bank Law issued on March 6, 2004.

The bank is responsible for the prices stability and the implementation of monetary policy including exchange rates, the management of foreign reserves, the issuance of currencies and the organization of the banking sector.
Ali Maidin

Penang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20119
Jun 24, 2011
 
cash note and warka JB wrote:
<quoted text>
bukan 25000 jadi 25....dsb...tapi penghapusan note-note tersebut dgn cara RAKYAT IRAQ MENUKAR DAN MENDAPAT NILAI YG SAMA..cth 25000 = iqd100 x 250kpg...note baru iqd250, iqd100 & iqd10
RAKYAT IRAQ MENUKAR DAN MENDAPAT NILAI YG SAMA,so pemegang IQD 25000, 10000, 5000, 1000,di Malaysia tak dpt la nak tukar dgn note2 kecil..walaupun RV berlaku... so bputih la mata juga...
jey76

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20120
Jun 24, 2011
 

Judged:

1

1

Ali Maidin wrote:
<quoted text>
RAKYAT IRAQ MENUKAR DAN MENDAPAT NILAI YG SAMA,so pemegang IQD 25000, 10000, 5000, 1000,di Malaysia tak dpt la nak tukar dgn note2 kecil..walaupun RV berlaku... so bputih la mata juga...
rakyat iraq tukar ke note baru sbb mereka nak gunakan dlm urusniaga harian ....dah tk bley berurusniaga dgn note g lama....tp kita tukar terus ke rm ...wat pe susah2 nk pikir tukar ke iqd plak....
Najib Razak

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20121
Jun 25, 2011
 
jey76 wrote:
<quoted text>
rakyat iraq tukar ke note baru sbb mereka nak gunakan dlm urusniaga harian ....dah tk bley berurusniaga dgn note g lama....tp kita tukar terus ke rm ...wat pe susah2 nk pikir tukar ke iqd plak....
Boleh ke tukar iqd 25000..10000 ke rm..sbb CBI nak tarik balik IQD 25000,10000,5000,1000 sbb tu jg CBI adakan note kecil untuk rakyat iraq tukar...
alang

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20122
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

1

Najib Razak wrote:
<quoted text>
Boleh ke tukar iqd 25000..10000 ke rm..sbb CBI nak tarik balik IQD 25000,10000,5000,1000 sbb tu jg CBI adakan note kecil untuk rakyat iraq tukar...
bengap jugak pala sekor ni...tak paham2 lagi...banyakkan membaca dan mencari maklumat...tak lah rasa idup ni macam katak bawah tempurung aje...sori kalu terkasar bahasa ye yop!
x-rated

Lunas, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20123
Jun 25, 2011
 

Judged:

2

2

1

janganlah percaya kepada dinar ni yang memang disahkan scam ni. kalau tak percaya tanya wak dinar
atuk fasha

Penang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20124
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

1

1

BERITA TERKINI!
dinar iraq akan RV dgn nilai iqd1=usd$1.134...

lihat info di website ministry of planning iraq:
http://www.mop.gov.iq/mop/index.jsp...
kawan

Bogdanita, Romania

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20125
Jun 25, 2011
 
cepat jual
RAZAK BAGINDA

UK

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20127
Jun 25, 2011
 
bape lame tempoh yang di bagi untuk tukar note yang baru ha???.sape tau?
gigi

Klang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20128
Jun 25, 2011
 
Estimate the amended exchange rate of the Iraqi dinar to be used in technical and economical feasibility studies and for (1.134) dollar per dinar. This price should be approved for 3 years until re-appreciation by the competent authorities.

3 tahun kot
aman

Alor Setar, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20130
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

1

sekejap nak rv.dan sekejap nak tukar dnar baru, bagi yang was-was sila fikir dahulu jika nak beli dalam masa terdekat, semuanya kita tidak dapat menentukanya, berani tangung sendiri,
zdinar

Pasir Puteh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20131
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

RV semakin dekat dengan kita
mail

Netherlands

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20132
Jun 25, 2011
 
kena tipu lagi
padil hensom

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20133
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

haah..sampai tua la tunggu rv korang tu..
BERITA GEMPAK DAN TERKINI

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20134
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

1

1

28 JULY 2011.... GET READY....
29 JULY 2011.... GET SET......
30 JULY 2011.... GO RV GO.....
pokida

Alor Gajah, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20135
Jun 25, 2011
 

Judged:

1

1

28 jun ready
29 jun get set
30 jun senyap
1 julai tarikh baru rv hahahahahha
6 julai tarikh baru rv lg pd 15 julai lak.
15 julai berita gempak.30 julai.
30 julai senyap gak.

sampai ar bebila mcm tuh huhuhu

da bleh agak da.
janji c penjual dinar huhu
sadam husin

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20136
Jun 25, 2011
 

Judged:

2

2

2

org yg mengatakan dinar ini scam atau tipu,sebenarnya mereka dah kecewa dan mcm merasa bersalah sbb selama ini mereka menghina dan mengatakan yg bukan2 pd pemegang2 dinar,akhirnya dinar akan rv dalam masa terdekat,bagi org yg memegang dinar telah merancangan kehidupan dimasa hadapan dgn rezeki yg allah bagi,tpi yg anti dinar mereka akan kecewa dan akan merasa sasuatu kekesalahan diatas sikap yg mereka lakukan.go rv go.
C-RV

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20137
Jun 25, 2011
 

Judged:

2

And The Dinar Guru Predicts...

6-25-2011 Guru Athena The CBI has been telling us what they are doing...

(1) The article says the notes will go to 25 dinars after 2 years, You will have 2 years to turn in your large note...most rv turn in periods last 2 years, nothing to worry about...

(2)best day for banking is a Tuesday the 28th maybe the 29th, but should be the 28...

(3)The rate will be right with Kuwait, now if they raise Kuwait we get a higher rate, right now Kuwait is at 3.61

( http://www.dinarguru.com/ )

...RV tetap RV ...

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 17,881 - 17,900 of20,440
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

20 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 1 hr tok ayah 76,327
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 5 hr fendi 18,950
Video Nurse RIPAS d hamba abdikan olih sebuah k... 5 hr KOJAK3 13
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 7 hr ultrakiad 127,749
UN criticises Brunei over tough new... Fri Lancau 6
nak cari mak datin gersang (Sep '10) Fri khai 533
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) Fri gijon 3,681
•••
•••
•••
•••