First Prev
of 34
Next Last
wanita gersang

Ipoh, Malaysia

#1 Feb 6, 2009
ai sapa nak kenal dengan saya kol 0199729824
gersang juga

Kuala Lumpur, Malaysia

#2 Feb 6, 2009
nak main ke?
kings

Kuala Lumpur, Malaysia

#3 Feb 6, 2009
apa hasil kalo call?
dato ori

Kuala Lumpur, Malaysia

#4 Feb 7, 2009
i pun nak kenal ngan u
sepi

Ipoh, Malaysia

#5 Feb 8, 2009
dato ori wrote:
i pun nak kenal ngan u
nak kenal juga dengan datuk letak lah num phone ker...leh kita runding cerita lanjut dalam telefon..
cupin

Shah Alam, Malaysia

#7 Feb 8, 2009
boleh kenal tu
pak ungku

Bukit Mertajam, Malaysia

#8 Feb 16, 2009
pak ungku pun dah lama gersng. marilah dah tak tahan ni..

“gue pun indon dong”

Since: Jun 08

Location hidden

#9 Feb 16, 2009
woi binatang2 sekalian,masa mengawan dah abis mari2 masuk kandang masing2 ,mehehehehehehe

“ADO MALAM?”

Since: Jan 09

Kuching, Malaysia

#10 Feb 16, 2009
wakakaka...

korg ni ape la..ni la cth2 org yg suka buat havoc..mcm la btol sume tu..gegar je lebih..jgn d layan la thread mcm ni...
Duda

Kuala Lumpur, Malaysia

#11 Feb 16, 2009
wanita gersang wrote:
ai sapa nak kenal dengan saya kol 0199729824
Kaki kencing ni...
cupin

Shah Alam, Malaysia

#12 Feb 18, 2009
Duda wrote:
<quoted text>
Kaki kencing ni...
hahah sah duda dh kene kencing
ikhmal

Kuala Lumpur, Malaysia

#13 Feb 19, 2009
wanita gersang wrote:
ai sapa nak kenal dengan saya kol 0199729824
u kat mana?
hassny

Kuala Lumpur, Malaysia

#14 Mar 22, 2009
nak tahu siapa nama mcm mana nak hubungi wanita gersang ini
hassny

Kuala Lumpur, Malaysia

#15 Mar 22, 2009
nak ajak orn ni chat dlm email la
master

Malaysia

#16 Apr 18, 2009
siape wanita yg perlu teman hubungi saye..
mrlabiu

Kuala Lumpur, Malaysia

#17 Jul 3, 2009
pak ungku wrote:
pak ungku pun dah lama gersng. marilah dah tak tahan ni..
jangan BERZINAH, rugi iman. duit boleh cari/curi. Tspi iman berkait amal. kalau amal berzinah, iman cayor.....hidup tak senonoh.
info person

Asia/Pacific Region

#18 Jul 3, 2009
ikhmal wrote:
<quoted text>
u kat mana?
ape lg try call ar..
eddy

Klang, Malaysia

#19 Jul 30, 2009
prlu kpuassn kol i 0139798093
eddy

Klang, Malaysia

#20 Jul 30, 2009
pde jnde2 kt luar sne nu nk kwn2 leh lh helo2 i tw??........
MINAH

Kuala Lumpur, Malaysia

#21 Jul 31, 2009
WOI KAMU SUME.. DAH BUANG TEBIAT KE.. INGATLAH KITA AKAN MATI SEMUA.. AZAB KUBUR TU BENAR.. KALU HAMPA TAK PECAYA.. BUATLAH YG HAMPA SUKA.. DI DUNIA BOLEHLAHH TAK TIPU TUHAN.. INGAT ALLAH SENTIASA MELIHAT KAMU SEMUA

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 34
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
loan kereta lulus walau blacklist (Apr '08) 7 hr din 1,278
don't pray for mh370 (Mar '14) 12 hr Tidak ada nama 455
nama melayu asli (Nov '10) Mon Kapalasing 18
pantun kasih sayang (Sep '10) Mon pengait 22
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) Mon anan06 3,769
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) Mon Master of Bisnes 128,073
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) Sat wahabijumud 76,380

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE