Comments
1 - 20 of 671 Comments Last updated Jan 17, 2014
First Prev
of 34
Next Last
wanita gersang

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Feb 6, 2009
 

Judged:

1

1

1

ai sapa nak kenal dengan saya kol 0199729824
gersang juga

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Feb 6, 2009
 

Judged:

1

nak main ke?
kings

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Feb 6, 2009
 

Judged:

1

apa hasil kalo call?
dato ori

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Feb 7, 2009
 

Judged:

1

i pun nak kenal ngan u
sepi

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Feb 8, 2009
 

Judged:

1

1

1

dato ori wrote:
i pun nak kenal ngan u
nak kenal juga dengan datuk letak lah num phone ker...leh kita runding cerita lanjut dalam telefon..
cupin

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Feb 8, 2009
 
boleh kenal tu
pak ungku

Bukit Mertajam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Feb 16, 2009
 

Judged:

1

1

pak ungku pun dah lama gersng. marilah dah tak tahan ni..

“الشبح الأصفر”

Since: Jun 08

パハン州

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Feb 16, 2009
 

Judged:

1

woi binatang2 sekalian,masa mengawan dah abis mari2 masuk kandang masing2 ,mehehehehehehe

“ADO MALAM?”

Since: Jan 09

Kuching, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Feb 16, 2009
 

Judged:

1

wakakaka...

korg ni ape la..ni la cth2 org yg suka buat havoc..mcm la btol sume tu..gegar je lebih..jgn d layan la thread mcm ni...
Duda

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Feb 16, 2009
 

Judged:

1

1

wanita gersang wrote:
ai sapa nak kenal dengan saya kol 0199729824
Kaki kencing ni...
cupin

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Feb 18, 2009
 
Duda wrote:
<quoted text>
Kaki kencing ni...
hahah sah duda dh kene kencing
ikhmal

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Feb 19, 2009
 
wanita gersang wrote:
ai sapa nak kenal dengan saya kol 0199729824
u kat mana?
hassny

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Mar 22, 2009
 
nak tahu siapa nama mcm mana nak hubungi wanita gersang ini
hassny

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Mar 22, 2009
 
nak ajak orn ni chat dlm email la
master

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Apr 18, 2009
 
siape wanita yg perlu teman hubungi saye..
mrlabiu

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Jul 3, 2009
 
pak ungku wrote:
pak ungku pun dah lama gersng. marilah dah tak tahan ni..
jangan BERZINAH, rugi iman. duit boleh cari/curi. Tspi iman berkait amal. kalau amal berzinah, iman cayor.....hidup tak senonoh.
info person

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
Jul 3, 2009
 
ikhmal wrote:
<quoted text>
u kat mana?
ape lg try call ar..
eddy

Klang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Jul 30, 2009
 

Judged:

1

prlu kpuassn kol i 0139798093
eddy

Klang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Jul 30, 2009
 

Judged:

1

pde jnde2 kt luar sne nu nk kwn2 leh lh helo2 i tw??........
MINAH

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#21
Jul 31, 2009
 

Judged:

2

WOI KAMU SUME.. DAH BUANG TEBIAT KE.. INGATLAH KITA AKAN MATI SEMUA.. AZAB KUBUR TU BENAR.. KALU HAMPA TAK PECAYA.. BUATLAH YG HAMPA SUKA.. DI DUNIA BOLEHLAHH TAK TIPU TUHAN.. INGAT ALLAH SENTIASA MELIHAT KAMU SEMUA

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 34
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Other Recent Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
khas untuk isteri , janda dan anak dara gersang (Feb '11) 2 hr AMMERROUL 115
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 2 hr AMMERROUL 721
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 6 hr Butuh Berbulu Lebat 128,012
don't pray for mh370 8 hr RUDI 216
PANTI PiJat Khusus Wanita (Feb '13) 12 hr rendy 7
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) 16 hr peweet 3,742
*** SENARAI SlTES LUCAH BRUNEI - INDO - MALAY *** 19 hr jakarta 2

Search the Brunei Forum:
•••