siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa?

Posted in the Brunei Forum

Comments (Page 36)

Showing posts 701 - 720 of3,682
|
Go to last page| Jump to page:
ajinam0t0

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#755
Jul 30, 2010
 
nyah2 pn diorang sebat je kalu bg neyh => ahahahahaha
org

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#756
Jul 30, 2010
 
curi spenda ank dara untuk melancap
Irdina

Mount Morris, MI

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#757
Aug 2, 2010
 
sambung
Angah

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#758
Aug 2, 2010
 
continue..

Since: Aug 09

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#759
Aug 2, 2010
 
next
HubbyRock

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#760
Aug 2, 2010
 
Bunga Azalea wrote:
next
Errmm...kalau melancap guna spender best ger..?!!! Lagi sedap kalau tangan or mulut girl yg lancapkan batang....mmg best giler
Angah

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#761
Aug 3, 2010
 
Spender spupu aku.Kain satin lagi.Mmg sedap d cium@ digosok2 kat kpala batang

Since: Aug 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#762
Aug 3, 2010
 
Angah wrote:
Spender spupu aku.Kain satin lagi.Mmg sedap d cium@ digosok2 kat kpala batang
spende kain satin..
aduh ngeri...x serap peluh....
fedora

Sentul, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#763
Aug 4, 2010
 
korang x suka jilat dubur?...haha.try dubur msti nk lg..ketat sial.mcm ade getah...tp ade taik lar..hahahhahah....
fedora

Sentul, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#764
Aug 4, 2010
 
aku suka jilat pantat dara,,ade rase masam ckt tp lendir pantat melekat kt bibir aku,,fuhh,,best gler..kdang2 aku curi panties gf aku,,ade byk jgk kputuhan,baun nye mcm nk gler..haha,tp aku jilat,sambil2 aku jilat aku melancap,mcm tngah jilat pantat,....pantat hiitam bulu bnyak baun mcm air ikan dkt pasar pagi..hahahha,pantat melayu semua nye htam.kalau jepun bulu panjang x penah cukur,,..aku suka sex anal..
suka pantat

Sentul, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#765
Aug 4, 2010
 
kau kna try jilat keputihan baru best,aku memang suka jilat yg gf aku punya,aku mintak dia bg,gf aku umur 17,bulu pantat pn baru ade,pantat hitam dalam merah..
Angah

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#766
Aug 5, 2010
 
fedora wrote:
aku suka jilat pantat dara,,ade rase masam ckt tp lendir pantat melekat kt bibir aku,,fuhh,,best gler..kdang2 aku curi panties gf aku,,ade byk jgk kputuhan,baun nye mcm nk gler..haha,tp aku jilat,sambil2 aku jilat aku melancap,mcm tngah jilat pantat,....pantat hiitam bulu bnyak baun mcm air ikan dkt pasar pagi..hahahha,pantat melayu semua nye htam.kalau jepun bulu panjang x penah cukur,,..aku suka sex anal..
Bg aku pinjam gf ko punya
ajinam0t0

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#767
Aug 5, 2010
 
aku idamkn nk bau panties natasha hudson!!! mood(sangap giler) ahahahahahahaha
taipan lipan

Kulim, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#768
Aug 6, 2010
 
haha..ak pon ska jgk cium seluar dlm ..koleksi p0n bnyk jgk ak simpan..paling best dpt cium sluar dlm yg ada kuning2 2..bleh wat ak keras kote je..
putra

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#769
Aug 6, 2010
 
ada ka nak cium sluar dlm,baik cium pantat trus dah tentu ori punya
ajinam0t0

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#770
Aug 6, 2010
 
bro, kta cri kelainan bro;-)
abu salafi

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#771
Aug 7, 2010
 
ingat Tuhan sikit la. masa nak cium spendar ingat banyak ok. baru la tak berdosa lagi berpahala ada la.
suke skodeng

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#772
Aug 7, 2010
 
mggu lps aku dpt panties dan bra girls sblh umah aku.. dia dok sidai btul2 dpn umah aku .. dok ushar rase nk ambik tp takut terkantol lk... lastly ambik gak simpan bwh bantal.. blh mlm karang ley aku cium baunya.... menjelang larut mlm terdetik nk rasa baunya... perghh.. sedap wey...ada bau kesan perfume dia terutama bra... bau punya bau..konek aku stim ..aku gosok panties dia kt btg aku... apelg gosok2 la melancap...aku bygkan dia..mmg best la beb ... akhirnya terpancut punyalah pekat .. byk memancut... esk pagi nya ingt nk gantung blk...mmm.. naseb x baik terkantoi gk.. dia ckp watpe nk panties ngan bra i... u ni sexmaniac suka ambik bra org ... i trs ckp sorry la.. u gantung x kne tempt.. nasib baik i ambik then letak blk.. i tau panties n bra ni u punya...
muka saya dan dia dh merah padam... akhirnya dia maafkn i...
esk mlm nya kemudian dia nk jumpa i... borak2 dlm umah dia..
dia tnye i why u take my bra n panties?... i trus ckp i ambik saje2 je...nk cium bau je... tp i heran dia senyum lak kt i...
straight to the points i ckp nk cium mulut dia...dia bg green lights so i cium mulut. ramas tetek dia... dan adegan seterusya menjilat pantat dia..korek2 sempit beb .. tp dia x bg main sex.. just ringan2 je...cuma dia ckp dia nk hisap btg i ....punyalah sedap beb ...i punya x tahan terpancut dlm mulut dia... i think dia da telan air mani i ...maybe dia suka...

Since: Aug 10

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#773
Aug 8, 2010
 
Aku heran dgn org2 lelaki. Sedap ke cium panties? Kat mana nikmat & tangkap syur aku sendiri pun tak faham. Kalau baca forum ni, rupanya ramai gak lelaki yg dah jadi taraf giler sex rupanye...aku ingatkan abang ipar aku je suka curi2 cium panties aku, rupa2nya kaum yg sealiran dengannya ramai juga...kah kah kah.

Aku memang selalu perasan abang ipar aku selalu cium dan melancap apabila mendapat pantiesku. Dia akan sentiasa cari peluang untuk gunakan toilet di dapur, dimana aku akan campakkan pantiesku ke dalam baldi untuk dibasuh apabila pulang dari tempat kerja.Memang dia akan tunggu saat2 aku pulang ke rumah dan ke bilik belakang untuk salin pakaian. Aku tahu dia memang hendakkan panties aku yg masih panas2 , beserta dengan bau burit aku yang masih fresh lagi.

Aku memang perasan sangat panties aku memang dicium oleh abang ipar aku kerana dia seorang yg kuat merokok dan kesan bau rokok itu ditinggalkan pada panties ku. Lebih ketara lagi, kadang2 terdapat kesan tompokan air mani pada pantiesku. Aku pun tak berapa pasti samada itu adalah air mani dia ataupun sebaliknya, kerana ada kebarangkalian ianya mungkin hingus dari hidungnya. Seumur hidup, terus-terang aku nyatakan yg aku belum pernah pegang atau melihat air mani orang lelaki secara “live”.

Memikirkan tentang kegemaran abang iparku yg tak begitu normal kerana sanggup mencuim pantiesku tiap hari, aku rasa amat teruja bercampur kehairanan dan bertanya sendirian.."sedap sangat kah bau burit aku"? Persoalan ini membuatkan aku khayal sendirian betapa ada seorang lelaki yg sangat mendambakan diriku dan amat ghairah serta sangat inginkan tubuhku.

Memikirkan keadaan ini, membuatkan aku sering kegersangan dan selalu bayangkan dia datang kepadaku lalu mencium, menjilat dan menggomol buritku sepuas-puas hatinya. Apalagi abang iparku itu memang macho orgnya dari segi rupa paras & fizikal. Hai...memang bertuah kakak aku dapat suami macam ni....

Aku sering perhatikannya yg gemar memakai seluar pendek tennis ketat berwarna putih, yg sering menampakkan bentuk barang kelakiannya yg besar itu apabila berada dirumah. Memikirkannya...sering membuatkan aku kegersangan yg amat sangat, rasa seperti mahu saja aku menerkam dan menanggalkan seluarnya lalu menghisap batangnya yg besar dan gagah itu, sambil tanganku menguli2 kedua2 biji telor lelakinya yang menyimpan susu yg amat lazat !!!

Wahai abg Is,“ memang Nita idamkan saat2 yg indah bersama Abg Is, tetapi apakan daya Abg Is adalah suami kakakku“!! Maafkan Nita, Abg Is. Melalui forum ini sajalah Nita dapat luahkan perasaan ghairah dihati Nita terhadap Abg Is yg telah terbuku sekian lama. Maafkan Nita Kak Lyn, kerana ketelanjuran Nita melepaskan perasaan Nita terhadap suamimu disini....
Irdina

Mount Morris, MI

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#774
Aug 8, 2010
 
sambung ooohhhss!!

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 701 - 720 of3,682
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

42 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
kesedapan jubur adikku, nina 28 min KOJAK3 ANTI Nurse 11
Video Nurse RIPAS d hamba abdikan olih sebuah k... 30 min KOJAK3 ANTI Nurse 19
INDONESIA IALAH ABANG KPD BRUNEI....malaysia si... (Jan '12) 5 hr KOJAK3 ANTI Nurse 135
suka tak isteri anda memakai stokin? (May '09) 9 hr auning 518
62% tanah2 di brunei sudah di miliki cina... (Mar '12) 12 hr KOJAK3 ANTI Nurse 73
KOJAK3 aDaLaH FoRuMeR PeMBeRaNi (Feb '12) 13 hr KOJAK3 ANTI Nurse 491
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 22 hr tok ayah 76,327
•••
•••
•••
•••