ajinam0t0

Santa Clara, CA

#755 Jul 30, 2010
nyah2 pn diorang sebat je kalu bg neyh => ahahahahaha
org

Taiping, Malaysia

#756 Jul 30, 2010
curi spenda ank dara untuk melancap
Irdina

Mount Morris, MI

#757 Aug 2, 2010
sambung
Angah

Malaysia

#758 Aug 2, 2010
continue..

Since: Aug 09

Location hidden

#759 Aug 2, 2010
next
HubbyRock

Malaysia

#760 Aug 2, 2010
Bunga Azalea wrote:
next
Errmm...kalau melancap guna spender best ger..?!!! Lagi sedap kalau tangan or mulut girl yg lancapkan batang....mmg best giler
Angah

Malaysia

#761 Aug 3, 2010
Spender spupu aku.Kain satin lagi.Mmg sedap d cium@ digosok2 kat kpala batang

Since: Aug 10

Location hidden

#762 Aug 3, 2010
Angah wrote:
Spender spupu aku.Kain satin lagi.Mmg sedap d cium@ digosok2 kat kpala batang
spende kain satin..
aduh ngeri...x serap peluh....
fedora

Rawang, Malaysia

#763 Aug 4, 2010
korang x suka jilat dubur?...haha.try dubur msti nk lg..ketat sial.mcm ade getah...tp ade taik lar..hahahhahah....
fedora

Rawang, Malaysia

#764 Aug 4, 2010
aku suka jilat pantat dara,,ade rase masam ckt tp lendir pantat melekat kt bibir aku,,fuhh,,best gler..kdang2 aku curi panties gf aku,,ade byk jgk kputuhan,baun nye mcm nk gler..haha,tp aku jilat,sambil2 aku jilat aku melancap,mcm tngah jilat pantat,....pantat hiitam bulu bnyak baun mcm air ikan dkt pasar pagi..hahahha,pantat melayu semua nye htam.kalau jepun bulu panjang x penah cukur,,..aku suka sex anal..
suka pantat

Rawang, Malaysia

#765 Aug 4, 2010
kau kna try jilat keputihan baru best,aku memang suka jilat yg gf aku punya,aku mintak dia bg,gf aku umur 17,bulu pantat pn baru ade,pantat hitam dalam merah..
Angah

Malaysia

#766 Aug 5, 2010
fedora wrote:
aku suka jilat pantat dara,,ade rase masam ckt tp lendir pantat melekat kt bibir aku,,fuhh,,best gler..kdang2 aku curi panties gf aku,,ade byk jgk kputuhan,baun nye mcm nk gler..haha,tp aku jilat,sambil2 aku jilat aku melancap,mcm tngah jilat pantat,....pantat hiitam bulu bnyak baun mcm air ikan dkt pasar pagi..hahahha,pantat melayu semua nye htam.kalau jepun bulu panjang x penah cukur,,..aku suka sex anal..
Bg aku pinjam gf ko punya
ajinam0t0

Santa Clara, CA

#767 Aug 5, 2010
aku idamkn nk bau panties natasha hudson!!! mood(sangap giler) ahahahahahahaha
taipan lipan

Ulu Tiram, Malaysia

#768 Aug 6, 2010
haha..ak pon ska jgk cium seluar dlm ..koleksi p0n bnyk jgk ak simpan..paling best dpt cium sluar dlm yg ada kuning2 2..bleh wat ak keras kote je..
putra

Kuala Lumpur, Malaysia

#769 Aug 6, 2010
ada ka nak cium sluar dlm,baik cium pantat trus dah tentu ori punya
ajinam0t0

Santa Clara, CA

#770 Aug 6, 2010
bro, kta cri kelainan bro;-)
abu salafi

Ipoh, Malaysia

#771 Aug 7, 2010
ingat Tuhan sikit la. masa nak cium spendar ingat banyak ok. baru la tak berdosa lagi berpahala ada la.
suke skodeng

Malaysia

#772 Aug 7, 2010
mggu lps aku dpt panties dan bra girls sblh umah aku.. dia dok sidai btul2 dpn umah aku .. dok ushar rase nk ambik tp takut terkantol lk... lastly ambik gak simpan bwh bantal.. blh mlm karang ley aku cium baunya.... menjelang larut mlm terdetik nk rasa baunya... perghh.. sedap wey...ada bau kesan perfume dia terutama bra... bau punya bau..konek aku stim ..aku gosok panties dia kt btg aku... apelg gosok2 la melancap...aku bygkan dia..mmg best la beb ... akhirnya terpancut punyalah pekat .. byk memancut... esk pagi nya ingt nk gantung blk...mmm.. naseb x baik terkantoi gk.. dia ckp watpe nk panties ngan bra i... u ni sexmaniac suka ambik bra org ... i trs ckp sorry la.. u gantung x kne tempt.. nasib baik i ambik then letak blk.. i tau panties n bra ni u punya...
muka saya dan dia dh merah padam... akhirnya dia maafkn i...
esk mlm nya kemudian dia nk jumpa i... borak2 dlm umah dia..
dia tnye i why u take my bra n panties?... i trus ckp i ambik saje2 je...nk cium bau je... tp i heran dia senyum lak kt i...
straight to the points i ckp nk cium mulut dia...dia bg green lights so i cium mulut. ramas tetek dia... dan adegan seterusya menjilat pantat dia..korek2 sempit beb .. tp dia x bg main sex.. just ringan2 je...cuma dia ckp dia nk hisap btg i ....punyalah sedap beb ...i punya x tahan terpancut dlm mulut dia... i think dia da telan air mani i ...maybe dia suka...

Since: Aug 10

Malaysia

#773 Aug 8, 2010
Aku heran dgn org2 lelaki. Sedap ke cium panties? Kat mana nikmat & tangkap syur aku sendiri pun tak faham. Kalau baca forum ni, rupanya ramai gak lelaki yg dah jadi taraf giler sex rupanye...aku ingatkan abang ipar aku je suka curi2 cium panties aku, rupa2nya kaum yg sealiran dengannya ramai juga...kah kah kah.

Aku memang selalu perasan abang ipar aku selalu cium dan melancap apabila mendapat pantiesku. Dia akan sentiasa cari peluang untuk gunakan toilet di dapur, dimana aku akan campakkan pantiesku ke dalam baldi untuk dibasuh apabila pulang dari tempat kerja.Memang dia akan tunggu saat2 aku pulang ke rumah dan ke bilik belakang untuk salin pakaian. Aku tahu dia memang hendakkan panties aku yg masih panas2 , beserta dengan bau burit aku yang masih fresh lagi.

Aku memang perasan sangat panties aku memang dicium oleh abang ipar aku kerana dia seorang yg kuat merokok dan kesan bau rokok itu ditinggalkan pada panties ku. Lebih ketara lagi, kadang2 terdapat kesan tompokan air mani pada pantiesku. Aku pun tak berapa pasti samada itu adalah air mani dia ataupun sebaliknya, kerana ada kebarangkalian ianya mungkin hingus dari hidungnya. Seumur hidup, terus-terang aku nyatakan yg aku belum pernah pegang atau melihat air mani orang lelaki secara “live”.

Memikirkan tentang kegemaran abang iparku yg tak begitu normal kerana sanggup mencuim pantiesku tiap hari, aku rasa amat teruja bercampur kehairanan dan bertanya sendirian.."sedap sangat kah bau burit aku"? Persoalan ini membuatkan aku khayal sendirian betapa ada seorang lelaki yg sangat mendambakan diriku dan amat ghairah serta sangat inginkan tubuhku.

Memikirkan keadaan ini, membuatkan aku sering kegersangan dan selalu bayangkan dia datang kepadaku lalu mencium, menjilat dan menggomol buritku sepuas-puas hatinya. Apalagi abang iparku itu memang macho orgnya dari segi rupa paras & fizikal. Hai...memang bertuah kakak aku dapat suami macam ni....

Aku sering perhatikannya yg gemar memakai seluar pendek tennis ketat berwarna putih, yg sering menampakkan bentuk barang kelakiannya yg besar itu apabila berada dirumah. Memikirkannya...sering membuatkan aku kegersangan yg amat sangat, rasa seperti mahu saja aku menerkam dan menanggalkan seluarnya lalu menghisap batangnya yg besar dan gagah itu, sambil tanganku menguli2 kedua2 biji telor lelakinya yang menyimpan susu yg amat lazat !!!

Wahai abg Is,“ memang Nita idamkan saat2 yg indah bersama Abg Is, tetapi apakan daya Abg Is adalah suami kakakku“!! Maafkan Nita, Abg Is. Melalui forum ini sajalah Nita dapat luahkan perasaan ghairah dihati Nita terhadap Abg Is yg telah terbuku sekian lama. Maafkan Nita Kak Lyn, kerana ketelanjuran Nita melepaskan perasaan Nita terhadap suamimu disini....
Irdina

Mount Morris, MI

#774 Aug 8, 2010
sambung ooohhhss!!

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
nak cari awek area ipoh (Oct '07) 7 hr ayie 263
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 9 hr Hong Wilaheng 76,381
sapa nak jual tanah ?? aku nak beli ni (Jun '07) 23 hr hassan 1,638
*** SENARAI SlTES LUCAH BRUNEI - INDO - MALAY *** Wed nirwana 5
gadis melayu kahwin pakistan Wed nirwana 9
kenapa brunei benci malaysia??? (Apr '13) Wed Brunei Lovers 50
KARIM MENANG LOTTERY buka investment untuk basu... (Dec '11) Wed roy 26,439

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE