siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa?

Posted in the Brunei Forum

First Prev
of 189
Next Last
kenot

Seremban, Malaysia

#1 Dec 5, 2007
BESTNYA
kitaro

Malaysia

#3 Apr 16, 2008
org yg xwaras je mcm ko kenot yg sanggup.ko cium spenda nenek ko ke kenot.kah..kah...klu aku xxxxxsanggup,baik aku cium bdn bini aku sedap hingga menjilat dot...dot...apa clas cium spenda,ini yg real2.jgn2 ko tercium spenda nenek jiran ko umur 70.silap hendap la tu,nk ambik spenda anak dara jiran sebelah terambil nenek dia pnya plak daaa..kenot ckap,nenek pn nenek la jnji spiseis sama.kah...kah...
cupin

Shah Alam, Malaysia

#5 Apr 17, 2008
xder benda lain ke nk cium...bangkai pnye olang
ntah apa-apa

Kuala Lumpur, Malaysia

#6 Apr 17, 2008
huh tak senonoh tul ler
acap77

Petaling Jaya, Malaysia

#7 Apr 17, 2008
tah2 nenek die pki gistring kot.kahkhakha
ntah apa-apa

Kuala Lumpur, Malaysia

#8 Apr 17, 2008
agaknya kot
wak terkam

Melaka, Malaysia

#9 Sep 15, 2008
dia orang tak pernah rasa...tak tau la...cuba dulu tengok,baru tau...dah rasa nak lagi...memang laa cium badan bini ko ker, badan pompuan mane ke..lebih real, tapi nilah muqoddimah die oiiii....takkan dah ade bini disebelah teruih je nak buang seluar dalam die terus je...pk2 lah skit....
abang power

Kuala Lumpur, Malaysia

#10 Sep 15, 2008
yg paling best cium & jilat pepek anak dara la. kena pulak yg tembam... fullamak!
sakit jiwa

Kota Kinabalu, Malaysia

#11 Sep 15, 2008
kamu tau kenapa? sebab org yang gila sex saja nak cium seluar dalam....boleh di katakan org gila cium bau...kenapa tak cium kentut babi lagi best hahahahha
Chua sooi lek

Malaysia

#12 Sep 16, 2008
ini halam punya folum..! sapa bikin aa...
lu olang cium wa punya seluat lalam lagi bagus oo...
gebs

Kota Kinabalu, Malaysia

#13 May 9, 2009
gila2.........best
sizuka alino

Malaysia

#14 May 10, 2009
member aku suka aktiviti ni,satu ari dicium spenda sapa ntah...mmber aku nak pitam dibuatnya...bau belacan...
sulicap

Kota Kinabalu, Malaysia

#15 May 10, 2009
elehhh geli konon..jilat bawah tu tak geli..nyampahhh
sulicap

Kota Kinabalu, Malaysia

#16 May 10, 2009
Chua sooi lek wrote:
ini halam punya folum..! sapa bikin aa...
lu olang cium wa punya seluat lalam lagi bagus oo...
lu tatak cuci punya olang..swey ma sapa cium lu punya..bau selupa mayat..wekwek
sulicap

Kota Kinabalu, Malaysia

#17 May 10, 2009
gebs wrote:
gila2.........best
mmg best..nti aku post kat kau aku punya..muahhhh

“Bebas bagai Burung”

Since: Feb 09

Kuala Lumpur, Malaysia

#18 May 11, 2009
Seluar dalam duda nak..???

sorry tak akan dapat punya....sebab duda tak suka pakai seluar dalam pun...best nyaman..
pussychubby

Putrajaya, Malaysia

#19 May 12, 2009
abang power wrote:
yg paling best cium & jilat pepek anak dara la. kena pulak yg tembam... fullamak!
yg kena jilat pun mesti syok giler...kan?peh!!!
7inci jee

Shah Alam, Malaysia

#20 May 12, 2009
Duda wrote:
Seluar dalam duda nak..???
sorry tak akan dapat punya....sebab duda tak suka pakai seluar dalam pun...best nyaman..
yelahh melintang acara bebas mcm limbat......
tuan

Malaysia

#21 May 12, 2009
pussychubby wrote:
<quoted text>
yg kena jilat pun mesti syok giler...kan?peh!!!
mestilah.nak try x hehe
lolita

Kota Kinabalu, Malaysia

#22 May 14, 2009
kena pulak g-string.....harumnya.....

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 189
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
don't pray for mh370 (Mar '14) 5 hr rudi 459
Malaysia & Brunei adalah 2 negara kaya raya, In... 6 hr Awang 8
Dengan siapakah pertama kali anda bersetubuh? (Mar '10) 9 hr rahim 40
khas untuk isteri , janda dan anak dara gersang (Feb '11) 15 hr farid ikmal 129
Untuk ahli DENCOMM sahaja (Apr '10) 16 hr suria sivakoncong 7,635
ada sapa2 yang nak jual & beli barang2 terpakai/// (Jun '07) 18 hr farid ikmal 965
Salam Perkenalan dgn Janda (Aug '09) 18 hr farid ikmal 173

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE