siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa?

Posted in the Brunei Forum

Comments
1 - 20 of 3,740 Comments Last updated Sunday Aug 10
First Prev
of 187
Next Last
kenot

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Dec 5, 2007
 
BESTNYA
kitaro

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Apr 16, 2008
 

Judged:

1

org yg xwaras je mcm ko kenot yg sanggup.ko cium spenda nenek ko ke kenot.kah..kah...klu aku xxxxxsanggup,baik aku cium bdn bini aku sedap hingga menjilat dot...dot...apa clas cium spenda,ini yg real2.jgn2 ko tercium spenda nenek jiran ko umur 70.silap hendap la tu,nk ambik spenda anak dara jiran sebelah terambil nenek dia pnya plak daaa..kenot ckap,nenek pn nenek la jnji spiseis sama.kah...kah...
cupin

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Apr 17, 2008
 
xder benda lain ke nk cium...bangkai pnye olang
ntah apa-apa

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Apr 17, 2008
 
huh tak senonoh tul ler
acap77

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Apr 17, 2008
 
tah2 nenek die pki gistring kot.kahkhakha
ntah apa-apa

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Apr 17, 2008
 
agaknya kot
wak terkam

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Sep 15, 2008
 
dia orang tak pernah rasa...tak tau la...cuba dulu tengok,baru tau...dah rasa nak lagi...memang laa cium badan bini ko ker, badan pompuan mane ke..lebih real, tapi nilah muqoddimah die oiiii....takkan dah ade bini disebelah teruih je nak buang seluar dalam die terus je...pk2 lah skit....
abang power

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Sep 15, 2008
 
yg paling best cium & jilat pepek anak dara la. kena pulak yg tembam... fullamak!
sakit jiwa

Kota Kinabalu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Sep 15, 2008
 
kamu tau kenapa? sebab org yang gila sex saja nak cium seluar dalam....boleh di katakan org gila cium bau...kenapa tak cium kentut babi lagi best hahahahha
Chua sooi lek

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Sep 16, 2008
 
ini halam punya folum..! sapa bikin aa...
lu olang cium wa punya seluat lalam lagi bagus oo...
gebs

Kota Kinabalu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
May 9, 2009
 
gila2.........best
sizuka alino

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
May 10, 2009
 
member aku suka aktiviti ni,satu ari dicium spenda sapa ntah...mmber aku nak pitam dibuatnya...bau belacan...
sulicap

Kota Kinabalu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
May 10, 2009
 
elehhh geli konon..jilat bawah tu tak geli..nyampahhh
sulicap

Kota Kinabalu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
May 10, 2009
 
Chua sooi lek wrote:
ini halam punya folum..! sapa bikin aa...
lu olang cium wa punya seluat lalam lagi bagus oo...
lu tatak cuci punya olang..swey ma sapa cium lu punya..bau selupa mayat..wekwek
sulicap

Kota Kinabalu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
May 10, 2009
 
gebs wrote:
gila2.........best
mmg best..nti aku post kat kau aku punya..muahhhh

“Bebas bagai Burung”

Since: Feb 09

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
May 11, 2009
 
Seluar dalam duda nak..???

sorry tak akan dapat punya....sebab duda tak suka pakai seluar dalam pun...best nyaman..
pussychubby

Putrajaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
May 12, 2009
 

Judged:

1

abang power wrote:
yg paling best cium & jilat pepek anak dara la. kena pulak yg tembam... fullamak!
yg kena jilat pun mesti syok giler...kan?peh!!!
7inci jee

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
May 12, 2009
 

Judged:

1

Duda wrote:
Seluar dalam duda nak..???
sorry tak akan dapat punya....sebab duda tak suka pakai seluar dalam pun...best nyaman..
yelahh melintang acara bebas mcm limbat......
tuan

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#21
May 12, 2009
 
pussychubby wrote:
<quoted text>
yg kena jilat pun mesti syok giler...kan?peh!!!
mestilah.nak try x hehe
lolita

Kota Kinabalu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#22
May 14, 2009
 
kena pulak g-string.....harumnya.....

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 187
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Other Recent Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
MALAYSIA PALING BANYAK PELIHARA BABI...kenapa?? (Mar '12) 31 min lalalalala 27
khas untuk isteri , janda dan anak dara gersang (Feb '11) 2 hr boy358 114
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 10 hr sarip dol 716
cari bohsia kedah,janda d teman seks (Sep '10) 10 hr sarip dol 332
Malaysia sells Petronas assets to Brunei nation... (Dec '13) 12 hr KOJAK3 35
TERASA GIAN pada KAKAK BILA melihat TV bersama ... (Sep '12) 12 hr KOJAK3 22
@HanZip , Malaysian Pengotor di sini, pulanglah (Feb '13) 12 hr rakyat indonesia 3

Search the Brunei Forum:
•••