Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi

Posted in the Brunei Forum

Comments (Page 927)

Showing posts 18,521 - 18,540 of127,733
|
Go to last page| Jump to page:
ingin tahu

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19451
Oct 15, 2010
 
salam wrote:
<quoted text>
angkuh bonyinyo .... sombang zohirnyo ekau ni
salam...apa cerita org johor....
siti kelembai

Jenjarom, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19452
Oct 15, 2010
 
ariyos wrote:
<quoted text>
La... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
ramai lg yg tak sedar dirinye ditipu....habuk pun tarak....porah!!! Lalalala....
ariyos

Johore Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19453
Oct 15, 2010
 
siti kelembai wrote:
<quoted text> ni lah org klu terlebih tgk cerita kartun dan kurang bimbingan ibubape.....lalalalala....
La... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
ingin tahu

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19454
Oct 15, 2010
 
salam wrote:
<quoted text>
berito yang tak serupa berito tu jang .... keh keh keh
kalau dapat dari leader memang lain..kalau dapat dari PM memang lain jugak..lain PM lainlah kumplannya
Profesor serba tahu

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19455
Oct 15, 2010
 
ingin tahu wrote:
<quoted text>
ramai yang dah dapat berita kot...
hahaha ko baru tahu ke? ramai yg dah tahu bon ini tipu...
lain kali suruh la Hj Jasman buat surat bon yang pakai sain Gabenor Bank Negara yang betul... bukan nya yang sain Gabenor yang tak betul..
GOLD medal

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19456
Oct 15, 2010
 
PENCADANG:
Bond itu benar, semoga dapat tak lama lagi.... berbalik pada tajuk di atas.... saya dengan ini yakin dan sependapat dengan kenyataan tersebut... berdasarkan fakta dan analisis yang dilakukan saya dengan penuh yakin bahwa BOND ITU SEMEMANGNYA BENAR DAN INSYAALLAH AKAN DAPAT TIDAK LAMA LAGI...
Apa pendapat anda?

PEMBANGKANG:
( silakan )
siti kelembai

Jenjarom, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19457
Oct 15, 2010
 
limahjuling wrote:
malam nie macam lemau sikitlah ngapa ramai yang kerja overtime ke?
dia org semua sibuk pack brg nak lari lah limah....
ingin tahu

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19458
Oct 15, 2010
 
Profesor serba tahu wrote:
<quoted text>
hahaha ko baru tahu ke? ramai yg dah tahu bon ini tipu...
lain kali suruh la Hj Jasman buat surat bon yang pakai sain Gabenor Bank Negara yang betul... bukan nya yang sain Gabenor yang tak betul..
he...he....memang profesor serba tahu...tapi banyak yang tak tahu..tak apa..lain kali ambil profesor madya lagi...
siti kelembai

Jenjarom, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19459
Oct 15, 2010
 
ariyos wrote:
<quoted text>
La... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
i like....lalalalala...tunggu la duit ko tu sampai dpt....dah nak jatuh dah...skit lg tu....lalaalala...
ariyos

Johore Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19460
Oct 15, 2010
 
siti kelembai wrote:
<quoted text> bujet utk hj j takde utk thn ni...sbb nak buat byr elaun2 ketua kg ngan imam....melopong la...lalalala....
La... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
Profesor serba tahu

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19461
Oct 15, 2010
 

Judged:

1

1

1

GOLD medal wrote:
PENCADANG:
Bond itu benar, semoga dapat tak lama lagi.... berbalik pada tajuk di atas.... saya dengan ini yakin dan sependapat dengan kenyataan tersebut... berdasarkan fakta dan analisis yang dilakukan saya dengan penuh yakin bahwa BOND ITU SEMEMANGNYA BENAR DAN INSYAALLAH AKAN DAPAT TIDAK LAMA LAGI...
Apa pendapat anda?
PEMBANGKANG:
( silakan )
Saya bukan PEMBANGKANG tapi kalau anda berani cuba bagi satu tarikh atau datelin atau cuba minta Hj Jasman bagi satu tarikh atau dateline untuk bon ini matured dah boleh cash kan ke akaun sh.
ariyos

Johore Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19462
Oct 15, 2010
 
siti kelembai wrote:
<quoted text> meroyan nampak.....ape dpt...habuk pun tarak...porahh...!!! Lalalalala....
La... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni...shuh shuh shuh.... muakahkahkah!!!
salam

Kota Kinabalu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19463
Oct 15, 2010
 
ingin tahu wrote:
<quoted text>
salam...apa cerita org johor....
jang orang johor steady yo ...

nak torus tonggu toruskan

dah lepok tonggu lupokan

nak duit balik yo boleh uruskan

amanah totap amanah
ariyos

Johore Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19464
Oct 15, 2010
 
siti kelembai wrote:
<quoted text> yg ni br betul.....name pun bond delay.....tunggu la sampai mati....lalalala...
La... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
ariyos

Johore Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19465
Oct 15, 2010
 
siti kelembai wrote:
<quoted text> dia org semua sibuk pack brg nak lari lah limah....
La... tak habis habis lagi... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
siti kelembai

Jenjarom, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19466
Oct 15, 2010
 
GOLD medal wrote:
PENCADANG:
Bond itu benar, semoga dapat tak lama lagi.... berbalik pada tajuk di atas.... saya dengan ini yakin dan sependapat dengan kenyataan tersebut... berdasarkan fakta dan analisis yang dilakukan saya dengan penuh yakin bahwa BOND ITU SEMEMANGNYA BENAR DAN INSYAALLAH AKAN DAPAT TIDAK LAMA LAGI...
Apa pendapat anda?
PEMBANGKANG:
( silakan )
benar ke....? ah korang tunggu je la....dia ckp dah tak lame lg tu....aku ye kan aje....lalalala...
siti kelembai

Jenjarom, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19467
Oct 15, 2010
 
Profesor serba tahu wrote:
<quoted text>
Saya bukan PEMBANGKANG tapi kalau anda berani cuba bagi satu tarikh atau datelin atau cuba minta Hj Jasman bagi satu tarikh atau dateline untuk bon ini matured dah boleh cash kan ke akaun sh.
dia org tu semua tak brani prof nak bg....sbb dia org ni kaki sembang je lebihhh....hasilnye habok pun takde....!!!
ariyos

Johore Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19468
Oct 15, 2010
 
siti kelembai wrote:
<quoted text> i like....lalalalala...tunggu la duit ko tu sampai dpt....dah nak jatuh dah...skit lg tu....lalaalala...
La... tak habis habis lagi... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
loyerAbahKo

Jitra, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19469
Oct 15, 2010
 
yahhuuuuuuu........
ore klate dh menang dh arini.......
sume yg masuk dh bergumbira....la la la......yg tak masuk pun gembiro samo......
syukur Allah taala!
ariyos

Johore Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19470
Oct 15, 2010
 
siti kelembai wrote:
<quoted text> benar ke....? ah korang tunggu je la....dia ckp dah tak lame lg tu....aku ye kan aje....lalalala...
La... tak habis habis lagi... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 18,521 - 18,540 of127,733
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

18 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
INDONESIA IALAH ABANG KPD BRUNEI....malaysia si... (Jan '12) 6 min Malon Tuyul Ajaib 133
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 4 hr peliaqtikal 76,316
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) 6 hr org PERLIS 3,673
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 7 hr ejio 529
KARIM MENANG LOTTERY buka investment untuk basu... (Dec '11) 12 hr Home Team Academy 26,441
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 19 hr Arvinboy 18,947
UN criticises Brunei over tough new... Tue KOJAK3 MARAH Banar2 4
•••
•••
•••
•••