Comments
18,521 - 18,540 of 128,014 Comments Last updated Wednesday
ingin tahu

Malaysia

#19451 Oct 15, 2010
salam wrote:
<quoted text>
angkuh bonyinyo .... sombang zohirnyo ekau ni
salam...apa cerita org johor....
siti kelembai

Malaysia

#19452 Oct 15, 2010
ariyos wrote:
<quoted text>
La... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
ramai lg yg tak sedar dirinye ditipu....habuk pun tarak....porah!!! Lalalala....
ariyos

Batu Pahat, Malaysia

#19453 Oct 15, 2010
siti kelembai wrote:
<quoted text> ni lah org klu terlebih tgk cerita kartun dan kurang bimbingan ibubape.....lalalalala....
La... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
ingin tahu

Malaysia

#19454 Oct 15, 2010
salam wrote:
<quoted text>
berito yang tak serupa berito tu jang .... keh keh keh
kalau dapat dari leader memang lain..kalau dapat dari PM memang lain jugak..lain PM lainlah kumplannya
Profesor serba tahu

Ampang, Malaysia

#19455 Oct 15, 2010
ingin tahu wrote:
<quoted text>
ramai yang dah dapat berita kot...
hahaha ko baru tahu ke? ramai yg dah tahu bon ini tipu...
lain kali suruh la Hj Jasman buat surat bon yang pakai sain Gabenor Bank Negara yang betul... bukan nya yang sain Gabenor yang tak betul..
GOLD medal

Kuala Lumpur, Malaysia

#19456 Oct 15, 2010
PENCADANG:
Bond itu benar, semoga dapat tak lama lagi.... berbalik pada tajuk di atas.... saya dengan ini yakin dan sependapat dengan kenyataan tersebut... berdasarkan fakta dan analisis yang dilakukan saya dengan penuh yakin bahwa BOND ITU SEMEMANGNYA BENAR DAN INSYAALLAH AKAN DAPAT TIDAK LAMA LAGI...
Apa pendapat anda?

PEMBANGKANG:
( silakan )
siti kelembai

Malaysia

#19457 Oct 15, 2010
limahjuling wrote:
malam nie macam lemau sikitlah ngapa ramai yang kerja overtime ke?
dia org semua sibuk pack brg nak lari lah limah....
ingin tahu

Malaysia

#19458 Oct 15, 2010
Profesor serba tahu wrote:
<quoted text>
hahaha ko baru tahu ke? ramai yg dah tahu bon ini tipu...
lain kali suruh la Hj Jasman buat surat bon yang pakai sain Gabenor Bank Negara yang betul... bukan nya yang sain Gabenor yang tak betul..
he...he....memang profesor serba tahu...tapi banyak yang tak tahu..tak apa..lain kali ambil profesor madya lagi...
siti kelembai

Malaysia

#19459 Oct 15, 2010
ariyos wrote:
<quoted text>
La... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
i like....lalalalala...tunggu la duit ko tu sampai dpt....dah nak jatuh dah...skit lg tu....lalaalala...
ariyos

Batu Pahat, Malaysia

#19460 Oct 15, 2010
siti kelembai wrote:
<quoted text> bujet utk hj j takde utk thn ni...sbb nak buat byr elaun2 ketua kg ngan imam....melopong la...lalalala....
La... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
Profesor serba tahu

Ampang, Malaysia

#19461 Oct 15, 2010
GOLD medal wrote:
PENCADANG:
Bond itu benar, semoga dapat tak lama lagi.... berbalik pada tajuk di atas.... saya dengan ini yakin dan sependapat dengan kenyataan tersebut... berdasarkan fakta dan analisis yang dilakukan saya dengan penuh yakin bahwa BOND ITU SEMEMANGNYA BENAR DAN INSYAALLAH AKAN DAPAT TIDAK LAMA LAGI...
Apa pendapat anda?
PEMBANGKANG:
( silakan )
Saya bukan PEMBANGKANG tapi kalau anda berani cuba bagi satu tarikh atau datelin atau cuba minta Hj Jasman bagi satu tarikh atau dateline untuk bon ini matured dah boleh cash kan ke akaun sh.
ariyos

Batu Pahat, Malaysia

#19462 Oct 15, 2010
siti kelembai wrote:
<quoted text> meroyan nampak.....ape dpt...habuk pun tarak...porahh...!!! Lalalalala....
La... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni...shuh shuh shuh.... muakahkahkah!!!
salam

Kota Kinabalu, Malaysia

#19463 Oct 15, 2010
ingin tahu wrote:
<quoted text>
salam...apa cerita org johor....
jang orang johor steady yo ...

nak torus tonggu toruskan

dah lepok tonggu lupokan

nak duit balik yo boleh uruskan

amanah totap amanah
ariyos

Batu Pahat, Malaysia

#19464 Oct 15, 2010
siti kelembai wrote:
<quoted text> yg ni br betul.....name pun bond delay.....tunggu la sampai mati....lalalala...
La... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
ariyos

Batu Pahat, Malaysia

#19465 Oct 15, 2010
siti kelembai wrote:
<quoted text> dia org semua sibuk pack brg nak lari lah limah....
La... tak habis habis lagi... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
siti kelembai

Malaysia

#19466 Oct 15, 2010
GOLD medal wrote:
PENCADANG:
Bond itu benar, semoga dapat tak lama lagi.... berbalik pada tajuk di atas.... saya dengan ini yakin dan sependapat dengan kenyataan tersebut... berdasarkan fakta dan analisis yang dilakukan saya dengan penuh yakin bahwa BOND ITU SEMEMANGNYA BENAR DAN INSYAALLAH AKAN DAPAT TIDAK LAMA LAGI...
Apa pendapat anda?
PEMBANGKANG:
( silakan )
benar ke....? ah korang tunggu je la....dia ckp dah tak lame lg tu....aku ye kan aje....lalalala...
siti kelembai

Malaysia

#19467 Oct 15, 2010
Profesor serba tahu wrote:
<quoted text>
Saya bukan PEMBANGKANG tapi kalau anda berani cuba bagi satu tarikh atau datelin atau cuba minta Hj Jasman bagi satu tarikh atau dateline untuk bon ini matured dah boleh cash kan ke akaun sh.
dia org tu semua tak brani prof nak bg....sbb dia org ni kaki sembang je lebihhh....hasilnye habok pun takde....!!!
ariyos

Batu Pahat, Malaysia

#19468 Oct 15, 2010
siti kelembai wrote:
<quoted text> i like....lalalalala...tunggu la duit ko tu sampai dpt....dah nak jatuh dah...skit lg tu....lalaalala...
La... tak habis habis lagi... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!
loyerAbahKo

Kulim, Malaysia

#19469 Oct 15, 2010
yahhuuuuuuu........
ore klate dh menang dh arini.......
sume yg masuk dh bergumbira....la la la......yg tak masuk pun gembiro samo......
syukur Allah taala!
ariyos

Batu Pahat, Malaysia

#19470 Oct 15, 2010
siti kelembai wrote:
<quoted text> benar ke....? ah korang tunggu je la....dia ckp dah tak lame lg tu....aku ye kan aje....lalalala...
La... tak habis habis lagi... tak sedar diri lagi? apa ke Pepek.... ar SITI KELEMBAI ni... muakahkahkah!!!

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
don't pray for mh370 3 hr Rudy 243
kenapa MELAYU BRUNEI TIDAK SUKA ORANG IBAN ....... (Apr '13) 4 hr Halim Asnawi 1,668
Malaysia & Brunei adalah 2 negara kaya raya, In... 5 hr Tuan Karim Junjungan 3
^^ SABAH & SARAWAK sah milik BRUNEI (Jul '12) 5 hr Tuan Karim Junjungan 421
ORANG BRUNEI BANGSA PALiNG PEMALAS!! (Aug '10) 9 hr Tuan Karim Junjungan 3,265
pesugihan ghoib tanpa tumbal 11 hr - LokaJaya - 3
Malaysia sells Petronas assets to Brunei nation... (Dec '13) 22 hr Tuan Karim Junjungan 37
•••
Enter and win $5000
•••

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••