Comments
99,041 - 99,060 of 127,984 Comments Last updated Yesterday
Pendekar Arjuna

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105389
Dec 27, 2011
 
Bon Tinggal setapak 2 jari 3 kuku jekk.. harap bersabar..!! belum sampai ke tahap CAGU.. Kalau dah sampai paras CAGU.. dah dekat2 dah tu.. maksudnya tinggal secubit rasa jee.. Kenapa..!! Tak caya ehh..!! Wakakakak
Rakter

Putrajaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105390
Dec 27, 2011
 
Hello semua...... aku nak hisap kote aji jasman boleh?
Rakter

Putrajaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105391
Dec 27, 2011
 
Wak Jawa Batu Pahat wrote:
waduhhh2????...loo kok ngobrol kosong2 ajaaa yaaa...masih ada yang belom jadi sugeh(kaya)....jangan jadi roti inti kaya yaaa...nanti keno ngap?????....
Ok tak kalau aku tutuh jubur george bush? mesti ko stim kan?
Sengal

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105392
Dec 27, 2011
 
dh x payah tunggu...ni sume benda menagarut....kalau btl ader knp information x sampai kat semua rakyat malaysia...knp perlu sekat2 information?...
Hiesssss..susah btl la...org melayu nie....suka sangat kene tipu..bodoh btl...guna la akalyg sempurna tu btl2..
fikir logik....melayu....melayu....m elayu....mmg mudah lupa.
Sbb tu la x maju2...
Enigma

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105393
Dec 27, 2011
 

Judged:

1

Sengal wrote:
dh tau tipu buat aper join.....fikir la secara pro..is not logik..you inv 1K and will earn 10Billion....it is really nonsence...
kalau aku jutawan pun aku x nak bg...come on la org melayu...masuk tandas pun bayar tau...nie 1k return 10 billion.
Memang terang2 tipu la...
Fuhhh...susah org melayu nak faham tp senang org melayu kena tipu...
Aper laa.....ade akl tp x nk guna..
Melayu...melayu.....tamak x habis2..
Sebab dah tau tipu ler kita org join.Ni bukan sebarang tipu tau..tipu berbaiah nama nya.Apa ler bebal benau kau ni...
Enigma

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105394
Dec 27, 2011
 
baca dan percayalah wrote:
sesekali aku menyelinap kesini untuk melihat kebodohan bangsaku yang tak habis2 masih percaya kepada bond yang walaupun sudah berulang kali ditipu dengan tarikh dan asbab yang bongok....kesian
maaf kerana terkasar bahasa....sebab dah tak tahan dengan kebongokkan bangsaku.
Hek elehh..kita org nak jadi bongok pun kau jelous apasal pulak???Apalaa punya musibat kau ni..jadi pandai pun salah,jadi bongok pun salah.pasni aku nak transform jadi Transformer 3 phase 21KV aku nak pijak pijak perut kau keluar kentut nak???
wahid

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105395
Dec 27, 2011
 
3jan2012 akan menjelma, ribuan pelabur asb akan berasak menuju kekaunter untuk melihat hasila pelaburan yang boleh dicairkan sepanjang tahun kecuali sabtu,ahad,public holiday & 15Dis.
tunggubon

Kulai, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105396
Dec 27, 2011
 
rujuk mastika keluaran jan 2012. Rezeki ke bala ke akan turun dari langit pada 7.1.2011 dan 14.11.2011. bersedia semua. Calling for comming soon disaster. No bond forever!
Pendekar Arjuna

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105397
Dec 27, 2011
 
Sengal wrote:
dh x payah tunggu...ni sume benda menagarut....kalau btl ader knp information x sampai kat semua rakyat malaysia...knp perlu sekat2 information?...
Hiesssss..susah btl la...org melayu nie....suka sangat kene tipu..bodoh btl...guna la akalyg sempurna tu btl2..
fikir logik....melayu....melayu....m elayu....mmg mudah lupa.
Sbb tu la x maju2...
Ayat Kurang CUN.. Ayat CUN adalah.. MELAYU MUDAH TIPU, MUDAH TIPU MELAYU, TIPU MELAYU MUDAH.. Tonggang Tebalik itu lah MELAYU..

Ibarat.. Ada Otak macam TENOK
Bila Guna macam CIPAN..

Karam Singa Paria Melaporkan.. Dari TV TIGO..
Rakter

Putrajaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105398
Dec 28, 2011
 
Enigma wrote:
<quoted text>
Hek elehh..kita org nak jadi bongok pun kau jelous apasal pulak???Apalaa punya musibat kau ni..jadi pandai pun salah,jadi bongok pun salah.pasni aku nak transform jadi Transformer 3 phase 21KV aku nak pijak pijak perut kau keluar kentut nak???
Nak kote?
Wak Jawa Batu Pahat

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105399
Dec 28, 2011
 
Rakter wrote:
<quoted text>Ok tak kalau aku tutuh jubur george bush? mesti ko stim kan?
walahhhh2...daripada kau tutuk jubor gorge bursh baik kau tutoh jobor..pak aji jasman....kasi besar sikit dia ponya lobang....lobang betol lah kau nee....wak tak setim langsong...
Wak Jawa Batu Pahat

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105400
Dec 28, 2011
 

Judged:

1

tunggubon wrote:
rujuk mastika keluaran jan 2012. Rezeki ke bala ke akan turun dari langit pada 7.1.2011 dan 14.11.2011. bersedia semua. Calling for comming soon disaster. No bond forever!
kau ne..?????? kalau nak tulis tu tingok sikit lah kelendar...tarikh yang kau bagi tu dah belalu/lepas.....wak tingok kau ne macam nak demam kena campak agaknya lah.....adusssss?????
Wak Jawa Batu Pahat

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105402
Dec 28, 2011
 
Enigma wrote:
<quoted text>
Sebab dah tau tipu ler kita org join.Ni bukan sebarang tipu tau..tipu berbaiah nama nya.Apa ler bebal benau kau ni...
dah nama dia sengal...nak buat macam mana...seumur hidup dia jadi sengal....kalau bagi kat wak dah antar kat kandang kambing sama2 makan rumput jadi macam kambing...???
sengal

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105403
Dec 28, 2011
 
Fuhhh....lega baru lepas berakk....!! hehe
wak

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105405
Dec 28, 2011
 
mana group wangsa maju yang tertipu....jom kita piket depan restoran shaniza...
planet jebon

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105406
Dec 28, 2011
 
03.ogos.2012 , adalah antara tarikh kemungkinan kehancuran bumi , jadi tak perlu fikir sangat pasal bond tapi lebih baik kita berbuat baik bermaafan dan beramal buat bekalan diSana .
Nasa meramalkan tarikh 22.12.2012
Che Lah

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105407
Dec 28, 2011
 
Kononnya bond/dana akan keluar antara 3 - 10 Jan 2012 iaitu selepas kerajaan umumkan pengeluaran note rm500 dan rm1000. Tapi BNM kata kerajaan tiada cadangan untuk keluarkan kecuali rm1 - rm100 aje. Itupun pertengahan tahun depan baru ada. Habis tu yang betulnya bond ni mungkin bila nak dapatnya?
Kolong

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105408
Dec 28, 2011
 
aku dah cakap,org melayu ni perangai mmang dah mengalahkan yahudi..klau dia gunakan bakat menipu mengelentong tu kat america dan israel..mmang bangkrupt negara dorang tu..ini tidak..asyik nak mengenakan bangsa sendiri aje..bangsa sendiri yg bankrupt..hampeh !
Kolong

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105409
Dec 28, 2011
 
Bon ni mcm botol minuman..kat luar tulis COCA COLA..dalam isi = air kencing..binawe !!
Kolong

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#105410
Dec 28, 2011
 
wak wrote:
mana group wangsa maju yang tertipu....jom kita piket depan restoran shaniza...
dah mcm ni nak berpiket lagi??..cari jcb la..kasi rata dia punya kedai !..

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

14 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Title Updated Last By Comments
WHY KoRaNG BeNCi KOJAK3? (Mar '12) 1 hr BRUNEI SOMBONG kpd INDON 697
don't pray for mh370 1 hr BRUNEI SOMBONG kpd INDON 183
Cara-cara Bacaan yang afdal di praktis untuk pe... 1 hr IMAM kg Mulaut Sengkurung 3
kenapa MELAYU BRUNEI TIDAK SUKA ORANG IBAN ....... (Apr '13) 2 hr Brunei Teacher HURTZ 1,656
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 2 hr balak teguh 674
Indonesia + Brunei VS Malaysia + Timor leste. W... (Aug '12) 3 hr gregorian 87
pantun kasih sayang (Sep '10) Tue Biatch 21
•••
•••