Pendekar Arjuna

Johor Bahru, Malaysia

#105389 Dec 27, 2011
Bon Tinggal setapak 2 jari 3 kuku jekk.. harap bersabar..!! belum sampai ke tahap CAGU.. Kalau dah sampai paras CAGU.. dah dekat2 dah tu.. maksudnya tinggal secubit rasa jee.. Kenapa..!! Tak caya ehh..!! Wakakakak
Rakter

Putrajaya, Malaysia

#105390 Dec 27, 2011
Hello semua...... aku nak hisap kote aji jasman boleh?
Rakter

Putrajaya, Malaysia

#105391 Dec 27, 2011
Wak Jawa Batu Pahat wrote:
waduhhh2????...loo kok ngobrol kosong2 ajaaa yaaa...masih ada yang belom jadi sugeh(kaya)....jangan jadi roti inti kaya yaaa...nanti keno ngap?????....
Ok tak kalau aku tutuh jubur george bush? mesti ko stim kan?
Sengal

Asia/Pacific Region

#105392 Dec 27, 2011
dh x payah tunggu...ni sume benda menagarut....kalau btl ader knp information x sampai kat semua rakyat malaysia...knp perlu sekat2 information?...
Hiesssss..susah btl la...org melayu nie....suka sangat kene tipu..bodoh btl...guna la akalyg sempurna tu btl2..
fikir logik....melayu....melayu....m elayu....mmg mudah lupa.
Sbb tu la x maju2...
Enigma

Kuala Lumpur, Malaysia

#105393 Dec 27, 2011
Sengal wrote:
dh tau tipu buat aper join.....fikir la secara pro..is not logik..you inv 1K and will earn 10Billion....it is really nonsence...
kalau aku jutawan pun aku x nak bg...come on la org melayu...masuk tandas pun bayar tau...nie 1k return 10 billion.
Memang terang2 tipu la...
Fuhhh...susah org melayu nak faham tp senang org melayu kena tipu...
Aper laa.....ade akl tp x nk guna..
Melayu...melayu.....tamak x habis2..
Sebab dah tau tipu ler kita org join.Ni bukan sebarang tipu tau..tipu berbaiah nama nya.Apa ler bebal benau kau ni...
Enigma

Kuala Lumpur, Malaysia

#105394 Dec 27, 2011
baca dan percayalah wrote:
sesekali aku menyelinap kesini untuk melihat kebodohan bangsaku yang tak habis2 masih percaya kepada bond yang walaupun sudah berulang kali ditipu dengan tarikh dan asbab yang bongok....kesian
maaf kerana terkasar bahasa....sebab dah tak tahan dengan kebongokkan bangsaku.
Hek elehh..kita org nak jadi bongok pun kau jelous apasal pulak???Apalaa punya musibat kau ni..jadi pandai pun salah,jadi bongok pun salah.pasni aku nak transform jadi Transformer 3 phase 21KV aku nak pijak pijak perut kau keluar kentut nak???
wahid

Malaysia

#105395 Dec 27, 2011
3jan2012 akan menjelma, ribuan pelabur asb akan berasak menuju kekaunter untuk melihat hasila pelaburan yang boleh dicairkan sepanjang tahun kecuali sabtu,ahad,public holiday & 15Dis.
tunggubon

Pontian, Malaysia

#105396 Dec 27, 2011
rujuk mastika keluaran jan 2012. Rezeki ke bala ke akan turun dari langit pada 7.1.2011 dan 14.11.2011. bersedia semua. Calling for comming soon disaster. No bond forever!
Pendekar Arjuna

Johor Bahru, Malaysia

#105397 Dec 27, 2011
Sengal wrote:
dh x payah tunggu...ni sume benda menagarut....kalau btl ader knp information x sampai kat semua rakyat malaysia...knp perlu sekat2 information?...
Hiesssss..susah btl la...org melayu nie....suka sangat kene tipu..bodoh btl...guna la akalyg sempurna tu btl2..
fikir logik....melayu....melayu....m elayu....mmg mudah lupa.
Sbb tu la x maju2...
Ayat Kurang CUN.. Ayat CUN adalah.. MELAYU MUDAH TIPU, MUDAH TIPU MELAYU, TIPU MELAYU MUDAH.. Tonggang Tebalik itu lah MELAYU..

Ibarat.. Ada Otak macam TENOK
Bila Guna macam CIPAN..

Karam Singa Paria Melaporkan.. Dari TV TIGO..
Rakter

Putrajaya, Malaysia

#105398 Dec 28, 2011
Enigma wrote:
<quoted text>
Hek elehh..kita org nak jadi bongok pun kau jelous apasal pulak???Apalaa punya musibat kau ni..jadi pandai pun salah,jadi bongok pun salah.pasni aku nak transform jadi Transformer 3 phase 21KV aku nak pijak pijak perut kau keluar kentut nak???
Nak kote?
Wak Jawa Batu Pahat

Kuala Lumpur, Malaysia

#105399 Dec 28, 2011
Rakter wrote:
<quoted text>Ok tak kalau aku tutuh jubur george bush? mesti ko stim kan?
walahhhh2...daripada kau tutuk jubor gorge bursh baik kau tutoh jobor..pak aji jasman....kasi besar sikit dia ponya lobang....lobang betol lah kau nee....wak tak setim langsong...
Wak Jawa Batu Pahat

Malaysia

#105400 Dec 28, 2011
tunggubon wrote:
rujuk mastika keluaran jan 2012. Rezeki ke bala ke akan turun dari langit pada 7.1.2011 dan 14.11.2011. bersedia semua. Calling for comming soon disaster. No bond forever!
kau ne..?????? kalau nak tulis tu tingok sikit lah kelendar...tarikh yang kau bagi tu dah belalu/lepas.....wak tingok kau ne macam nak demam kena campak agaknya lah.....adusssss?????
Wak Jawa Batu Pahat

Kuala Lumpur, Malaysia

#105402 Dec 28, 2011
Enigma wrote:
<quoted text>
Sebab dah tau tipu ler kita org join.Ni bukan sebarang tipu tau..tipu berbaiah nama nya.Apa ler bebal benau kau ni...
dah nama dia sengal...nak buat macam mana...seumur hidup dia jadi sengal....kalau bagi kat wak dah antar kat kandang kambing sama2 makan rumput jadi macam kambing...???
sengal

Kuala Lumpur, Malaysia

#105403 Dec 28, 2011
Fuhhh....lega baru lepas berakk....!! hehe
wak

Kuala Lumpur, Malaysia

#105405 Dec 28, 2011
mana group wangsa maju yang tertipu....jom kita piket depan restoran shaniza...
planet jebon

Johor Bahru, Malaysia

#105406 Dec 28, 2011
03.ogos.2012 , adalah antara tarikh kemungkinan kehancuran bumi , jadi tak perlu fikir sangat pasal bond tapi lebih baik kita berbuat baik bermaafan dan beramal buat bekalan diSana .
Nasa meramalkan tarikh 22.12.2012
Che Lah

Johor Bahru, Malaysia

#105407 Dec 28, 2011
Kononnya bond/dana akan keluar antara 3 - 10 Jan 2012 iaitu selepas kerajaan umumkan pengeluaran note rm500 dan rm1000. Tapi BNM kata kerajaan tiada cadangan untuk keluarkan kecuali rm1 - rm100 aje. Itupun pertengahan tahun depan baru ada. Habis tu yang betulnya bond ni mungkin bila nak dapatnya?
Kolong

Bandar Tenggara, Malaysia

#105408 Dec 28, 2011
aku dah cakap,org melayu ni perangai mmang dah mengalahkan yahudi..klau dia gunakan bakat menipu mengelentong tu kat america dan israel..mmang bangkrupt negara dorang tu..ini tidak..asyik nak mengenakan bangsa sendiri aje..bangsa sendiri yg bankrupt..hampeh !
Kolong

Bandar Tenggara, Malaysia

#105409 Dec 28, 2011
Bon ni mcm botol minuman..kat luar tulis COCA COLA..dalam isi = air kencing..binawe !!
Kolong

Bandar Tenggara, Malaysia

#105410 Dec 28, 2011
wak wrote:
mana group wangsa maju yang tertipu....jom kita piket depan restoran shaniza...
dah mcm ni nak berpiket lagi??..cari jcb la..kasi rata dia punya kedai !..

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) 8 hr Biru Muda 758
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 12 hr macha al perumal 76,438
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) 12 hr cium bra 3,791
League of legends (Apr '13) 15 hr OrangIndaKurangAjar 11
nak cari mak datin gersang (Sep '10) Sun know2 821
Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya (Nov '07) Dec 20 peminat bio aura 31,302
cari bohsia kedah,janda d teman seks (Sep '10) Dec 20 boy 361
More from around the web