Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi

Posted in the Brunei Forum

Comments (Page 16)

Showing posts 301 - 320 of127,734
|
Go to last page| Jump to page:
bondson

Bandar, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#327
Jun 13, 2010
 
sabar tunggu 1 ogos nanti semua akan dapat doa2kanlah semoga ianya cepat sampai kpd kita
bond009

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#328
Jun 13, 2010
 
bond itu benar wrote:
Sambungan pada forum "Bond itu be6nar, 3A tak kena mengena" yang telah terpadam secara tiba2. Untuk mereka yang menyertai program bond ini, bolehlah bekongsi info mana yang boleh. Yang penting jangan ada maki hamun dan caci menncaci. Mintak kita beretika di dalam forum ini.
turut kongsi dosa orang yang maki hamun sebab dia yang bukak tread ni.
Mrs of the bond

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#329
Jun 13, 2010
 
ha...bondson kata 1 ogos, kuncu2 lain kata hujung bulan Jun, ada pulak kata....Julai. Weiii....aku ni penat keje jual goreng pisang wei....tapi tak sepenat tengok si jenin-jenin menunggu..bagaikan an**** menyalak bukit. Asyik kata kat aku lepas ni dah tak payah jual goreng pisang dah...kalau aku ikut menjenin kebulur anak2 aku...nak beli pisang pun dah x de modal. tu belum lagi gelang aku yg smpai siku tu si jenin buat top-up. Aku rasa ujung taun ni aku dok bawah jambatan merempat je la. Silap2 lotun van aku ni pun nak kena tarik pulak.
ANAK JASMAN

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#330
Jun 13, 2010
 
Mrs of the bond wrote:
minggu depan ni aku nak tunggu apa pulak helahnya...aku rasa sekarang ni pelakon-pelakon handalan tengah pilih skrip mana nak dikeluarkan utk minggu depan...kot kali ni alasannya :"kena kelulusan Majlis Raja-Raja pulak ke...ISA ke...Penyimpan Mohor Besar ke...Undang ke...JKKK ke..Dewan Negeri Ke, Parlimen ke...Persatuan Gabenor Bank sedunia ke...". Tunggu je...pasti dikencingkan lagi....pendekata kena kencing kali ni macam sama dgn minum kencing setan la weiiii
PAPA akan beri berjuta alasan..
Tp alasan yg d beri akan d terima bulat2 semua SH..
Kesian semua SH..
Jgnlah kutuk SH lg..
Kesian SH semua duit dh bnyk abis..
Jgnlah tambah pnderitaan SH lagi..
Jgn maki hamun mereka..
Doakan SH semua supaya sedar dr mimpi2 yg x ksudahan ini..
PAPA..
Insaflah..
Umur semakin lanjut..
ALLAH sentiasa phatikan apa yg kita buat..
Hentikanlah segala kpalsuan ini..
Dr anakmu..
Anis..
mambo bond

Nihon'odori, Japan

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#331
Jun 13, 2010
 
ANAK JASMAN wrote:
<quoted text>
PAPA akan beri berjuta alasan..
Tp alasan yg d beri akan d terima bulat2 semua SH..
Kesian semua SH..
Jgnlah kutuk SH lg..
Kesian SH semua duit dh bnyk abis..
Jgnlah tambah pnderitaan SH lagi..
Jgn maki hamun mereka..
Doakan SH semua supaya sedar dr mimpi2 yg x ksudahan ini..
PAPA..
Insaflah..
Umur semakin lanjut..
ALLAH sentiasa phatikan apa yg kita buat..
Hentikanlah segala kpalsuan ini..
Dr anakmu..
Anis..
Sdri Anis....
PAPA yOu pun ada baca posting lam forum nie ker..??
kesian SH sume kena main ngan PAPA you.
Apa tindakan you terhadap PAPA you tu...
x guna you nasihat kat lam forum nie kalau PAPA you pun x pnh masok forum nie..
bon bom

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#333
Jun 13, 2010
 
bondson wrote:
sabar tunggu 1 ogos nanti semua akan dapat doa2kanlah semoga ianya cepat sampai kpd kita
Ada berapa banyak paymaster dalam program ni? Adakah mereka akan dapat serentak? Sebab tu saya rasa date yg dibagi tak semua sama.
sejiwa

Kulai, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#334
Jun 13, 2010
 
alhamdulillah..rahmat..
dah mula floating pn..
Bon kencing

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#336
Jun 13, 2010
 
ANAK JASMAN wrote:
<quoted text>
PAPA akan beri berjuta alasan..
Tp alasan yg d beri akan d terima bulat2 semua SH..
Kesian semua SH..
Jgnlah kutuk SH lg..
Kesian SH semua duit dh bnyk abis..
Jgnlah tambah pnderitaan SH lagi..
Jgn maki hamun mereka..
Doakan SH semua supaya sedar dr mimpi2 yg x ksudahan ini..
PAPA..
Insaflah..
Umur semakin lanjut..
ALLAH sentiasa phatikan apa yg kita buat..
Hentikanlah segala kpalsuan ini..
Dr anakmu..
Anis..
Anis

sH MaT jeNIn ni PaTuT di KutuK seBaB keBoDohan DaN KeDunGuan MeReka...PaPa KaMu CeRdik dan BerHaK DaPaT DuiT TerseBut....SeBaB nyA ..MaT JeNin TOLOL deNgan IkhlaS BaGI DuiT kaT PaPa KaMU..
wakakawakiki

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#338
Jun 13, 2010
 
sejiwa wrote:
alhamdulillah..rahmat..
dah mula floating pn..
Ko ni jangan main2 cakap je....
sejiwa

Kulai, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#339
Jun 13, 2010
 
wakakawakiki wrote:
<quoted text>
Ko ni jangan main2 cakap je....
nape bro..?
sejiwa

Kulai, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#340
Jun 13, 2010
 
tdi sni hjan lebat..
bnyak brang dh floating..
tu yg masalah kat sini..
Anonymous

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#341
Jun 13, 2010
 
Tolong wrote:
<quoted text>mungkin Anonymous bole cfrm kan plzz
taklimat kepada leader telah selesai.sekarang ni paymaster on standby.
wakakawakiki

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#342
Jun 14, 2010
 
sejiwa wrote:
<quoted text>
nape bro..?
Mana ade floating lain...jgn main hati dan perasaan org lain yang ternanti2...
Pak Indon

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#343
Jun 14, 2010
 
Bon Kencing wrote:
<quoted text>
TunGek ...? WHat Is "TunGek"....MunKin IsTilaH BaHaSa si MaT JeNin PaRIah...Aku NaK BaGi TaHU KaU AkU TaK CamPur DeGan ORaNG PaRIah MaT JeNin MacaM KaU..Itu SeBaB AKu TaK TaHu...BonGoK PunYa MaT JeNiN
Tungkek is a endas mu jeboh koyok endas celeng...kuea lah maknanya kalau nak lebih lanjut is endas mu kayok endas celeng negrti opo ora....dasar anak gampang gelandangan....
Pak Indon

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#344
Jun 14, 2010
 
Bon kencing wrote:
<quoted text>
MeManG SaH MaT JenIn nI BonGok....AkU BalaS TaFsir MiMpI MaT jenIN ...LaIn PuLaK TaJuk KaU BaWAk...ToLol PunYa MaT JeNin..
Pengor + goblok mengkerong....
Pak Indon

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#345
Jun 14, 2010
 
Bon Kencing wrote:
<quoted text>
DaH BanYaK FakTa akKu BaGi TerMasUk Banking and Financial Institutions Act dan seBagaI nYa TapI MaT JeNin TEtaP MaT JeNin...HanYa "ShocK TheRapy" aJe PilaHaN YaNg Ada
Pengor + goblok mengkerong....
Anonymous

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#346
Jun 14, 2010
 
pandai wrote:
<quoted text>salam tuan Anonymous tlg tuan beri fakta2 yg menyakinkan sikit,biar dia org ni senyap,biar dgn fakta tersebut buat mereka ni kelu,jgn buat tuduhan melulu
Tak mampu untuk saya menutup mulut mereka,saya yakin jauh disudut hati mereka,mereka adalah orang yang baik cuma tertekan dengan keadaan yang disekeliling mereka.Sama ada perkara tersebut berkaitan dengan penantian kita semua atau tidak itu saya tidak pasti tetapi bagi mereka yang terlibat,saya berharap,amat2 berharap,anda semua memperbanyakkan doa,bagi yang tidak yakin atau menghentam tanpa ada sebarang pengetahuan pun mengenai perkara ini,saya teramatlah bersimpati dgn anda.kepada mereka yang sabar,kita kena nantikan pengumuman dari leader pada 16,17 atau 18 bulan jun ini.itu saja yang boleh saya cakap.
Pak Indon

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#347
Jun 14, 2010
 
udah ler tu wrote:
bond kencing....saya cadangkan satu kerja berfaedah tunggu kat depan..magnum..toto...pas tu beri nasihat kat rang melayu yang masuk dlm tu..dapat gak pahala
kahhh...kahhhh...kahhh...wak setuju tu...satu cadangan yg bagus...
Pak Indon

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#348
Jun 14, 2010
 
Bon kencing wrote:
<quoted text>
Anis
sH MaT jeNIn ni PaTuT di KutuK seBaB keBoDohan DaN KeDunGuan MeReka...PaPa KaMu CeRdik dan BerHaK DaPaT DuiT TerseBut....SeBaB nyA ..MaT JeNin TOLOL deNgan IkhlaS BaGI DuiT kaT PaPa KaMU..
pengor + goblok celeng
Anonymous

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#349
Jun 14, 2010
 
sejiwa wrote:
alhamdulillah..rahmat..
dah mula floating pn..
kamu ni leader?

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 301 - 320 of127,734
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

5 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 4 hr din poi 18,948
KOJAK3 aDaLaH FoRuMeR PeMBeRaNi (Feb '12) 6 hr bro john cena 488
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 6 hr rabak 76,318
INDONESIA IALAH ABANG KPD BRUNEI....malaysia si... (Jan '12) 10 hr Malon Tuyul Ajaib 133
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) 17 hr org PERLIS 3,673
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 17 hr ejio 529
KARIM MENANG LOTTERY buka investment untuk basu... (Dec '11) 23 hr Home Team Academy 26,441
•••
•••
•••
•••