Since: Oct 10

Location hidden

#24933 Nov 7, 2010
pak haji misai kontot wrote:
besok 8hb...duit comfirm masuk 10hb..
tgk jgn tk tgk
10hb kompem masuk bg kakitangan krajaan..hak3=)
jutaone

Pahang, Malaysia

#24934 Nov 7, 2010
tolong jangan buat ramalan apa2 tentang tarikh pembayaran kalo mahu ianya dipercepatkan.harap kerjasama dari semua pihak
waak

Kuala Lumpur, Malaysia

#24935 Nov 7, 2010
tanda2 duit bon nak keluar
1.gunung merapi meletup seperti memuntahkan duit2 anda semua
2.banjir di utara
3.tak boleh tido memikirkan duit
4.msg info tk dapat dari leader
5.bergaduh di forum ini
6.mimpi jadi kaya
7.niat nak berhenti keje
8.PM kita sakit perut(najib)
9.BN menang di Batu Sapi dan Galas
10.Hari Raya Haji ditetapkan 17nov2010
jutaone

Pahang, Malaysia

#24936 Nov 7, 2010
waak wrote:
tanda2 duit bon nak keluar
1.gunung merapi meletup seperti memuntahkan duit2 anda semua
2.banjir di utara
3.tak boleh tido memikirkan duit
4.msg info tk dapat dari leader
5.bergaduh di forum ini
6.mimpi jadi kaya
7.niat nak berhenti keje
8.PM kita sakit perut(najib)
9.BN menang di Batu Sapi dan Galas
10.Hari Raya Haji ditetapkan 17nov2010
hahahaha..cukup2 lawak gila
4U2COK

Kuala Lumpur, Malaysia

#24937 Nov 7, 2010
Ayat penawar yang boleh dikongsi bersama setakat ini hanyalah : DALAM PROSES TERAKHIR DAN TUNGGU GILIRAN DARI PERINGKAT ATASAN HINGGA KE PERINGKAT SH. DIJANGKA DALAM MASA TERDEKAT.
pakman bela lembu

Kuala Lumpur, Malaysia

#24938 Nov 7, 2010
dewi puteri wrote:
<quoted text>
10hb kompem masuk bg kakitangan krajaan..hak3=)
kite tunggu dan lihat jelah
Metro

Muar, Malaysia

#24939 Nov 7, 2010
dhalsim wrote:
<quoted text>kira Pantat mak ko koyak la yer?
ko nie cam budak.. main mak bapak.. nampak sangat ckp x guna otak.. x sayang mulut ke bro?

“Kita sdh menghampiri kejayaan.”

Since: Feb 07

Kejayaan sdh mehampiri kita...

#24940 Nov 7, 2010
Hahaha..esok pasti ramai yg beratur dpn cimb...
Tunggu..
Bon Kencing

Penang, Malaysia

#24941 Nov 7, 2010
KiTA TenGok SelinGAn Dan SanDiWarA YanG LepAs LepAS......
Redha wrote:
Sesapa yg ckp dia dah kaya raya joli duit orang sememangnya adalah FITNAH yg amat jahat yg mempunyai agenda jahat terhadap Hj Jasman,aku pun kenal 2,3,4 orang yg telah di blacklist oleh haji kerana terlalu outspoken.so ada lah yg dlm thread ni yg telah di blacklist sebab tu yg jadi meroyan bila dengar duit nak kuar next week dan minggu pertama july.Pasal next week ngan minggu pertama july tu memang CONFIRMED. Insya ALLAH.
Anonymous wrote:
ya telah selesai alhamdulillah tetapi mengikut kata paymaster saya,hanya sebahagian terima cek,sebahagian lagi terima surat utk direct transfer dan perkara yang kurang sedap saya dengar ialah kesemuanya utk clear itu adalah sehingga 30hb jun atau 1 july,yang terima surat utk direct transfer tu akan dibuat pada hari yang sama dgn paymaster2 yang terima cheque.Ini semua adalah utk pengagihan paymaster sahaja.
Bon Kencing

Penang, Malaysia

#24942 Nov 7, 2010
LagI SenDiWaRa LaMa....
Redha wrote:
Dari info yg saya dapat,segala2 urusan berkenaan pengagihan ini semuanya telah selesai. Dana yg dimasukkan ke dalam akaun2 yg berkenaan bermula hari ini dan akan clear selepas 3 hari waktu bekerja,so pd 29 jun 2010 dana itu sudah ada dlm akaun2 yg berkenaan.
Bon Kencing

Penang, Malaysia

#24943 Nov 7, 2010
SenDiwaRa Jun..
Fakta sahih wrote:
Salam semua.Dukacita dimaklumkan pengagihan dijangkakan berlaku pada awal bulan Julai(walaupun ada kemungkinan penghujung bulan ini).Memang sebelum ni ada jangkaat kuat pada 22@23jun,
Bon Kencing

Penang, Malaysia

#24944 Nov 7, 2010
SenDiWaRa JulY ...
pakar jilat wrote:
12 julai 2010 tarikh pembayaran ke akaun leader...
Bon Kencing

Penang, Malaysia

#24945 Nov 7, 2010
SenDiWara ReD OcTobeR...
Test wrote:
Nih SMS yg aku dpt dr upline aku pagi tadi: " Ass"kum, Jasman Bagitahu semua teknikal dah siap dan dia dah sign utk release. Window time siap pd Selasa, pagi Rabu bleh Draw dlm akaun masing2, mengikut hari yg ditetapkan oleh SPA dan CIMB. Buku & Gold Card & Bankers Cheque pd Rabu depan & Siapa yg dpt dr akaun Johor Khamis depan"
forsaken

Skudai, Malaysia

#24946 Nov 7, 2010
kwn baik forsaken wrote:
bila sedara nk on9 ym ni...???
sy ade perkara penting yg perlu dbincangkn ngn sedara...
huhu...
kau call 0197447341
waak

Kuala Lumpur, Malaysia

#24947 Nov 7, 2010
kepada semua pelabor2...sila tgk keputusan nombor ramalan magnum,toto atau pan malaysian pool. kalau takde yg terima duit malam ni, anda boleh mencuba pada hari rabu minggu depan,sabtu dan ahad.pasti akan dapat.banyak anda melabor makin banyak anda dapat...cubalah...
oNar 2

Kota Kinabalu, Malaysia

#24948 Nov 7, 2010
jom ngeteh bro2 smua, gua kt mersing ni, nk kena kopok skit, nyam nyam, nyam
NAT GEO

Malaysia

#24949 Nov 7, 2010
salam semua..saya baru dapat info terbaru...bapak korang semua kuat melancap hahahaha
hmmm

Kulai, Malaysia

#24950 Nov 7, 2010
waak wrote:
kepada semua pelabor2...sila tgk keputusan nombor ramalan magnum,toto atau pan malaysian pool. kalau takde yg terima duit malam ni, anda boleh mencuba pada hari rabu minggu depan,sabtu dan ahad.pasti akan dapat.banyak anda melabor makin banyak anda dapat...cubalah...
kakakah... hati panas jadi sejuk ngan lawak ko ni..
teruskan..
waak

Kuala Lumpur, Malaysia

#24951 Nov 7, 2010
Mie Janggut penang wrote:
Hahaha..esok pasti ramai yg beratur dpn cimb...
Tunggu..
eh cimb ke..bukan citibank? aku da bg akaun citibank macamana ni
hmmm

Kulai, Malaysia

#24952 Nov 7, 2010
Bon Kencing wrote:
SenDiWara ReD OcTobeR...
<quoted text>
Aku sekarang da 50-50... sib bek masuk RM100 je.. kalo main ribu-ribu fenin gak kapla ni...

Rasa nya mmg betul la kena tipu ni... dari jun smpi nov...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 7 min A Aziz E 76,431
Kelab bolasepak di brunei 10 hr Teraju 2
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 10 hr Mushroom 820
don't pray for mh370 (Mar '14) 15 hr RUDY 530
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) Mon LAN 3,788
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) Mon umar 19,015
Indonesia + Brunei VS Malaysia + Timor leste. W... (Aug '12) Dec 15 Penoreh getah 87
More from around the web