Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi

Posted in the Brunei Forum

Comments

< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
bond itu benar

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
May 28, 2010
 

Judged:

36

35

35

Sambungan pada forum "Bond itu be6nar, 3A tak kena mengena" yang telah terpadam secara tiba2. Untuk mereka yang menyertai program bond ini, bolehlah bekongsi info mana yang boleh. Yang penting jangan ada maki hamun dan caci menncaci. Mintak kita beretika di dalam forum ini.
Bon Kencing

Miri, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
May 28, 2010
 

Judged:

14

2

1

ForuM ModeRaTor Dah TakUT....DuiT JeNIn TaK AkaN KelUar
patung cendana

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
May 28, 2010
 

Judged:

1

1

1

sangat2 degil, ko bleh yakin ke tak ada maki hamun dalam ni, dengan buka balik forum ni, ko tanggunglah risiko maki hamun dan keselamatan para SH, ko tanggunglah dunia akhirat dosa maki hamun dalam ni nanti , sama ada dari dalam dan luar prgrm hibah bon ini, dari SH ataupun bukan SH.
KING OF THE POWER

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
May 28, 2010
 

Judged:

1

1

bila bond akan dapat?siapa yang uruskan program bond?berapa pakej bond yang telah dikeluarkan?setahu,aku bond telah dikeluarkan dalam 3 pakej.pakej A ,pakej B ,dan pakej C.adakah bond ini benar?
patung cendana

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
May 28, 2010
 

Judged:

1

1

1

ko manusia yang tak bertanggung jawab!
hibah itu benar

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
May 28, 2010
 

Judged:

1

1

1

Bagi saya kalau kita ikhlas nak berforum, bertukar2 info di sini takda salahnya. Yg nak bermaki hamun, bercaci maci, berdusta dsb ingat lah Allah maha mengetahui apa yg kita lakukan.
bb king

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
May 29, 2010
 

Judged:

1

1

1

Bon Kencing wrote:
ForuM ModeRaTor Dah TakUT....DuiT JeNIn TaK AkaN KelUar
Mana ada moderator kat sini? It's free for all.
Bon kencing

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
May 29, 2010
 

Judged:

1

1

1

bb king wrote:
<quoted text>Mana ada moderator kat sini? It's free for all.
ForUm yaNg AsaL maNa perGinyA..?
hj bon

Jenjarom, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
May 29, 2010
 

Judged:

1

1

1

Bon kencing wrote:
<quoted text>
ForUm yaNg AsaL maNa perGinyA..?
Salam,harap dapat kerjasama,kalau boleh harap tutup title ni buat sementara waktu,at least dalam sebulan dua.kita x perlukan bebas,bon kencing dan yg sewaktu denganya untuk maki hamun,nasihat yang x ada etika semua.InsaAllah para sh semua tahu apa yang nk buat selepas ni,harap kita bersabar dan bertindak cara bijak.
Mejar Bersara

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
May 29, 2010
 

Judged:

2

1

1

James Bond..roger n out
akhlaken

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
May 29, 2010
 

Judged:

1

1

1

mintak2 lerrr jgn lah ada caci mencaci, kutuk mengutuk kat dalam ruangan forum ni yekk
akhlaken

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
May 29, 2010
 

Judged:

1

1

1

Bon kencing wrote:
<quoted text>
ForUm yaNg AsaL maNa perGinyA..?
dah kena padam lerrrr pasal kau n bebas suka sangat mencaci....
bon bon

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
May 29, 2010
 

Judged:

2

1

1

hj bon wrote:
<quoted text>
Salam,harap dapat kerjasama,kalau boleh harap tutup title ni buat sementara waktu,at least dalam sebulan dua.kita x perlukan bebas,bon kencing dan yg sewaktu denganya untuk maki hamun,nasihat yang x ada etika semua.InsaAllah para sh semua tahu apa yang nk buat selepas ni,harap kita bersabar dan bertindak cara bijak.
Salam. Dulu kata suruh bersabar dan berhenti berforum hingga hujung bulan ni. Sekarand dah mintak tutup sebulan dua lagi. Delay lagi ke?
Bon Kencing MenyalaK

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
May 29, 2010
 

Judged:

1

1

1

Bon kencing wrote:
<quoted text>
ForUm yaNg AsaL maNa perGinyA..?
kan da diberi amaran oleh pihak pengurusan, akan ditutp 2 hari selepas amaran di keluarkan.. mungkin anda terlepas pandang kot.. so harap jangan nak mengeruh kan keadan lagi.. sedara BEBAS pun da reda...
kerusi dan meja

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
May 30, 2010
 

Judged:

2

1

1

kalau betullah diaorang punya kerja utk tutup forum yang lepas...silakan sekali lagi tunjukkan kuasa pengurusan yang kononnya berkuasa sampai leh tutup public forum ni..kalau betul tutup sekali lagi.nak tengok..
BEBAS

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
May 30, 2010
 

Judged:

1

1

1

hj bon wrote:
<quoted text>
Salam,harap dapat kerjasama,kalau boleh harap tutup title ni buat sementara waktu,at least dalam sebulan dua.kita x perlukan bebas,bon kencing dan yg sewaktu denganya untuk maki hamun,nasihat yang x ada etika semua.InsaAllah para sh semua tahu apa yang nk buat selepas ni,harap kita bersabar dan bertindak cara bijak.
Salam Hj Bon toot...
Pgila Bond Hj2 temberang ape kabar???
BEBAS

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
May 30, 2010
 

Judged:

1

1

1

Bon Kencing MenyalaK wrote:
<quoted text>
kan da diberi amaran oleh pihak pengurusan, akan ditutp 2 hari selepas amaran di keluarkan.. mungkin anda terlepas pandang kot.. so harap jangan nak mengeruh kan keadan lagi.. sedara BEBAS pun da reda...
Ahak...ahak...
Aku idop lg..
Utk myaksikan kekecewaan,ksedihan,khancuran
pcinta Bond Hj2 temberang...
Skrg ni...
Tiap2 mingg pgila Bond Hj2 temberang d tipu..
kakaka....
BEBAS

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
May 30, 2010
 

Judged:

1

1

1

akhlaken wrote:
<quoted text>
dah kena padam lerrrr pasal kau n bebas suka sangat mencaci....
kikiki...
Bkn mcaciii..
Mnasihati pd puak yg degil kena keras2...
Ckp lembot2 tak masuk sbb otak dh beku...
Tiap2 bulan mat jenin pgila Bond Hj2 temberang d tipu...
kakaka...kuikuikui...kikiki...
nak tau

Machang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#21
May 30, 2010
 

Judged:

2

1

1

salam progeram bond ni ada bukak lagi ker???
jutawan senyap

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#22
May 30, 2010
 

Judged:

1

1

1

nak tau wrote:
salam progeram bond ni ada bukak lagi ker???
ade....kau nak ke....??? tp pd group2 tertentu sahaja....hehehhe...ianya sah selagi tak berlaku pembayaran

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

19 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 7 hr putra 01126209759 18,953
Hukum hudud?? What the hell.. 8 hr The Death 51
Brunei Lawmakers Postpone Violent Anti-Gay Measure 9 hr The Death 9
62% tanah2 di brunei sudah di miliki cina... (Mar '12) 10 hr ISLAM MAN 89
ORANG BRUNEI BANGSA PALiNG PEMALAS!! (Aug '10) 10 hr LOKMAN bks AM Intake 14 3,240
KOJAK3 bodoh (Nov '11) 10 hr LOKMAN bks AM Intake 14 370
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 13 hr forumer Brunei 76,340
•••
•••
•••
•••