Since: Oct 12

Petaling Jaya, Malaysia

#19039 Jan 1, 2013
areey,leh x saye nk kenlan ngan awak?
IJO

Kuala Lumpur, Malaysia

#19041 Jan 2, 2013
zila janda wrote:
hai sume...mari la..gersang dah ni
i pon ngh gersang gk sms i duk area K.L
019-3720041
Elly

United States

#19042 Jan 2, 2013
khalick wrote:
sape sape awek yang noty noty dan rasa horny dan sunyi bila bila masa cal or sms 0173789880 sure layan
leh dtg jb? Brpe u sanggup byr? Sms i 0177562055
Sultan Hassanal Bolkiah

Ampang, Malaysia

#19043 Jan 2, 2013
Elly wrote:
<quoted text>
leh dtg jb? Brpe u sanggup byr? Sms i 0177562055
dtg jb nk jolok jubor kau yg busuk tu ke?...ptuih!
Fatin

United States

#19044 Jan 2, 2013
Sultan Hassanal Bolkiah wrote:
<quoted text>
dtg jb nk jolok jubor kau yg busuk tu ke?...ptuih!
I dpn boleh belakng pown boleh 0122417164 ampang point
demon0193698652

Kuala Lumpur, Malaysia

#19046 Jan 3, 2013
hi fatin mesy me
Ieka

United States

#19047 Jan 3, 2013
shafiq wrote:
askum hai sy shafiq dari pahang nk cari mkwe..kalau ad yg sudi nk sy ni telefon la sy ni awk.0142182459 sy ni btl2 muda lg ni ar.umur sy 25tahu ni skrg ni ar..kalau ad yg sudi imel la kt sy ni ar.sy hari2 buka fbok ni ar..ok la wasalam dari awek2 cun
Sms fb u 0174150167 mms btg pon xpe
Ziela

United States

#19048 Jan 3, 2013
IJO wrote:
<quoted text>
i pon ngh gersang gk sms i duk area K.L
019-3720041
I kl jugk 0133884577 nk try 3some
Lin

United States

#19049 Jan 3, 2013
shafiq wrote:
askum hai sy shafiq dari pahang nk cari mkwe..kalau ad yg sudi nk sy ni telefon la sy ni awk.0142182459 sy ni btl2 muda lg ni ar.umur sy 25tahu ni skrg ni ar..kalau ad yg sudi imel la kt sy ni ar.sy hari2 buka fbok ni ar..ok la wasalam dari awek2 cun
Sms fb u kt i 0129264186
SHARUL nizam

Petaling Jaya, Malaysia

#19050 Jan 3, 2013
Ziela wrote:
<quoted text>
I kl jugk 0133884577 nk try 3some
'threesome' ngan mungkar nangkir nak?
Wawa

United States

#19051 Jan 3, 2013
sentil38 wrote:
<quoted text>
d kl nasi dagang kepala ikan tongkol rm45 ada tak
1hr rm450 nk x? 0176846919
Sultan Hassanal Bolkiah

Petaling Jaya, Malaysia

#19052 Jan 4, 2013
pukimak anak haramjadah betul la kamu semua ni....mcm sial sembang dlm ni...pthuieeeee!!
Doktor miri

Malaysia

#19053 Jan 4, 2013
korang semua yang dah kena siplis, gonorhea, Aids ke bole buat rawatan kat klinik saya ye
Salwant

Malaysia

#19054 Jan 5, 2013
Saya lelaki na kenalan dgn perempuan tak kisah apa agama .yang peting catik .sya tingl seorang dkat rumah bleh datang rumah sya lepak kita make love puas .bleh layan stone sekali .please kol me 0193141989
Salwant

Malaysia

#19055 Jan 5, 2013
Ada girl yang sunyi lama tak main janda pun tak kisah .yang peting fikiran matang .make love dgn saya mesti puas tak dapat lupa kan .sya tingl seorang dkat subang .tak ada siapa rumah sya .kol sya 0193141989 only girl
ibrahim taiping

Petaling Jaya, Malaysia

#19056 Jan 5, 2013
Nak kenalan sila sms...01111176053
Anonymous

Malaysia

#19058 Jan 5, 2013
hi...
Hana

United States

#19059 Jan 6, 2013
Ieyza wrote:
I nk kenal mane2 guys yg suke seks.. 0122302696
add fb
www.facebook.com/meowchenta...
Lesb nk x? Leh je nk try 0178865950
Yati

United States

#19060 Jan 6, 2013
Salwant wrote:
Saya lelaki na kenalan dgn perempuan tak kisah apa agama .yang peting catik .sya tingl seorang dkat rumah bleh datang rumah sya lepak kita make love puas .bleh layan stone sekali .please kol me 0193141989
Kol x dpt pown.. Kol i.. 0149692477 brg U blnje ea.
Nadirah

United States

#19061 Jan 6, 2013
Salwant wrote:
Ada girl yang sunyi lama tak main janda pun tak kisah .yang peting fikiran matang .make love dgn saya mesti puas tak dapat lupa kan .sya tingl seorang dkat subang .tak ada siapa rumah sya .kol sya 0193141989 only girl
I matang 0193645730

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
No hp bini" gatal (Jul '12) 8 hr Anonymous 52
this is Hudud! No Christmas decorations in Brunei 10 hr santa 1
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 14 hr cucu tok ayah 76,445
Brunei yakin jadi negara maju 14 hr Pemuda dari masa ... 3
brunei is a racist country? (Jun '13) 14 hr D King 29
VIMAX.... Ada sesiapa yang pernah CUBA????? (Feb '11) 15 hr Barangbagusbrunei 24
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) 15 hr Biru Muda 767
More from around the web