Comments
17,361 - 17,380 of 18,973 Comments Last updated 11 hrs ago

Since: Oct 12

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19039
Jan 1, 2013
 
areey,leh x saye nk kenlan ngan awak?
IJO

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19041
Jan 2, 2013
 
zila janda wrote:
hai sume...mari la..gersang dah ni
i pon ngh gersang gk sms i duk area K.L
019-3720041
Elly

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19042
Jan 2, 2013
 
khalick wrote:
sape sape awek yang noty noty dan rasa horny dan sunyi bila bila masa cal or sms 0173789880 sure layan
leh dtg jb? Brpe u sanggup byr? Sms i 0177562055
Sultan Hassanal Bolkiah

Sungai Buloh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19043
Jan 2, 2013
 
Elly wrote:
<quoted text>
leh dtg jb? Brpe u sanggup byr? Sms i 0177562055
dtg jb nk jolok jubor kau yg busuk tu ke?...ptuih!
Fatin

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19044
Jan 2, 2013
 
Sultan Hassanal Bolkiah wrote:
<quoted text>
dtg jb nk jolok jubor kau yg busuk tu ke?...ptuih!
I dpn boleh belakng pown boleh 0122417164 ampang point
demon0193698652

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19046
Jan 3, 2013
 
hi fatin mesy me
Ieka

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19047
Jan 3, 2013
 
shafiq wrote:
askum hai sy shafiq dari pahang nk cari mkwe..kalau ad yg sudi nk sy ni telefon la sy ni awk.0142182459 sy ni btl2 muda lg ni ar.umur sy 25tahu ni skrg ni ar..kalau ad yg sudi imel la kt sy ni ar.sy hari2 buka fbok ni ar..ok la wasalam dari awek2 cun
Sms fb u 0174150167 mms btg pon xpe
Ziela

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19048
Jan 3, 2013
 
IJO wrote:
<quoted text>
i pon ngh gersang gk sms i duk area K.L
019-3720041
I kl jugk 0133884577 nk try 3some
Lin

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19049
Jan 3, 2013
 
shafiq wrote:
askum hai sy shafiq dari pahang nk cari mkwe..kalau ad yg sudi nk sy ni telefon la sy ni awk.0142182459 sy ni btl2 muda lg ni ar.umur sy 25tahu ni skrg ni ar..kalau ad yg sudi imel la kt sy ni ar.sy hari2 buka fbok ni ar..ok la wasalam dari awek2 cun
Sms fb u kt i 0129264186
SHARUL nizam

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19050
Jan 3, 2013
 
Ziela wrote:
<quoted text>
I kl jugk 0133884577 nk try 3some
'threesome' ngan mungkar nangkir nak?
Wawa

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19051
Jan 3, 2013
 
sentil38 wrote:
<quoted text>
d kl nasi dagang kepala ikan tongkol rm45 ada tak
1hr rm450 nk x? 0176846919
Sultan Hassanal Bolkiah

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19052
Jan 4, 2013
 
pukimak anak haramjadah betul la kamu semua ni....mcm sial sembang dlm ni...pthuieeeee!!
Doktor miri

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19053
Jan 4, 2013
 
korang semua yang dah kena siplis, gonorhea, Aids ke bole buat rawatan kat klinik saya ye
Salwant

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19054
Jan 5, 2013
 
Saya lelaki na kenalan dgn perempuan tak kisah apa agama .yang peting catik .sya tingl seorang dkat rumah bleh datang rumah sya lepak kita make love puas .bleh layan stone sekali .please kol me 0193141989
Salwant

Shah Alam, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19055
Jan 5, 2013
 
Ada girl yang sunyi lama tak main janda pun tak kisah .yang peting fikiran matang .make love dgn saya mesti puas tak dapat lupa kan .sya tingl seorang dkat subang .tak ada siapa rumah sya .kol sya 0193141989 only girl
ibrahim taiping

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19056
Jan 5, 2013
 
Nak kenalan sila sms...01111176053
Anonymous

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19058
Jan 5, 2013
 
hi...
Hana

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19059
Jan 6, 2013
 
Ieyza wrote:
I nk kenal mane2 guys yg suke seks.. 0122302696
add fb
www.facebook.com/meowchenta...
Lesb nk x? Leh je nk try 0178865950
Yati

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19060
Jan 6, 2013
 
Salwant wrote:
Saya lelaki na kenalan dgn perempuan tak kisah apa agama .yang peting catik .sya tingl seorang dkat rumah bleh datang rumah sya lepak kita make love puas .bleh layan stone sekali .please kol me 0193141989
Kol x dpt pown.. Kol i.. 0149692477 brg U blnje ea.
Nadirah

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19061
Jan 6, 2013
 
Salwant wrote:
Ada girl yang sunyi lama tak main janda pun tak kisah .yang peting fikiran matang .make love dgn saya mesti puas tak dapat lupa kan .sya tingl seorang dkat subang .tak ada siapa rumah sya .kol sya 0193141989 only girl
I matang 0193645730

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

15 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Title Updated Last By Comments
toto magnum 4d 5d 6d malaysia 39 min muhamad nasir 1
ingin menjual syiling lama (Dec '07) 11 hr stanly 2,394
don't pray for mh370 23 hr anonim 182
nak cari mak datin gersang (Sep '10) Sun Loqman 670
Bagaimana cara menghapuskan semut yang berada d... (Nov '13) Sun Seliman Manai 20
PAKATAN RAKYAT tak layak mentadbir negara (Feb '10) Sun enam jahanam 39,253
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) Jul 26 diancal 3,739
•••
•••