air Zhulian,rx-water,Hai-o dan Dr.Sukida.mana yg bagus

Posted in the Brunei Forum

First Prev
of 84
Next Last
rafi

Malaysia

#1 Jan 16, 2008
ade saper2 tak yg boleh buat perbandingan antara produk air dari teknologi mereka?mana yang lebih bagus dan banyak kelebihan?
rafi

Malaysia

#2 Jan 17, 2008
aslmkm.takkan tak de saper2 org kuat Zhulian,Hai-o, rx water dan Dr. Sukida yg boleh terangkan kebaikan air masing2 kut?
antu

Batu Pahat, Malaysia

#3 Jan 17, 2008
aku pakai zhulian punya..tatau nak beza kan..janji air tu bertapis dah bleh diminum...
mawar

Malaysia

#4 Jan 18, 2008
sabenarnye sama je,semuanye air tapisn cuma beza penapis tu ikut brand lah,lain2 harga mana yg kata lebeh baik dialah lebeh mahal.pakai penapis kat kedai biasa pun sama je
llyss rhyme

Petaling Jaya, Malaysia

#5 Jan 19, 2008
Kalau tak tahu kena pergi class tambah ilmu. Jangan main hantam saja. Sebenarnya ada perbezaannya. Kalau ada sapa2 yang sakit buah pinggang, elok pakai RO sbb dia tak ada mineral langsung tapi kalau pakai utk jangkamasa panjang boleh menyebabkan tulang menjadi rapuh....Kalau nak tau kelebihan atau kekurangan sesuatu produk.. eloklah banyak buat bacaan. Dari pemerhatian saya, Beyond Water Zhulian adalah yang terbaik utk masa kini kerana ciri-cirinya yang unik (Merawat, menapis, menulen dan mengaktif). Kebuknya lutsinar, tumpat, tak menggunakan elektrik, boleh membunuh kuman dgn adanya bebola inframerah dan airnya beroksigen dan diaktifkan dgn magnet. Utk pengetahuan lanjut sila layari web zhulian.com
rafi

Malaysia

#6 Jan 19, 2008
kenapa llyss begitu konfiden yg mengatakan Zhulian yg terbaik?llyss dah konfirm ker yg lain spt Dr sukida,rx water,Hai-o dll tak de kelebihan masing2? ntah2 lebih bagus dari Zhulian? ade bukti ke atau kajian perbezaan yg membuktikan air Zhulian lebih baik dari air dari teknologi lain?

Since: Apr 07

Malaysia

#7 Jan 19, 2008
berita ini baik punya...
ada 1 networking biz yang baru dilancarkanE.Z-FAZ NETWORKING.alhamdulillah pengasas dan pemiliknya orang melayu. sistem yang di guna pakai merupakan pelengkap kepada semua sistem networking yang ada kat malaysia.selain dapat bonus tetap rm300 setiap bulan, kita juga berpeluang untuk dapat bonus lain.
1. bonus ds(direct sponsor)
2. bonus gp (GROUP PERFORMANCE)
3. bonus pairni/matching
4. bonus unilevel sehingga 5 level
5. bonus kereta dan rumah.
kalo ada sesiapa berminat berikan emel dan saya akan emelkan butir terperinci tentang biz ini. bagi org jb pada 21/jan/2008 ini ada sesi dialog bersama CEO syarikat E.Z-FAZ NETWORKING bertempat di SOFITAIL, SENAI pada pukul 5.30 ptg.yang berminat dijemput hadir. untuk soalan lanjut sila dail 0167824991
rafi

Malaysia

#8 Jan 19, 2008
company nie berniaga aper bro.teknologi air ker?
LANUN

Malaysia

#9 Jan 19, 2008
rafi wrote:
company nie berniaga aper bro.teknologi air ker?
sori...masuk tak bagi salam...
ini bukan teknologi air tapi biz baik punya dan lumayan... tumpang promosi ye...
nabil

Bayan Lepas, Malaysia

#10 Jan 19, 2008
aku pakai perawat air zulian,so far ,memang yg terbaik bagi aku, org lain taktau pulak sebab
1,air dirawat dan resultnya=air hidup beroksigen
2.maintenance yg mudah dan murah,7 filter lagi
3.tidak menggunakan electric (save bil)=airnya air hidup beroksigen.
4.airnya boleh diminum terus tanpa dimasak
5.harga kalau compare yg laintu ianya yg ter murah disamping qualitynya setanding dgn yg laintu.
6.bagi aku perawat zulian yg termurah berkuality dan mampu dimiliki oleh aku sekeluarga.
ardios
rafi

Malaysia

#11 Jan 19, 2008
dan ade ke saper2 dr rx water,hai-o dan dr sukida yg boleh menerangkan kebaikan dan kelebihan air masing2?dipersilakan jika ade...
LANUN

Malaysia

#12 Jan 19, 2008
rafi wrote:
company nie berniaga aper bro.teknologi air ker?
perniagaan ini bukan berasakan air, namun ada produk utk menghalalkan urusan jual beli, ia lebih kepada networking,so keuntungan dikira pada networking yang kita dapat buat, jgn bimbang ini perniagaan sah dibawah lesen akta jualan langsung(AJL) malaysia.baru bermula dan saya adalah antara orang pertama yang join biz ini. insyaallah kalo x da masalah kita akan lancarkan secara rasmi dalam bulan april nnt untuk malaysia dan julai di indonesia.so setakat ini kita dapat sambutan hangat di Labuan, sabah dan terengganu, kat johor baru nak pasang kaki, negeri sembilan, melaka, kalo ada kesempatan kita akan pegi buat promosi dalam masa terdekat.
dr sukida

Seri Kembangan, Malaysia

#13 Jan 19, 2008
dr sukida no 1
dr sukida

Seri Kembangan, Malaysia

#14 Jan 19, 2008
teknologi terkini nano tech ag boleh bato ansuran jadi agen untung beso modal kecik jerrrr.....
dr sukida

Seri Kembangan, Malaysia

#16 Jan 19, 2008
perhatian kepada semua peminum air tapisan daripada mesin air rm0.20 ia boleh mengakibatkan kerapuhan tulang anda dalam jangka masa yang panjang renung-renungkan selamat beramal
alien

Malaysia

#17 Jan 19, 2008
kalau air dari tecno water tu mcm mana? ok tak?
dia mcm air ro yg beli 1 liter 20sen tu juga ke?
nabil

Bayan Lepas, Malaysia

#18 Jan 19, 2008
aik ko dah guna atau saja nak tanya?
kalau nak tanya,tanya org lebeh arif tg tecnoni, diaorang bole bagi penjelasan lanjut,
dakpon ko surf kat internet, ko boleh tau lebeh lanjut lagi
1.ro water
2.mineral water,
3.air sulingke
4macam2 air lagi lah ko rajin2 surf k
nabil

Bayan Lepas, Malaysia

#19 Jan 19, 2008
DR sukida ko kata no 1.
ko terang sket apa kelebehanya air ini?
saja utk pengetahuan
tq
antu

Batu Pahat, Malaysia

#20 Jan 20, 2008
aku baru je tuko dari filter zhulian kepada tecno water punya produk..tecno water tu kira supplier kepada kilang2 beso nak buat air cam spiritzer, coca-cola dll..
aku nak tanya la kat korang..camna nak tau air tu bersih dr segala kuman? test pakai apa?
nabil

Malaysia

#21 Jan 20, 2008
antu wrote:
aku baru je tuko dari filter zhulian kepada tecno water punya produk..tecno water tu kira supplier kepada kilang2 beso nak buat air cam spiritzer, coca-cola dll..
aku nak tanya la kat korang..camna nak tau air tu bersih dr segala kuman? test pakai apa?
bro,tanya sket napa tuko zulian ke tecno,
boleh share apa masalah nya
kan zulian ada insurance grand usd 1juta jika kau minum air zurlian m,emudaratkan kesihatan ko,mana ada kompony lain offer macamtu,
sja nak share info dgn u all
tq

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 84
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) 2 hr apisx 3,772
don't pray for mh370 (Mar '14) 4 hr BIKSU BERKEPALA K... 466
nik azman bin awang (azizan & norlilah) is anjing (Jul '10) 11 hr Dee 63
Malaysia & Brunei adalah 2 negara kaya raya, In... 19 hr Jumat jantan 12
khas untuk isteri , janda dan anak dara gersang (Feb '11) 20 hr khai 130
nama melayu asli (Nov '10) Fri Haji Muhammad Abd... 19
kenapa MELAYU BRUNEI TIDAK SUKA ORANG IBAN ....... (Apr '13) Fri Anak Pehin 1,653

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE