Skim ROI Terkini www.easycash.int.com

Posted in the Brunei Forum

Comments
1 - 6 of 6 Comments Last updated Jul 27, 2013
Abg Wan

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Jan 9, 2013
 
Mudah, cepat dan menguntungkan. "Orang Yang Bijak Berani Mengambil Keputusan Lebih Awal. Ada Passive Income dengan Active Income. Sila reply jika anda ingin sertai.
Doktor miri

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Jan 9, 2013
 
Tahniah. Anda telah menambah jumlah penipuan dan jumlah orang malaysia yang akan ditipu lagi dan lagi. tahniah saudara...teruskan usaha penipuan anda... kami akan mengikuti perkembangan penipuan ini sehingga ia kantoi...
KOJAK3

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Jan 10, 2013
 
Nak menipu lagi. Inilah contoh ciri-ciri orang tak bermaruah, tak tau malu.
abg wan

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Jan 11, 2013
 
Doktor miri wrote:
Tahniah. Anda telah menambah jumlah penipuan dan jumlah orang malaysia yang akan ditipu lagi dan lagi. tahniah saudara...teruskan usaha penipuan anda... kami akan mengikuti perkembangan penipuan ini sehingga ia kantoi...
dah namanya skim ROI..piramid la..
Jangan Tertipu

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Jul 23, 2013
 
aku rasa skim ni dah mula menular kat malaysia ni..org tua aku pun dh terjebak..dulu2 masa aku tgh hanyut dlm dunia cari duit dlm computer..ni aku pun telah kerugian ribuan ringgit...laman web mcm easycash ni tak tahu pun sapa yg punya korang main letak duit korang sesuka hati je bg kat admin web site tu....tunggu jelah apa kesudahnya..harap2 korang dapat pikir la dulu sblm wang korang melayang...hi.hi aku mangsa keadaaan bermacam2 skim pelaburan di internet...skrg dh insaf....
blissfulhomer

Seria, Brunei Darussalam

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Jul 27, 2013
 
Bukan semua internet program tu scam. Ada yg genuine. Sebelum sign up buat research dulu..google search for review dan baca user experience dari online forum seperti warriorforum.
Also pastikan your sponsor tu genuinely beri tunjukajar dan set masa utk coaching.
InshaaAllah boleh berjaya kalau kita tekun belajar and ikhtiar. Internet biz ni sama jerr mcm biz biasa..kena kuar $ luangkan waktu n sntiasa buat improvemt.
For me takde biz yg tak perlu modal tp internet biz modalnya minimal n bolih buat d rumah.
sekian. Wassalam
Jangan Tertipu wrote:
aku rasa skim ni dah mula menular kat malaysia ni..org tua aku pun dh terjebak..dulu2 masa aku tgh hanyut dlm dunia cari duit dlm computer..ni aku pun telah kerugian ribuan ringgit...laman web mcm easycash ni tak tahu pun sapa yg punya korang main letak duit korang sesuka hati je bg kat admin web site tu....tunggu jelah apa kesudahnya..harap2 korang dapat pikir la dulu sblm wang korang melayang...hi.hi aku mangsa keadaaan bermacam2 skim pelaburan di internet...skrg dh insaf....

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

7 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Title Updated Last By Comments
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 10 hr lisa 18,973
ingin menjual syiling lama (Dec '07) 10 hr stanly 2,394
don't pray for mh370 22 hr anonim 182
nak cari mak datin gersang (Sep '10) Sun Loqman 670
Bagaimana cara menghapuskan semut yang berada d... (Nov '13) Sun Seliman Manai 20
PAKATAN RAKYAT tak layak mentadbir negara (Feb '10) Sun enam jahanam 39,253
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) Jul 26 diancal 3,739
•••
•••