|
Kar Madhi
New York, NY
|
Pidhi i paqire wrote: <quoted text> O rikardo ty kur s'te intereson ca te djeg,nese e di se sa kot jam pse SME tregon se si je ndjere per here te fundit kur ke kryer mardhenie me ndonje femer.......se ai qe futet ne kto tema seshte shenjtor Me duket se ti genjen qe je e paqire. Keshtu qe ky tipi Rikardo e kuptoi dhe te dha nje pergjigje te tille. Ti perse tallesh me djemte apo do te shikosh se si reagojne atehere merre si e jep komentin se ska me budallenj.(jo dhe aq shume) Po te ishe e virgjer dhe doje te qihesh ske pse kerkon ne internet po del aty te lagja dhe te marrin persiper nja 20 trima shpejt e shpejt sa hap e mbyll syte.
|
|
bardhi
Albania
|
ajla wrote: oh sa me pelqen nese tpelqen a ki skype, bone add "bardi.johnson" edhe folim ;)
|
|
bardhi
Albania
|
hey boje add ne skype "bardi.johnson" edhe folim na ;)
|
|
qimi
France
|
|
|
hiti
Albania
|
Kushh doo K..... 30 c hajde sahit_thaqi@argetohu.com
|
|
Baby
Europe
|
Cdo njeri e di vet x sex kur e do apo jo.skeni pse shani si legena.ka qefin e vet cdo njeri
|
|
white albanian
Cleveland, OH
|
kujt sja kana ju qivt nana
|
|
qirsi lpirsi ipithit
Albania
|
qakathan shotegalica karin pidh edutrt nica qakathan hashimthaqi ajqemaqin grun ijepipare eknaqi
|
|
|
|
qirsi lpirsi ipithit
Albania
|
ilumi ajililumi qelpin pidhin qakathan migja jetish mamir meqipidhin semehanger mish aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
|
|
i trenti
Lipjan, Serbia
|
pse more a nuk ju pelqen krejt kari me majt ngoj tregoni plzz
|
|
Toni
Centereach, NY
|
i trenti wrote: pse more a nuk ju pelqen krejt kari me majt ngoj tregoni plzz Pse te pelqen ty?
|
|
Tipi_
United States
|
Pidhi i paqire wrote: Se di,pse sma tregon ti???? patjeter rrusho. Nqs je ashtu sic thu te vij ne Shqiperi kur te dush. 30 vjece dhe e virgjer???
|
|
Tipi_
United States
|
besa wrote: perrsh shum me frike e Ke marre kte Pune ti besa! Nqs e Ke per her te pare me mire duro ene pak sa te gjesh nji te dashur stabel e ndoshta martohesh me te
|
|
Tipi_
United States
|
lena18 wrote: haha c'ke mi tej si qiesh ctej? Mbete me dham jashta bre cuc
|
|
Kar Madhi
New York, NY
|
hiti wrote: Kushh doo K..... 30 c hajde sahit_thaqi@argetohu.com Na e paske kaluar tani duhet me e ndrue emrin ke kari i mesem se e kam vecse 28cm
|
|
ela
Albania
|
mashkulli ideal wrote: kush do te provoj te qihet me na nje cun na vlora jam i lir te qi vajza dhe gra deri ne 3 vjec per ju mashkulli ideal mshkuj ke sulaela@gmail.com
|
|
sofia
Athens, Greece
|
une dua nje djale qe te kete karin e madhe dhe te gjere ,a me ndihmon ndokush
|
|
fabio
Luzi, Albania
|
sofia wrote: une dua nje djale qe te kete karin e madhe dhe te gjere ,a me ndihmon ndokush sofia serjozishte e ke ti mi po mi ti plotesojm keto kushte po na ler ndonje nr ose ma kerko nr tinm he flasim
|
|
Since: Jun 11
Europe
|
Please wait...
sofia wrote: une dua nje djale qe te kete karin e madhe dhe te gjere ,a me ndihmon ndokush te ndihmój une shpirt! shqip69@hotmail.com
|
|
Tipi_
United States
|
sofia wrote: une dua nje djale qe te kete karin e madhe dhe te gjere ,a me ndihmon ndokush ... e gjere??!!! te trashe o femer e trashe!
|
|
Tell me when this thread is updated:
(Registration is not required)
Add to my Tracker
Send me an email
|