Comments
1 - 18 of 18 Comments Last updated Sep 27, 2009
Undertaker

Malaysia

#1 Nov 30, 2007
Diminta kampani ini jgn iklan perampas suami org oii dan apa jadah si taliban yang dipilih oleh si perampas tu ada kat tv? Tak ada org lain?
antipembelit

Taman Bertam Jaya, Malaysia

#2 Dec 3, 2007
memang tak sesuai langsung iklan tu....macam
iklan budak2....lain kali ambil contoh yg baik
jangan ambil muka perampas hak orang....macam lah
minah tu pakai olay....entah apa2 jenama yg dok
pakai tu
anna

Kuantan, Malaysia

#3 Dec 5, 2007
ntah la..muka dier dah gemuk sekarang..
kat iklan tu make up je tebal...
so nampak halus putih gebu...
yatie sp kedah

Malaysia

#4 Dec 6, 2007
korang tak tengok lagi ke kes siti nak pakai tudung selepas blk dari mekah buat haji aritu,
kononnya nak pakai tudung selamanya,kalau buat iklan olay,ngan pantene lagi monyokla tembam dia,pastu mesti control giler buat iklan
Eja

Kajang, Malaysia

#5 Dec 7, 2007
Muka cam sial musibat!
Nape Company Pentene & Olay buta kayu hah?
betapa banyak muka cun kt Malaysia nih, balik2 muka penyek senduk' tu gak dibayar!
Oi x laku la... sape nak tengok????
Undertaker

Malaysia

#6 Dec 8, 2007
Yo Eja! Lamo tak dgr cerito? Apa kabar? Camni..mintak semua muka-muka cun di Malaysia jgn beli brg yang di endorsekan oleh si perampas tu!!
yatie sp kedah

Malaysia

#7 Dec 9, 2007
yo korang aku say haii...
Eja

Kajang, Malaysia

#8 Dec 9, 2007
Yo Sihat walafiat TQ!
Pentene & Olay kasi free product pong aku x mau le! Terbayangkan muka si musibat tuh potong stim!
yatie sp kedah

Malaysia

#9 Dec 10, 2007
weh aku pakai produk olay la,nampak gayanya lepas ni aku kena guna sabun dettol plak la..hahaha

Since: Dec 07

Ampang

#10 Dec 15, 2007
yang korang sakit hati sangat kenapa? dah rezeki dier olay dgn pantene lantik dier jadi jurucakap. bukan dier yang terhegeh2 nak! korang ni kalau x faham mcm mana artis dilantik jadi jurucakap jangan nak buat buat pandai! bodoh sombong!
Undertaker

Malaysia

#11 Dec 16, 2007
Yang you sokong si perampas tu apahal pulak tu? Bodoh sombong kata you? get you facts rights lah! klu you kata semua org yang cakap kat sini semua nya bodoh sombong..I got two words for you..

F%%#(king idiot!..up yours tau tak? Apa? you tak sakit bila dia tipu nearly 23 million of Malaysian population thats include you tau tak!! Iyolah mula-mula all of us think dia tu decent girl, but it was otherwise..wasting money on that bi&^%ch!

It seems to me that you memang galakkan bangsa kita jadi mcm tu ke! Then be proud lah you IF SOMEONE SAY ATAU FOREIGNERS WILL SAY MALAYSSIAN WOMEN CHASES MARRIED HUSBAND! SO BE PROUDLAH YA! YOU SOKONG MERAMPAS SUAMI..I SUGGEST YOU RAMPAS NORSHAM NOOR DARIPADA ISTERI DIA! PLEASELAH IT JUST MATTER OF TIME THAT SHE'S GOING DOWN..

YOU TAUTAK lately..? semua owners of BMW dan MERCEDES tau mau beli kereta? Disebabkan that B^%&(ch poses gambar kat kereta macam tu..guess what turun hargalah-no value! SEMUA corporate guys semua marah sebab kereta yg diorang beli semua jatuh value!! Second hand value turun mendadak! Thanks to that b$^^*ch!..

WHEN ONE PERSON IS CURSED
23 MILLION GRAVES ARE DUG UP!
yatie sp kedah

Malaysia

#12 Dec 17, 2007
Hello undertaker... apasal dengan provocateur tu asyik bela ct ? aku tak puas hati ler..... ni forum kutuk siti tak reti ke? Kalau nak bela ct sangat masuk ler forum suka ct,agaknya sesat jalan sampai silap masuk rumah orang kot..hahaha jangan marah sangat yea provocateur...
Undertaker

Malaysia

#13 Dec 18, 2007
Yes..yatie! Entahlah? provocateur tu tau lah..ct symphatiser kot? Taulah kan? Dia pun nak follow example ct.. You tau lah yatie ct kan tak laku oleh org muda so, org tua yang bujang pun tak..so yg yang laku sapalgikan? Ct kan suka "kereta" re-recondkan? Bukan nak kereta baru..
provocateur taulah..mungkin dlm hidup dia nak cari yg kaya, berpangkat, mempunyai mercedes BERAMBUS, rumah yg besar..dan glamor yg mengila..dan apalagi provocateur carilah suami org!! TU..tu byk org2 yang berpangkat DATuk atau DATO' yang nak mungkin gilakan org mcm provocateur..pegijelah kat kelab2 mlm kat KL..berlambaklah tu..
You tau lah yatie org macam needs to get a life!
yatie sp kedah

Malaysia

#14 Dec 26, 2007
agaknya dia materialistik colony kot...i stay the same with u undertaker...
Azlin_12

Malaysia

#15 Dec 26, 2007
knp dgn iklan pantene and olay???eee,korang ni bila dia ckp nak pakai tudung korang ckp itu dan ini...bila dia tak pkai tudung korang ckp knape tak pkai tudung plak????rimas lah dgn korang ni...
Undertaker

Malaysia

#16 Dec 28, 2007
We don't blame the iklan tapi the individual lah!!
Azlin_12

Malaysia

#17 Dec 28, 2007
dah tutup je kes ni habis cite...
Lady D

Kuala Lumpur, Malaysia

#18 Sep 27, 2009
Siti bukan tak laku....tp die high class....len la orang yg ramai boy nak tuh low class....orang yang high class nie bkn mcam orang yang suke ngutuk or jge tepi kain orang nie...
dari mengate orang tak kesah lah siti ke sitijah ke sitikus ke...baek la buat ibadah...
bkn semestinye bulan pose je ibadah....even kalau nk masuk toilet tp niat kerana ALLAH pon dikire ibadat...
insaf2 lah.....
alhamdulillah..........

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Siti Nurhaliza Discussions

Title Updated Last By Comments
Betul ke Siti merokok? (Aug '06) Jun '14 Kora_kora 173
Noreen Noor adalah isteri kedua Datuk K/ CT ... (Aug '06) Oct '13 Sexy Lady 173
Jom, sapa2 nak tulis lirik lagu kegemaran, sila... (Dec '06) Aug '13 aye-niel 988
Benarkah ramai org Islam Murtad? (Apr '07) Jun '13 Aisah 90
Diva Siti Nurhaliza Saddened by Indonesia-Malay... (Sep '10) Feb '13 mazid muchandes 198
perah tetek siti sampai keluar susu (Nov '08) Feb '13 wawan 39
Mak Mertua vs Menantu Perempuan - Wajarkah Ting... (Mar '07) Jul '12 Shanina 159
•••
•••
Enter and win $5000
•••

Siti Nurhaliza People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••