|
brwnsuga
Satellite Provider
|
ngihalela umthondo osikwe ijwabu ikhingqi lihlale obala ngilikhothe kamnandi ngibe manzi igolo. Bese liyangidla, mmmh kube umuntu okwaziyo ukudla igolo aqede lapho angikhothe umsunu angincele amabele. Ngyathembisa ngizokunika lonke.
|
Since: Jan 12
Satellite Provider
|
Please wait...
brwnsuga wrote: ngihalela umthondo osikwe ijwabu ikhingqi lihlale obala ngilikhothe kamnandi ngibe manzi igolo. Bese liyangidla, mmmh kube umuntu okwaziyo ukudla igolo aqede lapho angikhothe umsunu angincele amabele. Ngyathembisa ngizokunika lonke. brwnsuga ukuphi sizobhebhana? Inkulumo yakho yangenza ngaqhanyelwa, yenza umthondo ugwedle.
|
|
Mthondo
Satellite Provider
|
Tee wrote: Hey guys ngaze ngakhumbul ukjatshuliswa, umunwe awusasebenzi ngoba sesiside kakhul iskhathi ngingatholi. Any1 plz help noma ngab ukuphi we can arrange how we can meet. ...gve me ur numba teeh,ngzokujabulisa mina,u wnt regret it
|
|
Mthondo
Satellite Provider
|
brwnsuga wrote: ngihalela umthondo osikwe ijwabu ikhingqi lihlale obala ngilikhothe kamnandi ngibe manzi igolo. Bese liyangidla, mmmh kube umuntu okwaziyo ukudla igolo aqede lapho angikhothe umsunu angincele amabele. Ngyathembisa ngizokunika lonke. sugar nangu umthondo omkhulu lana...leave me ur numba mawufuna ngili hlikize lelo golo
|
|
Imina ngfonele 0733332367
Satellite Provider
|
Chichi wrote: Ubani ofuna sizobhebhana khona manje? .IMINA CHICHI NGFUNa UKUBHEBHA UKHALE UONJOYA
|
|
Nginelikahlebby0 733332367
Satellite Provider
|
temby wrote: ave ngilifisa ipipi enkomeni yam inkinga ngiyalisaba elikhulu coz im stl a v.dot... Im 20 yez ngcela ozongidla kahle ai kabuhlungu UNGAWARI NGINELINCANE AD ELIMile ALILALI..uhlalaph?
|
|
Mkhothi wegolo
Satellite Provider
|
Enhle wrote: hawe bangani ngaze ngafa ukuqhanyelwa, umsunu usuze waqina, ngifuna umuntu osizobhebhana naye, ngimkhothe ikhinqi nezibele bese ngamfenda uma sengimuzwa ukuthi esefuna ukuchama bese ngiyaphuma kancane.... Drop me yo no im in dbn asiyenze lento ngfuna ukthambisa umsunu ubemanzi kahle ngiwufake ngemumva kamnandi
|
|
Inkunzi
Pietermaritzburg, South Africa
|
Uma ufuna umthondo omnandi sms me 0743837581
|
|
ndureka
UK
|
Ofuna ikhinqa likhona likhulu futhi. Ung bbm
|
|
ndureka
UK
|
Ofuna ngimkhothe inquza ngiwumpetha
|
|
Naughty by nature
UK
|
Home alone and um horny.Empangeni in town.
|
|
Hally hally
Queensburgh, South Africa
|
Aningbhebhise nam la kwanongoma
|
|
Hally hally
Queensburgh, South Africa
|
Anizame ingquza phela kwanongoma nakhu ngifa ukubaON, sizan bosisi umile umthondo.
|
|
ndureka
UK
|
Ngifuna amalebe nam nginekhinqe elikhulu
|
|
ndureka
UK
|
brwnsuga wrote: ngihalela umthondo osikwe ijwabu ikhingqi lihlale obala ngilikhothe kamnandi ngibe manzi igolo. Bese liyangidla, mmmh kube umuntu okwaziyo ukudla igolo aqede lapho angikhothe umsunu angincele amabele. Ngyathembisa ngizokunika lonke. nginalo ikhinqe mina ngyawkhotha futh umsunu
|
|
Pat
Johannesburg, South Africa
|
Sanibonani anyone wanna swap wife pics?????
|
|
babalwa
Durban, South Africa
|
ngifuna intombazane ethanda ukubhejwa from Durban
|
|
sdudla
Satellite Provider
|
ngiyafa ukuqhanyela around durban ngicela umuntu ofuna ukubhebha isdudla asincele umsunu, plz
|
|
Fun-guy
Satellite Provider
|
sdudla wrote: ngiyafa ukuqhanyela around durban ngicela umuntu ofuna ukubhebha isdudla asincele umsunu, plz ukuphi sdudla? Ngakulanda manje
|
|
halakasha
Johannesburg, South Africa
|
Pls bomanakazi empangen or richads bay ngcela ofuna sithi ukzwisana amanandy kumakhaza and liyana ngzoklanda pls 0738687610
|
|
Tell me when this thread is updated:
(Registration is not required)
Add to my Tracker
Send me an email
|