|
meg
United States
|
28314441 add me horn*y bi*ch wants sex
|
|
Pmb
United States
|
MS PEACHES wrote: Hy I'm 23 frm pmb,ave ngiwu thanda umthondo omude I'm a FREAK in bed,ngifende kuze kukhathale wena,ngyathanda nokumunca umthondo nama sende uze u chamele ebuswen bam,ngifuna umuntu uzong munca kahle I golo futhy uzong bhebha kahle beseliku chikile we can also hv anal,so leav ur digits!!!! NO TIME WASTERS plz 0844491776 ngisembali mxit id:versitile41
|
|
Sya
Durban, South Africa
|
U cc ofuna ukbhejwa strong akashiye no: yakhe ngzomfonela abe around Durban
|
|
buhle
South Africa
|
ngidinga ukudliwa obaba abadala abanemali lengquza inamalebe nd ayawubamba umthondo leave ur bbm contact or no 40 kuyale
|
|
concerned
Santa Clara, CA
|
|
|
prof
Wynberg, South Africa
|
ngidinga u-girl esizobhebhana naye sincelane strng i do hv single room ohlala eDlangezwa abe15-25 ngichamisana ngisakukitiza ngombhobho womthondo wami cal me o snd me sms 0790198034
|
|
prof
Wynberg, South Africa
|
abasoNgoye UNIZUL STUDENT abafuna sibhebhane ngiyawunwaya ubhotshisi mina ngonomthondo omkhulu woza sibhebhane nje mahhala m living in a single room SMS 0790198034
|
|
mfanothandipipi
South Africa
|
prof wrote: ngidinga u-girl esizobhebhana naye sincelane strng i do hv single room ohlala eDlangezwa abe15-25 ngichamisana ngisakukitiza ngombhobho womthondo wami cal me o snd me sms 0790198034 Ngimanzi woza
|
|
|
i can help
United States
|
im willing to help ungfonele 0744352152
|
|
blk dick
London, UK
|
Ngicela ukuphiwa yicheri yomzulu lana e PE, nginomthondo ononileyo for guaranteed sexification. Live ur contacts n I will contct u
|
|
mfanothandipipi
South Africa
|
i can help wrote: im willing to help ungfonele 0744352152 Angisemanzi kanje
|
|
Anonymous
South Africa
|
MS PEACHES ngse PMB nawama digit ami Cuteboy414 mxit, whatapp 0824390697.
|
|
Zal0
United States
|
Ofuna indoda ewuq0ndile..lev ur cntct
|
|
mfanothandipipi
South Africa
|
blk dick wrote: Ngicela ukuphiwa yicheri yomzulu lana e PE, nginomthondo ononileyo for guaranteed sexification. Live ur contacts n I will contct u Hli hhhHhi
|
|
Pdropper77
South Africa
|
|
|
Pdropper77
South Africa
|
I need a women I'm in Durban pls send yo number
|
|
Tsitsi
Europe
|
jenna wrote: NgiseMpangeni, wena ukuphi? Ngifuna umthondo kumanje. Ungibhebhe uqhamuke ngemuva amasende elokhu eshaya umbontshisi mawufenda...ngipetule yonke ngiqhekeze izinqa ungibhebhe uwubuke umthondo usithela egolweni lam elibomvu elikhamisile .Mmmm
|
|
Tsitsi
Europe
|
portia wrote: Madoda ndobatyiwe ndifuna umthondo omkhulu, unditye kakhulu kodwa ungakhawulezu uchame .Woza..
|
|
Tsitsi
Europe
|
sexy gal wrote: hey sdudla ngina nggithanda mese ebambe isbumbu sigcele isanda ngsuke sengithatha umunwewakhe ngiwufake egolo lami angibhebhengawo aqese lapho ezengemuva ngize ngigcame .Woza ngikudle ingquza ngomlomo.
|
|
Magawula
United States
|
Ngifuna itheken esizokwenza into ze2 zenzek, ngseDURBAN plz f kukho o-intrstd ungayhluph f uyinkonkon
|
|
Tell me when this thread is updated:
(Registration is not required)
Add to my Tracker
Send me an email
|