Cari teman wanita sembang seks di telephone, ym atau gtalk

Posted in the Kuala Lumpur, Malaysia Forum

First Prev
of 245
Next Last
ayjay

Kuala Lumpur, Malaysia

#1 Dec 16, 2010
Hai.. sya nak borak2 seks dngan wanita yang open minded, gersang dan fantasi tinggi.. I akan call/YM U a.s.a.p
ayjay

Kuala Lumpur, Malaysia

#5 Dec 21, 2010
rina wrote:
hai...kalu bolee saya nak sembang sembang seks coz saya selalu boring
Hai.. ape u punye YM/ phone number..??
raymond

Kuala Lumpur, Malaysia

#7 Dec 22, 2010
rina wrote:
hai...kalu bolee saya nak sembang sembang seks coz saya selalu boring
I pun nk jgk..
Ayen

Malaysia

#8 Dec 22, 2010
rina wrote:
hai...kalu bolee saya nak sembang sembang seks coz saya selalu boring
Saye Nk juga...
john

Kuantan, Malaysia

#10 Dec 26, 2010
rina ni no sy..0137365332..
zack

Klang, Malaysia

#11 Dec 26, 2010
sms sy 0173255991 ....sy zack ,,,,,,,
Syah Bangsar

Asia/Pacific Region

#12 Dec 27, 2010
YM saya at syahrulezz@ yahoo .com
ina

Kuala Lumpur, Malaysia

#15 Jan 5, 2011
ayjay wrote:
Hai.. sya nak borak2 seks dngan wanita yang open minded, gersang dan fantasi tinggi.. I akan call/YM U a.s.a.p
saya pn suka, seks is fun, hehe..
ina:0122294456
jimmy

Petaling Jaya, Malaysia

#16 Jan 5, 2011
rina wrote:
hai...kalu bolee saya nak sembang sembang seks coz saya selalu boring
jom la sembang
sasa

Shah Alam, Malaysia

#17 Jan 10, 2011
rina wrote:
hai...kalu bolee saya nak sembang sembang seks coz saya selalu boring
hai rina yg boring dahaga sex ke? hehe sy d email che_mat87@yahoo.com sy pon mau jgk sembang2 sex maklum la btg mula miang smcm je hehe
sasa

Shah Alam, Malaysia

#18 Jan 10, 2011
hai rina yg gersang dahage sex2 ke? same r kite hehe. btg sy selalu naik bile bygkan tu maklum la mende sdap lazat hehe che_mat87@yahoo.com
kie

Malaysia

#19 Jan 19, 2011
rina wrote:
hai...kalu bolee saya nak sembang sembang seks coz saya selalu boring
hai
batang_comel

Kuala Lumpur, Malaysia

#21 Jan 25, 2011
rina
Port Dickson, Malaysia
Reply
|Report Abuse |Judge it!|#4 Dec 21, 2010
hai...kalu bolee saya nak sembang sembang seks coz saya selalu boring

sy pn nk jga la....
deen

Malaysia

#22 Jan 28, 2011
rina wrote:
hai...kalu bolee saya nak sembang sembang seks coz saya selalu boring
calllah i 0169463449
ani

Kuala Lumpur, Malaysia

#23 Jan 29, 2011
i nak main dgn u coll i 0174099946
ani

Kuala Lumpur, Malaysia

#24 Jan 29, 2011
sape2 nak try col i 0174099946
azizul

Setapak, Malaysia

#25 Jan 29, 2011
rina wrote:
hai...kalu bolee saya nak sembang sembang seks coz saya selalu boring
Hai rina apa kabar kesunyian ke jom kita sembang2 pasal sek...
azizul

Setapak, Malaysia

#27 Jan 29, 2011
ani wrote:
i nak main dgn u coll i 0174099946
hai u ani ke jom sembang2....
azizul

Setapak, Malaysia

#28 Jan 29, 2011
Ani jom sembang2 dgn zul lps tu kita main...my fon no 0122756804
Shah

Hulu Langat, Malaysia

#29 Jan 30, 2011
woooow nk join gak..sekadar suka2 kan nie no saya 0129137820..sms laaa :D

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 245
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Kuala Lumpur, Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
Cari teman seks suka sama suka (Sep '13) 1 hr rezal77 155
perempuan gersang..... (Apr '09) 1 hr rezal77 243
mencari pasangan seks wanita/janda atau wife ge... (Mar '13) 5 hr ayi 2,287
ada tak wanita atau janda gersang.. 9 hr pelesitKota 1
Tukar pasangan suami isteri.. bincangkan... (Aug '13) 16 hr Agusz 73
Bahrain has always been economic, business hub,... 21 hr MOMIN ANSARI 457
Allah is great.... (Jul '13) Tue Delilahblue 171

Kuala Lumpur, Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE