Sedap kee sex malalui Dubur?

Posted in the Kuala Lumpur, Malaysia Forum

Comments

Showing posts 1 - 11 of11
Kamal

Rawang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Sep 5, 2010
 
Apa komen anda?
Haziq

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Dec 7, 2010
 
yuks !!!sex lalu burit lagi sensasi !!
Nikmat

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Dec 8, 2010
 
Aku seorang lelaki yang pernah diliwat oleh seorang lelaki... Pada mula nya memang sakit tapi bila batang konek tu dah masuk habis hingga kepangkalnya memang sedap giler... Lagipun ramai yang kata jolok dudur lelaki lagi ketat dari lubang pantat perempuan... Sape2 nak rasa pengalaman menjolok dubur ni boleh la call atau sms aku di 0133960200
medicalert08

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Jan 7, 2011
 
eeuuu...
Ega blekok

Mount Morris, MI

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Jan 7, 2011
 
Doza tw
sidewinder

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Dec 28, 2011
 
sedap...bg yg pnh wt dgn pompuan la,kmut keliling tue..klo xcye,tnye pd pompuan yg pnh mrase..k.
Rambong

Penang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Jun 17, 2013
 
Hanya lelaki yang terlebih arif bahagian tubuh lelaki yang mudah terangsang sex. So guys know better their same gender needs. So girlz jgn pandai2
Anwar Badawi

Buffalo, NY

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Jul 11, 2013
 
bolehlah gabung
Bundasepi

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Jul 12, 2013
 
Bagi orng jantan mmg enak bila masuk ikut lbg dubur..tp bunda yg seksa..
sepupu saiful

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Jul 26, 2013
 
aku ampir di liwat!!..tpi aku berjaya menangkis dan aku yg brjaye meliwat si dia...
HAFIZ

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Feb 28, 2014
 
Sya fiz. Sya ada buat urut full body untk lelaki rm60
I'm stay apt miharja near lrt maluri cheras
0173355331 fiz

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 1 - 11 of11
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

•••
•••
•••
•••