First Prev
of 303
Next Last
brother buluh mas

Kuala Lumpur, Malaysia

#1 Oct 14, 2008
any of you heard of this new mlm based from taiwan?
brother buluh mas

Kuala Lumpur, Malaysia

#2 Oct 14, 2008
any of u heard of this new mlm steady global network product based taiwan?
layanzz

Ipoh, Malaysia

#3 Oct 25, 2008
pleazzz tell me about this steady global network modus operandi
mas bamboo

Seri Kembangan, Malaysia

#4 Oct 26, 2008
dgr jugak...steady ni mlm jgk...tap konsep lain dr yg lain...kt kl br bertapak
boboy

Kuala Lumpur, Malaysia

#5 Oct 26, 2008
woww...mcm tak caya sy..kwn2 kat kch ada yg dah dpt rm40k ke atas..terus resign jadi keja polis...sapa tak mahu..cuma kerja kuat jugak...malam tu dgr talk dia org,,mmg giler...
mas bamboo

Petaling Jaya, Malaysia

#6 Oct 27, 2008
betul tu,membe pun berenti jgk,abs tu income da 5 angka...keje gomen tu
amet

Petaling Jaya, Malaysia

#7 Oct 27, 2008
boleh percaya ke semua tu...atau mungkin orang awal je yang untung
Jibon

Malaysia

#8 Oct 29, 2008
percaya lah..saya kenal sorang kawan saya,seorang lecturer!!die pernah cerita kat saya yang die takde langsung basic berbusiness..tapi bila dah buat business ni,die dah macam seorng yang dah "otai" dalam bidang business ni.dan die dah berhenti sebagai lecturer!!die seorng manusia yang supportive,bertanggungjawab..
ereena

Malaysia

#9 Oct 30, 2008
layanzz wrote:
pleazzz tell me about this steady global network modus operandi
dear layanzz, biz ni memang lain dari yang lain. saya sendiri dah join biz ni dalam 2 bulan. bukan setakat boleh buat duit tapi kat situ kita boleh dapat banyak knowledge & diajar untuk menjadi businessman/businesswoman. selain dari itu, teamwork banyak bagi support. biz ni bukan seperti MLM lain yang keuntungan dikaut oleh orang atasan. konsep biz ni amat adil kerana keuntungan dirasai bersama
mansot

Melaka, Malaysia

#10 Oct 30, 2008
macam hebat je...? saya tengah menjejak apa biz yg bleh saya join. sape2 tlg beritahu psl halal haram biz ni.. saya mmg b'minat.. tp takut ada unsur2 tak halal je..
mlm kayap

Klang, Malaysia

#11 Oct 30, 2008
ereena wrote:
<quoted text>
dear layanzz, biz ni memang lain dari yang lain. saya sendiri dah join biz ni dalam 2 bulan. bukan setakat boleh buat duit tapi kat situ kita boleh dapat banyak knowledge & diajar untuk menjadi businessman/businesswoman. selain dari itu, teamwork banyak bagi support. biz ni bukan seperti MLM lain yang keuntungan dikaut oleh orang atasan. konsep biz ni amat adil kerana keuntungan dirasai bersama
dua bulan masuk dah boleh buat duit ke??
kbey

Kuala Lumpur, Malaysia

#12 Oct 30, 2008
mansot wrote:
macam hebat je...? saya tengah menjejak apa biz yg bleh saya join. sape2 tlg beritahu psl halal haram biz ni.. saya mmg b'minat.. tp takut ada unsur2 tak halal je..
hai mansot....layari blog sy dgn katakunci kbenterprise dot blogspot dot com atau online tuisyen...ingin jadi biz partner kami? tinggalkan nama n no tel utk dihubungi...kami ada preview setiap mlm di subang jaya
botak

Malaysia

#13 Nov 1, 2008
hmm.. MLM satu industri yg bgs sbnrnya,,
industri yg berkembang di jepun dan US,
cm kat sini ada org yg mempergunakan industri yg mmbuatkan ramai org jd -ve..
yg pntg pilih group yg btl2 boleh bantu kita..
ada comp dan product yg bgs tp TEAM yg x supportive amat sukar nak bjy dlm industri ini...
botak

Malaysia

#14 Nov 1, 2008
sy dah 2 thn fulltime dlm industri ini..
x pnh bt biz even mn2 MLM comp pun..
dulu sy engr...
botak

Malaysia

#15 Nov 1, 2008
mansot...

selagi MLM tuh x de unsur gharar iaitu proses jual beli tetap berlaku dan bukan head hunting dan based kemasukan ahli semata2 ..meaning MLM tuh halal...setau sy. kena yakin dan faham dahulu ye!
botak

Malaysia

#16 Nov 1, 2008
btl pe yg jibon ckp...
tgk dahulu then decide..
adnan

Malaysia

#17 Nov 3, 2008
nak join steady global leh la. nanti leh pi hq kat kl .dengar sampai puas hati.
adnan

Malaysia

#18 Nov 3, 2008
nak masuk leh la steady global network
ex dchl_steady2008

Ayer Keroh, Malaysia

#19 Nov 5, 2008
tolong hati2 ngan plan y31% diorang.cukuplah aku dah kena
ex dchl_steady2008

Ayer Keroh, Malaysia

#20 Nov 5, 2008
mas bamboo wrote:
dgr jugak...steady ni mlm jgk...tap konsep lain dr yg lain...kt kl br bertapak
aku bagitahu awal2 diorang semua bekas pernah buat bisnes dchl yang kena blacklist.pukoookkk dah labur 33,000 senang2 nak buat bisnes lain.semuanya menguntung orang atas je...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 303
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Kuala Lumpur, Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
Cari teman wanita sembang seks di telephone, ym... (Dec '10) 17 min pepatung 5,164
saya wanita snyi dan gersang.. kepada abang2 ya... (Mar '11) 28 min call me 017260244... 178
Aku perempuan gila sex (Nov '10) 1 hr Hornyguy 66
Mencari adik angkat lelaki / anak angkat lelaki... (Sep '09) 2 hr fittry88 257
nk cri janda please col 0195093661 3 hr fittry88 1
Nak Sugar Mommy yg cool/ sweet :) (Jan '11) 3 hr fittry88 46
bini orang mencari teman sembang (Feb '14) 3 hr fittry 61
mencari pasangan seks wanita/janda atau wife ge... (Mar '13) 4 hr hafiz shiroh 2,959

Kuala Lumpur, Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE

NFL Latest News

Updated 9:17 am PST