Comments
1 - 20 of 96 Comments Last updated May 10, 2012
First Prev
of 5
Next Last
mamakkacak

Kuala Lumpur, Malaysia

#585 Feb 24, 2009
ok
mamakkacak

Kuala Lumpur, Malaysia

#586 Feb 24, 2009
ada sesiapa yang boleh bekalkan benih lintah,lintah saiz straw vitagen,induk lintah dan lintah saiz monopaus dalam kuantiti yang besar dan tetap setiap minggu dan bulan?sila tgglkan no phone anda..saya akan hubungi and secepat mungkin..
c comel

Melor, Malaysia

#587 Feb 24, 2009
saya ada pelbagai saiz lintah termasuk lintah monopaus.
hubungi saya: 013-9102024-ani
roy 0186674101

Malaysia

#589 Feb 27, 2009
sedara mamakacak,
saya ada lintah sedia utk dijual,
sememangnyer saya sedang mcari pembeli,
harap dapat hubungi saya di nombor diatas

“Kz Biotech Agrofarm”

Since: Sep 08

Jb a.k.a Perak

#590 Feb 27, 2009
mamakkacak wrote:
ada sesiapa yang boleh bekalkan benih lintah,lintah saiz straw vitagen,induk lintah dan lintah saiz monopaus dalam kuantiti yang besar dan tetap setiap minggu dan bulan?sila tgglkan no phone anda..saya akan hubungi and secepat mungkin..
salams,

la nie semua org ckap ada kontrak nak lintah bertan-tan,puluhan ribu atau ratusan ribu ekor.....

tapi bila org minta detail penuh dari segi payment & address semua tak bagi....

mcm mana ni nak buat transaction....???

la nie tak kira ada kontrak pon kalau payment by cek pon tak guna kena selidik dulu latar belakang syarikat yg membeli..........

ada pakai peguam pon bukannya org takleh putar fakta pon pakai peguam........

jadi waspadalah.........

sila berikan detail syarikat n alamat anda serta detail yg lain

TQ

“Kz Biotech Agrofarm”

Since: Sep 08

Jb a.k.a Perak

#591 Feb 27, 2009
c comel wrote:
saya ada pelbagai saiz lintah termasuk lintah monopaus.
hubungi saya: 013-9102024-ani
nak tanya sikit, boleh beri sebutharga anda ?

TQ
mamakkacak

Kuala Lumpur, Malaysia

#592 Feb 27, 2009
insyaAllah, sy akan contactanda semua secepat mungkin..
tq

“Kz Biotech Agrofarm”

Since: Sep 08

Jb a.k.a Perak

#593 Mar 1, 2009
la nie semua org nak jual n nak beli kuantiti yg sangat byk....tapi kena lah win2 stuation...

give n take.....

bila buat business benda hidup ni takleh nak main2 nanti jadi bahan tomahan org je nanti susah nanti.......

takde maksud sapa2......

just berwaspada......sentiasa

TQ
mamakkacak

Kuala Lumpur, Malaysia

#596 Mar 2, 2009
tq khairul,
sy akan ingat pesanan encik tu..
ckin 017-6387262

Kuala Lumpur, Malaysia

#597 Mar 3, 2009
harga lintah:
benih 45sen
vitagen 55-65sen
straw 70sen
rokok 80sen
induk 85-90sen
ULALA

Kuala Lumpur, Malaysia

#598 Mar 4, 2009
sy ada menjual lintah pelbagai saiz.
019-4581963 (AZRUL)
ULALA

Kuala Lumpur, Malaysia

#599 Mar 4, 2009
harga lintah :

induk : RM162/kg (150-200 ekor)
monopous :RM97/kg
benih : 42sen
vitagen : 81 sen
rokok :86 sen

019-4581963 (azrul)
mamakkacak

Kuala Lumpur, Malaysia

#600 Mar 4, 2009
boleh tahan mahal harga 2...
raja_lintah80

Kuala Lumpur, Malaysia

#601 Mar 4, 2009
saya bersedia menawarkan lintah pada harga seperti berikut :

1) lintah induk = RM 1 seekor
2) lintah monopaus = RM 90 sekilo (100 ekor)
3) lintah campur = RM 150 sekilo (300++ ekor)

Kami mampu membekalkan secara tetap setiap minggu dan bulan mengikut kehendak pembeli.Kontrak adalah di alu-alukan.

Tinggalkan no phone anda dan saya akan hubungi anda semula.

tq

“Kz Biotech Agrofarm”

Since: Sep 08

Jb a.k.a Perak

#602 Mar 5, 2009
raja_lintah80 wrote:
saya bersedia menawarkan lintah pada harga seperti berikut :
1) lintah induk = RM 1 seekor
2) lintah monopaus = RM 90 sekilo (100 ekor)
3) lintah campur = RM 150 sekilo (300++ ekor)
Kami mampu membekalkan secara tetap setiap minggu dan bulan mengikut kehendak pembeli.Kontrak adalah di alu-alukan.
Tinggalkan no phone anda dan saya akan hubungi anda semula.
tq
boleh tak bagi detail awak?

boleh tak awak beritahu kami saiz apa yg monopous awak tue berapa inc besar mana?

awak boleh jamin ke induk pkg awak tu 300ekor???

jika awak telus sila explain kat sini kami nak tahu, la ni semua org pakar2 buat fakta sendiri semua bijak2sana.......
raja_lintah80

Kuala Lumpur, Malaysia

#603 Mar 5, 2009
saiz untuk campur minima ada 300 ekor..kita tak bagi induk sahaja untuk harga tu.

“Kz Biotech Agrofarm”

Since: Sep 08

Jb a.k.a Perak

#604 Mar 6, 2009
raja_lintah80 wrote:
saiz untuk campur minima ada 300 ekor..kita tak bagi induk sahaja untuk harga tu.
apa la awak nie merepek.....kalau jual induk mesti lah induk semua pelanggan mahukan takkan lah 60% aje induk lain2 saiz kecik saiz benih ke lintah monopous ke???

kalau mcm tue saya pon boleh buat,takpe lah kami tanya aje.

TQ
raja_lintah80

Kuala Lumpur, Malaysia

#605 Mar 6, 2009
lain kali,baca betul2 dulu..jangan tau nak sembur orang jer..
tak ada yang merepek dalam perniagaan ni.
yang merepek ni orang yang jalan perniagaan ni jer.

tq.
raja_lintah80

Kuala Lumpur, Malaysia

#606 Mar 6, 2009
Maaf yer tuan,saya tak ada niat nak blame tuan.saya hormat tuan sebagai antara orang yang mahir dan antara yang terbaik dalam perniagaan lintah ni.Tapi tuan juga perlu hormat orang lain dalam perniagaan ni.semua orang nak cari makan dan rezeki dalam perniagaan ni.tuan ada cara tuan dan kami ada cara kami.jadi sama2 la kita hormati cara masing2.kalau kami salah,kami mohon maaf dan kami mintak tunjuk ajar tuanbagaimana nak buat perniagaan ni cara yang betul.
sebelum ni kami tak ada masalah dengan cara jualan kami ni..

tq
cairol

Kuala Lumpur, Malaysia

#607 Mar 7, 2009
harga lintah :

anak : 40sen/per ekor

019-7079014 (cairol / suci abadi enterprise)

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 5
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Kuala Lumpur, Malaysia Discussions

Title Updated Last By Comments
mencari pasangan seks wanita/janda atau wife ge... (Mar '13) 10 min btgkeras 2,074
Tukar pasangan suami isteri.. bincangkan... (Aug '13) 1 hr zali505 47
Malaysian Airlines plane shot down over Ukraine... 3 hr Banana eater 1,227
Cari teman wanita sembang seks di telephone, ym... (Dec '10) 4 hr Si_Bisu 4,770
Malaysia Airlines flight MH17 shot down over Uk... 4 hr Neville Thompson 1,089
Malaysia Has No Economic Ties With Israel - Mus... 5 hr makdatok 20
Australia: MH370 may have turned south sooner 8 hr Crush Em 2013 81
•••
Enter and win $5000
•••

Kuala Lumpur, Malaysia People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••