East Timor marks 10th anniversary

May 18, 2012 | Posted by: roboblogger | Full story: Bangkok Post

East Timor President Jose Ramos-Horta prepared for a handover of power to his successor late on Saturday ahead of celebrations to mark the country's first decade of independence from Indonesia.

Comments
1 - 12 of 12 Comments Last updated Oct 29, 2012
Timores

Timor-Leste

#1 May 19, 2012
Congratulation for 10 yrs Timor Leste independence (Restortion), and well come Mr. President Taur Matan Ruak to Aitarak Laran Palace.

And congrat 4 All People in east timor
LUSIFER nia AVO

Timor-Leste

#2 May 21, 2012
Parabems ba povu timor tomak. Esperansa, ba oin ita sei diak liu tinan 10 ba kotuk. hopefully.
cintalaura

Bandung, Indonesia

#4 May 30, 2012
Timor Leste is jerk, what is proud in your country after independence,
Lampu TL

Bandung, Indonesia

#5 May 30, 2012
poors and small country, who are proud to live in timor leste
Najib PINGSAN

Bantul, Indonesia

#6 May 30, 2012
sepuluh tahun semakin miskin dan terjajah mestizo
Bulak

Hong Kong

#7 May 30, 2012
Najib PINGSAN wrote:
sepuluh tahun semakin miskin dan terjajah mestizo
don't fool ur self
Leao

Timor-Leste

#8 May 31, 2012
Najib PINGSAN wrote:
sepuluh tahun semakin miskin dan terjajah mestizo
really show me...
Bro datang saja kalo bisa masuk ke sistem pemerintahannya.....
pelajari karakter orang timor-leste sekarang....
Saya Jamin You'll Feel repent to said that...
dan satu lagi.....
anda hanya segilitir orang yang pastinya menderita atau sedang mengalami kesengsaraan karena hidup di Indonesia, Why...???
karena bukan karena Pemerintahan disana yang tidak mampu melainkan anda yang tidak mampu....
indonesia adalah bangsa yang besar, memiliki Jiwa yang pemberani dan penuh rasa persadauraan.
Tapi anda orang yang berasal dari sana tapi Anti sosial, terasing karena tidak memiliki Jiwa Indonesia, walaupun anda berteriak mengenai Jiwa nasionalisme anda terhadap Indonesia tetap saja anda Tidak mewakili rasa persaudaraan yang dianut jelas oleh indonesia mulai dari pemerintahan sampai pada masyarakatnya sendiri, don't talk too much if you are not part of Indonesian character, jangan terlalu memberikan pemahaman pemahamanmu sebab kamu hanya bagian dari ketinggalan suatu bentuk persaudaraan.
and you don't have to reply these words, because your are not suits as the Indonesian people.
Orang yang memiliki rasa nasionalisme adalah orang yang mewakili keseluruhan nilai nilai budaya, ethos, karakter dari bangsanya sendiri, Orang indonesia adalah orang-orang yang memiliki rasa solidaritas yang tinggi, gotong royong, nilai leluhur yang terus terjaga.
LUCIFER

Timor-Leste

#9 May 31, 2012
Lampu TL wrote:
poors and small country, who are proud to live in timor leste
ini anjing orgnya sama aja, ya Lampu TL + anjing Cintalaura=Bocah anjing bekasi...... indon hipokrit....krit....
yohanes

Indonesia

#11 Oct 27, 2012
ha..ha..ha...kita liat saja nanti...apakah meraka akan semakin baik, atau semakin terpuruk atas tindakan yang mereka ambil.
Ronaldo

United States

#12 Oct 29, 2012
LUCIFER wrote:
<quoted text>
ini anjing orgnya sama aja, ya Lampu TL + anjing Cintalaura=Bocah anjing bekasi...... indon hipokrit....krit....
i pelik sangat macam mana orang east timor boleh makan hari ini?.. Korang boleh bantu i beri pendedahan..
Lestemen

Darwin, Australia

#13 Oct 29, 2012
Ronaldo wrote:
<quoted text> i pelik sangat macam mana orang east timor boleh makan hari ini?.. Korang boleh bantu i beri pendedahan..
indonshit satu ini dah ganti nick bahasa melayunya pun tidak betul, pasti dia ini eks TKI yg dideportasi dari malysia karena main kriminal kaya dia buat dinegrinya suka ngawur tau aturan main negara lain. haha,,
kemeron

Singapore, Singapore

#14 Oct 29, 2012
Lestemen wrote:
<quoted text>
indonshit satu ini dah ganti nick bahasa melayunya pun tidak betul,
pasti dia ini eks TKI yg dideportasi dari malysia karena main kriminal
kaya dia buat dinegrinya suka ngawur tau aturan main negara lain.
haha,,
ko ni duduk kat es.timor jua lar ? boleh korang citer sikit bab timor ni... i duduk kat melaka tak faham soalan timor ni.. i nak cari peluang bisnes kat negara kecik ni..

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Timor Timur, Indonesia Discussions

Title Updated Last By Comments
Timor-Leste: A failing state? Jun '14 LIPI 7
Australian East Timor oil spying scandal continues (Jan '14) Apr '14 cipi-cipi rarahe 21
How Australia steals East Timor's oil (Feb '14) Mar '14 Zeferino Soares T... 5
The Australian embassy in Dili, East Timor. (Dec '13) Dec '13 Noor Layla 3
Australian oil spying in East Timor (Nov '13) Nov '13 Neville Thompson 1
China, Southeast Asian nations want answers ove... (Oct '13) Nov '13 rich jewbag 2
Asian nations angry over US embassy spy reports (Nov '13) Nov '13 Crush Em 2013 2
•••
Enter and win $5000
•••

Timor Timur, Indonesia People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••