|
HV Dalmatinac
Whittier, CA
|
You're not allowing me to post my comments but we have to read the comments of some HOSovac, an internet warrior.
quote #1: I will send some photo's but i must get to an anonymous computer tomdo this as I don't want any record or trace on where it has come from. Unfortunatly I just can't trust anybody anymore. It's a shame but thats just how it is. it will get to you it might just take a while
What are you afraid of or did you realize that you have no photos so you have to do an internet search and find some fitting photos you phony.
P.s. I listed my unit, unfortunately the moderator is erasing my posts.
|
|
Ozzy
Sydney, Australia
|
i dont think any moderator erases posts if he did he should probably erase 90% of the things that are posted on here. sometimes posts dissapear but when you look later it is there, its happened to me before.
|
|
KORNY
Split, Croatia
|
JELI KO OD VAS ZNA HRVACKI KAD STE TAKO VELIKI HRVATI I BOJOVNICI. ILI STE JEDNI OD ONIH STO NJIHOVI STO DOLARA VRIDI VISE NEGO NAS ZIVOT
|
|
KATA
Sibenik, Croatia
|
korni jesi li to ti evo i mene sad ćemo ih potući
|
|
KORNY
Split, Croatia
|
KATA wrote: korni jesi li to ti evo i mene sad ćemo ih potući ja sam..........tu sam
|
|
HV Dalmatinac
Whittier, CA
|
slusan ovu pickicu Hosovca kako se pravi junacina i prica bajke malisanima na netu o jebenom ratu a oni u njega gledaju kao nekog heroja. A na engleskom pisem jer je diskusija pocela na engleskom; i vjerovanto me budala ne bi razumia da san napisa na Hrvatskom ono sto sam napisa.
|
|
HOSovac
Melbourne, Australia
|
HV Dalmatinac wrote: slusan ovu pickicu Hosovca kako se pravi junacina i prica bajke malisanima na netu o jebenom ratu a oni u njega gledaju kao nekog heroja. A na engleskom pisem jer je diskusija pocela na engleskom; i vjerovanto me budala ne bi razumia da san napisa na Hrvatskom ono sto sam napisa. partizan jedan reci gdje si bio. Ajde reci. You talk to much shit. you in HV more like JNA-izdajica jedna. Which unit ajde reci sto lazes budala jedna. Svi st vi komunjari isti.
|
|
HOSovac
Melbourne, Australia
|
HV Dalmatinac wrote: my response to the limp dick 18 year old rambo wanna be, sniveling, diaper pissing HOSovac has been removed. p.s. 113 brigada, i.bacic You f**king Cetnik cunt. I bet you your grandfather's corpse is still rotting in jasenovac majku mu jebem komunisticku. You in Hv wannabe your a joke just like the rest of you left wing serb buddies. Your mother needs to be f**ked Ustaski style as the cock she currently recieves is useless and deformed. Stop pretending to be a Croat when you are f**king Cetnik c*unt. You must be one of those from Krajina who under Tito had it all and now you have nothing, living in some caravan park in Texas eating dog food for breakfast majku ti jebem izdajacka. I may not have a PH-d in Hr. gramatika but driving you Cetnik dogs across the Drina was certainly something that should've awarded me great honors. Ajde u kurac Cetnicko banda.
|
|
|
|
KORNY
Sibenik, Croatia
|
HOSovac wrote: <quoted text>You f**king Cetnik cunt. I bet you your grandfather's corpse is still rotting in jasenovac majku mu jebem komunisticku. You in Hv wannabe your a joke just like the rest of you left wing serb buddies. Your mother needs to be f**ked Ustaski style as the cock she currently recieves is useless and deformed. Stop pretending to be a Croat when you are f**king Cetnik c*unt. You must be one of those from Krajina who under Tito had it all and now you have nothing, living in some caravan park in Texas eating dog food for breakfast majku ti jebem izdajacka. I may not have a PH-d in Hr. gramatika but driving you Cetnik dogs across the Drina was certainly something that should've awarded me great honors. Ajde u kurac Cetnicko banda. dobro ti hrvacki ide
|
|
HV Dalmatinac
Whittier, CA
|
hahahha smijesan si mi HOSovac. Ja cetnik. Hahahaha Kao prvo, rekao sam ti da zivim trenutno u los angelesu ali da su mi dali irving, tx adresu kad postujem. Jel jasno! Daj molim te nemoj da me ovdje nasmijavas. Momak ako si sudjelovao u domovinskom ratu imas vjerovatno preko 30 godina i znam da normalan covik preko 30 godina ne bi pisao kako ti pises. Stil pisanja i nacin pisanja su ti jako dijetinjasti. Ajde da se lose izrazavas na Hrvatskom posto ti to nije maternji, ali izrazavas se kao budala na Engleskom. Po tome sam siguran da si neko naduvano nadrkano dijete od 18 godina i kurcis se ovdje o tvojim uspjesima u Domovinskom ratu u kom uopste nisi sudjelovao. Sada pusti te price o tvom junastvu ovim malisanima skim se druzis preko interneta ali nemoj meni da seres i da rusis dostojanstvo pravih branitelja. Vjerovatno tako lijecis neke komplekse nize vrijednosti. Ali znam te ja. Lazov si. Jadan si. Mani se interneta i idi trazi psihologa pod hitno!!!
|
|
HV Dalmatinac
Whittier, CA
|
Korny: Bok. Si vidia kako HOSovac fino zna da se izrazava. Gentleman, nema sta..........
|
|
KORNY
Zadar, Croatia
|
HV Dalmatinac wrote: hahahha smijesan si mi HOSovac. Ja cetnik. Hahahaha Kao prvo, rekao sam ti da zivim trenutno u los angelesu ali da su mi dali irving, tx adresu kad postujem. Jel jasno! Daj molim te nemoj da me ovdje nasmijavas. Momak ako si sudjelovao u domovinskom ratu imas vjerovatno preko 30 godina i znam da normalan covik preko 30 godina ne bi pisao kako ti pises. Stil pisanja i nacin pisanja su ti jako dijetinjasti. Ajde da se lose izrazavas na Hrvatskom posto ti to nije maternji, ali izrazavas se kao budala na Engleskom. Po tome sam siguran da si neko naduvano nadrkano dijete od 18 godina i kurcis se ovdje o tvojim uspjesima u Domovinskom ratu u kom uopste nisi sudjelovao. Sada pusti te price o tvom junastvu ovim malisanima skim se druzis preko interneta ali nemoj meni da seres i da rusis dostojanstvo pravih branitelja. Vjerovatno tako lijecis neke komplekse nize vrijednosti. Ali znam te ja. Lazov si. Jadan si. Mani se interneta i idi trazi psihologa pod hitno!!! di si u los andgelesu u kojem djelu
|
|
HV Dalmatinac
Whittier, CA
|
okolina san pedra - south bay.
|
|
KORNY
Zadar, Croatia
|
HV Dalmatinac wrote: okolina san pedra - south bay. ja sam do 91 u Glendelu i Pasadena jedno vrime onda sam se vratija tu u kumrovec
|
|
paul kraljevic
Canberra, Australia
|
talk is cheap za dom spremni bog i hrvati zivjela hrvatska i ustasa
|